Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura2333333

jestem hetero ale chce spróbować seksu z kobietą

Polecane posty

Gość Laura2333333

jak dotąd nie chciałam za bardzo ,ale teraz...gdzie takiej szukać w necie? bo wiadomo ,że kobieta kobiety raczej nie poderwie chyba ,że w specjalnych klubach ,a w moim mieście takich nie ma...

Gość Laura2333333
nie :P sama nie wiem czy szukać takiej na chacie jakimś?

Łatwo jest znaleźć w necie taką, ale w realu też. Ja co chwilę spotykam dziewczyny, które są bi, może się porozglądaj, to da se wyczuć. Bo taka z czata na pierwszy raz, to nie wiem czy dobry wybór.

Gość gość
Myślę, że jak się dobrze rozejrzysz nawet wśród swoich znajomych, to sie okaże, że masz jakąś chętną koleżankę. Ja tam wolę spontan a nie umawianie się w ciemno z nieznajomą laską z jakiegoś czatu, ale zrobisz jak zechcesz. A seks z dziewczyną jest zupełnie inny niż z facetem, jeśli masz ochotę, warto spróbować :)

Gość Laura2333333
no miałam takie koleżanki co wydaje mi się ,że są bi hehe:P ale jakoś wtedy mnie nie ciagnęło do tego i tylko o facetach myślałam... jedna nawet była taka co miałam wrażenie ( nie wiem zresztą czy dobre ,ale takie rzeczy się czuje czasami) ,że jej się podobam ,a ona też ładna była , w sumie żałuje ,że nie nawiązałyśmy bliższej znajomości;)

Gość Laura2333333
a tak z tych co mam to wszystkie raczej hetero,ale może się mylę.. facetowi jakoś łatwiej poderwać kobietę ,a dziewczyna nawet jak jest bi to się tak łatwo nie przyzna do tego , nie podejdzie do drugiej żeby się umówić no chyba ,że po pijaku, w klubie to by musiał być totalny spontan :P