Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nietypowa miesiaczka stres ciaza czy cos powazniejszego

Polecane posty

Gość gość

Witam, miesiaczke powinnam byla dostac kolo 30 wrzesnia. 3-4 dni przed nia uprawialam z facetem sex oralny. Doszlo do wytrysku ale raz na moja reke, a drugi raz na jego brzuch. W zaden sposob nie mialo to kontaktu z moja pochwa. On robil mi dobrze jezykiem i palcem i wydaje mi sie, ze w ten sposob doszlo do przerwania blony. Teraz od 2 dni mam dziwne plamienie, kluje mnie prawy jajnik, ssie w zoladku. Nie wiem juz co o tym myslec. Nie sadze zebym byla w ciazy, bo nie bylo kontaktu spermy z pochwa. Czy mozliwe ze on np wkladakac mi palec lub jezyk do pochwa mogl jakos podraznic ja tam w srodku? Czy ja juz zwyczajnie swiruje i przez to nie moge dostac okresu?

Gość gość
moim zdaniem to efekt niepotrzebnych nerwów.

Gość gość
Tez mysle ze to przez nerwy, ale lepiej idz do gina, bo skoro kluje Cie jajnik i masz plamienie to mozliwe, ze jakis stan zapalny tam sie wdal.

Gość gość
Zrob test, a jak dolegliwosci nie mina to do lekarza.

Gość gość
Zrobilam test i wyszedl negatywny. Jednak czy to jeszcze nie za wczesnie zeby cos wyszlo? (16 dni po tym peetingu). W sumie to nie wiem czy sama troche juz z tym nie swiruje. Takie bledne kolo:/

Gość gość
Dzisiaj dostalam okres. Teraz to nie wiem juz co mam myslec, bo wyglada to tak, ze on mi przyszedl planowo w stosunku do tych ktore mialam zawsze, a wychodzi na to, ze ostatnio po prostu nie mialam krwawienia, tylko jakies dziwne plamienie ok 10 pazdziernika:/ Nie wiem, czy isc do gina, czy odpuscic i wszystko wroci do normy.