Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo martwie się o koleżankę

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyna daje się wykorzystywać i nie ma do siebie szacunku a wy się śmiejecie:(

Gość gość
Jeśli jej jest tak dobrze to jest udany zwiazek. Ja zajmuje sie domem,mąz pracuje zawodowo i utrzymuje 4 osobową rodzine.Oczywiste jest dla mnie, że to ja gotuję pomywam, sprzątam itd. mąż nigdy mi nie pomaga,nawet od niego tego nie wymagam, on ciężko pracuje zawodowo,ja w domu.Nigdy mi niczego nie zabrania kupuję sobie czy dzieciom co chcę i kiedy chcę,większe zakupy typu pralka,telewizor itp.robimy razem. Nie uznaję siebie za ofiarę losu,to że jestem kurą domową to mój wybór, i jest mi z tym dobrze i póki nie muszę do pracy się nie wybieram...

Gość gość
A jakiś bliższy przepis na ten makaron z łososiem? Zrozum głupia babo, że to NORMALNY związek oparty na partnerstwie! Większość związków się na tym opiera jeden robi obiad drugi sprząta i odwrotnie. Każdy Ci to pisze dosadnie a Ty dalej swoje. Oni są szczęśliwi on jej NIE wykorzystuje, teraz kumasz?

Gość Porcja humoru z samego rana
Ja się boję robić naleśników, wydaje mi się że to trudne :) a związek koleżanki jest szczęśliwy :) baboku, nie pisz już

Gość baba z Gór
A ja mam trzeci dzień fasolke po bretońsku... Z wiekem już coraz mnie chce mi się gotować. Pana i władcy aktualnie nie ma, nawet syn jest poza domem. Jak jutro przyjadą to coś ugotuję. A ja z córeczkami lubimy fasolkę :) :) :P

Gość gość
Porcja humoru, brzmi super :) Serek przyprawiasz czymś czy po prostu wrzucasz do muszelki?

Gość gość
wykorzystuje do sprzątania i żeby mieć sex a nie szanuje jej wcale. Ja się tak nie dam. Co z tego że pomoże jak dom jest jego ona tam tylko mieszka Widać że wykorzystuje nawet tym dotykiem i jak ją całuje i że nie wychodzą do ludzi

Gość baba z Gór
Ważna w naleśnikach jest dobra patelnia (taka specjalna do naleśników -zboki nie ślinić się :P ) Ja mam z tej sławnej firmy na "T" i mało kiedy mi się porwie. Czasem dzieci czekają na porwanego żeby gołego zjeść - a tu nie ma. Dobrze jest też zastosować wodę mineralną z bąbelkami.

Tylko nadziewam, bez przyprawiania :) ostatni prezydent był z rzodkiewką, ale moze być zwykły śmietankowy, albo czosnkowy. Co kto lubi. Eh, muszę iść na uczelnię...

ciiii.... ;)

Gość gość
ooo. Ja też dziś robię naleśniki tyle, że z nadzieniem serowo-bakaliowym i sosem czekoladowo-miętowym :) a autorce tylko psychiatra pomoże.

Gość gość
Rany, po co ja zaczęłam z Wami dyskusję o żarciu... teraz wszystkiego mi się chce :D A fasolka po bretońsku i leczo to moje ulubione dania. Jeden garnek, a jakie pyszne żarcie :)

Gość gość
albo rozmarynowe polędwiczki wieprzowe z caviar d'aubergine... palce lizać, ale to plan na jutro :)

Gość gość
A ja mam dziś zupkę brokułową,niestety z torebki,bo te przygotowane przeze mnie,nie są zbyt smaczne.

Moją specjalnością ostatnimi czasy jest grzybowa, ale na kostkach nie na mięsie :/ ale wychodzi smaczna, podlana śmietaną.

Gość gość
CZyli że nikt nie widzi nic złego i niewłaściwego w tym związku? No to ja wam współczuje

Gość gość
Ja w ogóle nie korzystam z opcji torebkowych. Podobnie, jak nie używam kostek. Mam po nich nieziemską zgagę. Nawet bardzo rzadko korzystam z gotowych mieszanek przypraw. Jak już, to wolę sobie przygotować sama.

Gość gość
A ja wiem że ona będzie przez tego chama płakać. Teraz do niej dzwoniłam a ona że sprząta a on robi ogrodzenie. Tak właśnie para spędza JEGO dzień wolny

Gość gość
Też rzadko robię coś z torebek, boję się chemii. Zup, sosów w proszku wcale nie używam. Mieszanki przypraw czasem tak, czasem w dziwnych połączeniach. Ostatnio zrobiłam rybę w przyprawie z ziemniaków i wyszła całkiem, całkiem :)

Gość gość
Ja jeśli już ugotuję,to korzystam z gotowych przypraw,ale i tak te z torebki bardziej mi smakują,chociaż zdaję sobie sprawę,że nie są zbyt zdrowe.

Gość gość
Ryba w przyprawie z ziemniaków? Brzmi nieźle. Napisz coś więcej :)

Gość 93 21 725
jeśli ty to tak na serio piszesz to znaczy że jesteś totalną kretynką i najlepiej będzie dla twojej koleżanki, która niby się marnuje jak o tobie zapomni . między uszami masz pustą przestrzeń idiotko i nie obciązaj już więcej takimi problemami swojego niedorozwiniętego " mózgu"

Gość gość
Heh, oczywiście moje przejęzyczenie: przyprawa do ziemniaków :). Użyłam jej zamiast przyprawy do ryb (nie miałam), a na kombinowanie czasu nie miałam. A mój Pan i władca stwierdził tylko, że bardzo dobre, nawet nie poznał oszustwa :). x x x Przy okazji coś mi się przypomniało. Słyszałam ostatnio (i to od dwóch osób) o jakiejś fantastycznej niemieckiej przyprawie do pomidorów. Wiecie coś na ten temat?

Gość gość
niestety nie słyszałam. Dla mnie najlepszą "przyprawą" do pomidorów jest sól, pieprz, dojrzałe awokado, czosnek i odrobina oliwy (i ew. świeża bazylia). Mogę to jeść na śniadanie, obiad i kolację ;)

Ja uwielbiam przyprawę do ziemniaków. Nadaje się do wszystkiego w sumie :)

Gość gość
9321725 tak piszę jak najbardziej serio. Martwię się o nią bo ona będzie płakać on jej nie szanuje nie kocha i wtkorzystuje

Gość gość
To prawda, przyprawa do ziemniaków super sprawa. Teraz jestem na diecie i wykluczyłam niektóre rzeczy z jadłospisu. Takich pieczonych, fajnie przyprawionych ziemniaków brakuje mi najbardziej. Chyba bardziej niż pieczywa.

Taaa, wykorzystuje ją, bo ona gotuje a on robi ogrodzenie. Niech się zamienią. Ona niech płot robi i będzie git!

Gość gość
Autorka niech idzie na temat 6LAT RAZEM I ZERO SEKSU tam jej prowo narzeczony zalozyl fajny temat,a wogole to mi sie z***biscie chce jesc prze te wasze przepisy ;-)