Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motylek2996

Proszę o pomoc doradźcie

Polecane posty

Gość Motylek2996

Słuchajcie, po krótce przedstawię wam moją sytuację. Otusz : mieszkam z mężem i 1.5 rocznym dzieckiem u rodziców. W domu obok mieszka moja siostra z dorastającym synem. Mój maz z racji tego, ze wyjeżdża często w delegacje , przez cały miesiąc spędza w domu może dwa lub trzy weekendy. Ja natomiast nie pracuję, dostałam niedawno propozycje pracy w Niemczech, praca jest dorywcza przy zbiorze jabłek w sadzie , a ja miałabym tam pojechać na miesiąc . Z jednej strony praca dobrze płatna, zakwaterowanie + wyżywienie, można by było zarobić trochę w krótkim czasie , akurat trochę pieniędzy przydałoby się na święta , a z drugiej strony żal mu zostawiać na cały miesiąc dziecko pod opieka dziadków , tym bardziej , ze jest jeszcze małe i miałabym tak nagle zniknąć na cały miesiąc ? Mojego męża wiecej w domu nie ma niż jest ... I co w związku z tym ? Co o tym myślicie ?

Gość gość
z różnych względów nie polecam

Gość Motylek2996
Dlaczego? Masz juz jakieś podobne doświadczenia za sobą? Czy po prostu to Twoje indywidualne zdanie ?

Gość gość
z moich obserwacji, przez takie wyjazdy większość związków się rozpada

Gość gość
Miesięczne wynagrodzenie nie zrekompensuje ci rozwodu, utraty męża i tej całej szopki z kochankiem :D

Gość Motylek2996
Co do męża to nie ma nic przeciwko. Sam jest zdania , ze nie tylko powinnam zarobić , ale również wyjechać gdzieś do ludzi , do innego miasta , kraju , zobaczyć jak to jest itd , wiec darujcie sobie proszę te bzdury.

Gość Motylek2996
Halo! Doradzi mi ktoś coś?

Gość gość
niech każdy z was tak jeździ ty do pracy on w delegacje i w końcu ktoś znajdzie sobie bezpieczną przystań w ramionach innych