Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo martwie się o koleżankę

Polecane posty

Gość gość

jest w związku 3 lata i kilka miesięcy temu zamieszkała ze swoim narzeczonym ( chociaż ślubu nie chcą) Postanowiłam ich odwiedzić i aż się przeraziłam. Rano niemal nadzy przyszli do kuchni jak ona rękę podnosiła to było jej wszystko widać ciągle się dotykali i całowali nawet mu śniadanie zjadła jak siedziała na kolanach. On je zrobił ale to ONA musiała posprzątać. Później coś tam pogadaliśmy przed TV i on POSZEDŁ robić auto i nas zostawił ( nie gościnny prostak). No i koło popołudnia ONA zrobiła obiad i nawet go zawołała na gotowe niby on zmywał ale to i tak chamstwo. I oczywiście poszedł robić dalej. Wieczorem z ich sypialni jakieś śmiechy i słyszałam jak mieli sex. Nawet z łazienki czasem razem korzystali:( Niedziele ani do kościoła nie poszli i dopiero jak jaśnie pan odpoczął to poszliśmy na spacer i do sklepu. Oni ciągle się dotykali całowali tululi i to przy ludziach. Sprawa jeszcze z pieniędzmi ja się zdziwiłam że ONA NIC W SKLEPIE NIE CHCIAŁA on jej prawie wmuszał bo to niby na wyjazd zbierają i nigdzie nie wychodzą. Smutne ona ma to życie bo do ludzi nie wychodzi bo on nie chce tylko że głupia mówi że tak jest dobrze ma fajnych sąsiadów i z nimi się dogaduje ale ani kina ani koncertu ani restauracji nic. Ona mu prowadzi dom a on TYLKO pomaga. On niby mówi że ją kocha i uwielbia podobno to widać ale ona mu weszła do d**y bo się boi że sama zostanie. On wiadomo cieszy się bo ma sex i ktoś mu w domu zrobi. Co z tego że on gotuje dobrze jak robi to od święta co z tego że posprząta jak robi to tylko gdy ma czas. Chciałabym coś dla niej zrobić bo się zmarnuje. Co polecacie? TO NIE JEST DOBRY ZWIĄZEK

Gość gość
To ty tępaku? Zapomniałaś dodać w tej opowieści, że jej facet nie chciał ci kupić bluzki za 30 zł? Wczoraj ludzie dali ci do wiwatu, a dziś znowu zaczynasz głupawe opowieści?

Gość gość
ja tylko opisałam jak źle dzieje się u koleżanki i jak bardzo ona tego nie widzi. A masz mądre słowa co zrobić żeby ją wyrwać z tej fantazji?

Gość gość
tam już dzieje się źle a ja chcę jej tylko uświadomić jak bardzo :( mnie możecie zgnoić ale tu teraz chodzi o nią

Gość gość
Co za bzdury, Boze. W czym widzisz problem. Jasno okresl, bo albo mi szwankuje czytanie ze zrozumieniem albo nie ma tu problemu.

Gość gość
w tym że on ją wykorzystuje. Ma to co chce i tylko na tym mu zależy a nie na niej. To widać gołym okiem w opisie

Gość gość
DZIEWCZYNO NIE WPIERDALAJ SIE W ZYCIE INNYM!!! KIEDY TO W KONCU ZROZUMIESZ. Nie masz swojego zycia!! 3 temat o tym samym. I To TY jestes nienormalna a nie Twja kolezanaa. Oni zachowuja sie jak wiekszsc normanych par.

Gość gość
UWAGA streszczenie historii: Autorka była z tą parą i swoim facetem na zakupach. Jak już swojego wydoiła (czytaj wydał na nią całą kasę) to powiedziała facetowi swojej koleżanki, żeby kupił jej bluzkę. Ten odmówił. Ona nazwała go prostakiem (jej facet i koledzy MUSZĄ robić jej prezenty) i postanowiła rozbić ich związek. Kto pomoże tej idiotce?

Gość gość
normalne że on jej nie kocha mami ją a ona się cieszy że kogoś ma?

Gość gość
po prostu się o nią martwię bo daje się wykorzystywać i wchodzi mu do d**y a jemu dobrze bo ma wszystko. Tylko ona tego nie rozumie :(

Gość gość
Chyba trzeba to zakończyć jak wczoraj, bo inaczej do twojej mózgownicy nic nie dotrze. Ma ktoś pomysł na dzisiejszy obiad?

Gość gość
Poziom prowokacji sięgnął dna. Ludzie uświadomcie sobie, że żeby pisać, trzeba mieć coś do powiedzenia. Jeżeli jesteście patolami bez wyobraźni, to siedźcie na marginesie i się nie wychylajcie. W d***e byliście i g***o widzieliście i rzeźbicie w tym g****e, bo całe wasze życie to kloaka.

