Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewictwo na urodziny

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo fajnego chlopaka, pod kazdym wzgledem jest dla mnie idealem. Znamy sie 2 miesiace, a jestesmy razem oficjalnie od miesiaca. Mam 20 lat ale jeszcze jestem dziewica, mysle ze ten chlopak jest tym jedynym z ktorym "to" zrobie. Chodzi mi o to ze za miesiac on ma urodziny i musialabym mu kupic prezent czy cos. On przygotowal mi bardzo fajne urodziny i prezent. Ja niestety nie mam pieniedzy i mozliwosci. Co mylsicie o tym zeby w jego urodziny ofiarowac mu siebie?:P dziwne czy ok? Mysle ze bylabym gotowa, mam na niego coraz wieksza ochote.

Gość gość
głupiutka jestes, rob co chcesz, twoje zycie, ale dla mnie dno, po takim krotkim czasie znajomosci, 20 lat to nie tak duzo, ale tewoja sprawa, idz w slad za swoimi glupimi kolezankami

Gość gość
akurat z takim prezentem to bym się wstrzymała. Oczywiście decyzja należy do ciebie, ale znacie się krótko. Ja bym poczekała, czasem warto kogoś poznać lepiej zanim odważy się na taki krok. Chłopak może tego wcale nie docenić, a ty poczujesz się źle po tym. Lepiej postaraj się zrobić mu prezent może skromniejszy, ale taki od serca.

lol. nie wiedziałam, że w związku osób seksualnych seks to prezent. myślałam, że to jest na porządku dziennym, a nie tylko wtedy, gdy jedno ma urodziny.

Dziewczyno zastanów się,nie jesteś towarem.Oddasz mu swoje dziewictwo na urodziny,a na następne zorganizujesz mu kolejną dziewicę?