Gość gość
nie odpisujecie tej kretynce takie same topiki zaklada dzien w dzien to jakies nudzace sie gimgowno

Gość gość
Do tej historii trzeba jeszcze dodac ze autora zachowuje sie jak zdzira, probowala usiazc temu chlopakowi kolezanki na kolanach ale ja zwalil i nie chia jej kupic blizeczki za 30zl po tym jak wczesniej wydoila sowjego faceta z kasy. No i chodzi na wesela z kolegami zamiast ze swoim chlopakiem. Tu moze pomoc tylko PSYCHIATRA psycholog nic juz nie wskora

Gość Porcja humoru z samego rana
"Rano niemal nadzy przyszli do kuchni jak ona rękę podnosiła to było jej wszystko widać ciągle się dotykali i całowali nawet mu śniadanie zjadła jak siedziała na kolanach. On je zrobił ale to ONA musiała posprzątać. Później coś tam pogadaliśmy przed TV i on POSZEDŁ robić auto i nas zostawił ( nie gościnny prostak). No i koło popołudnia ONA zrobiła obiad i nawet go zawołała na gotowe niby on zmywał ale to i tak chamstwo" 1.To logiczne, przynajmniej w moim związku, że jak ja robię coś do jedzenia to facet zmywa. Jak on coś gotuje ja zmywam (chyba, że to tłuste patelnie i garnki, wtedy się brzydzę). 2. Miał siedzieć z babami? Pogadał, pogadał i poszedł do swoich spraw. (Jak już to niegościnny a nie nie gościnny). 3. W czym jest chamstwo?

Gość gość
Ja dzis mam na obiad cienkie nalesniki z serkiem homogenizowanym. MNIAM Ciasto na nalesniki ma byc lejace. Skladniki -2 szklanki maki; - 3 lyzki cukru; -0,5 lyzeczki proszku do pieczenia -1 jajko - dolewewac mleka i wody gazowanej tyle zeby ciasto bylo lejace. po usmazeniu na malej ilosci tuczy w srodek ladziemy 3 lyzeczki serka i zwjamy w prstoąt SMACZNEGO

Gość gość
w tym że PANA I WŁADCE trzeba wołać na gotowe. To uważacie że co oni tworzą dobry udany kochający się związek?

Gość gość
Super pomysł z tymi naleśnikami. Jesz od razu po przyrządzeniu, czy potem odsmażasz? ale narobiłeś/narobiłeś mi ochoty

Gość gość
Chcę tyko szczerej odpowiedzi co myślcie o tym związku bo dla mnie to patologia. i on ją wykorzystuje i nią pomiata I się zamknę

Gość gość
Dostałaś i wczoraj i dziś wystarczająco dużo odpowiedzi. Jeśli ich nie zrozumiałaś, to do twojej pustej mózgownicy nic już nie dotrze. Podsumowując je wszystkie: to jest bardzo fajny związek, a ty masz coś z deklem. xxxxxxxxxxxxxxxx Jaki serek homogenizowany polecanie?

Gość gość
Jem sobie max 2 z jogurtem naturalnym i cukrem bo sa naprawde sysace. Ale robie ich duzo hurtowowa ilosc i wkladam do lodowki i pozniej jeszcze przez 3 dni jemy bo bardzo je lubimy. Szegonie ze mozna jej jesc na kazdy posilek nie tylo na obiad. Podgrzewamy w mikrofali i sa tak dobre jak po usmazeniu.

Gość gość
to były ogólniki atakujące moją osobę. A nikt nic o tym związku nie powiedział

Gość gość
Serek homegenizowany danona vaniliowy ale moze byc kazdy inny wedlug uznania.

Gość gość
przykre ale ten jak i wczorajszy temat pokazują,że jesteś chora i niezrównoważona emocjonalnie:-( Nie odbierz tego źle ale udaj się do psychologa :-)

A propos serka. Ostatnio mój mąż podpatrzył u kogoś fajna przekąskę. Makaron średniej wielkości muszelki al dente nadziane właśnie serkiem z plastrem łososia na górze i posypane pietruszką. Robiliśmy później w domu i coś fantastycznego. Myślę o tym związku, że TO NORMALNY ZWIĄZEK.

Gość gość
normalny ale nie szczęśliwy chyba że wy też tak się dajecie wykorzystywać żeby tylko mieć faceta:( Smutne to

Gość gość
To dzisiaj robię naleśniki :) A jaki serek dać tego makaronu? Zaraz dzięki Wam ustalę manu na cały weekend :D

serek prezydenta albo almette :) nadziewamy mniej więcej jedna płaską łyżeczką serka