Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek Bi

Maćkowe Ploty

Polecane posty

Gość Maciek Bi

Eja 🖐️ to moje nowe powiedzonko, nie ma go w slowniku, ale jesli ja cos mowie to znaczy ze zaraz sie pojawi i wejdzie do kanonu mlodziezowych powitan. Ludzie we wszystkim mnie nasladuja. Ostatnio moj kumpel zostal kryptogejem, no sorry, ja bylem pierwszy. Dzis mam swietny humor, o wychodze jesc za kase dziewczyny. Policzylem ze sloiki od babci plus takie wyjscia ze Natalia stawia, przyspiesza budowe mojego wymarzonego szeregowca o 3 miesiace. To jest cos, bierzcie przyklad i szukajcie oszczednosci wsrod najblizszych. Troche mam zagwozdke, bo skonczyl mi sie tran firmy Mollers- nie pomylcie nazwy, bo nie zalicza mi punktow reklamowych i nie wiem, kto mi kupi. Sprobuje przekonac kobiete z apteki zwana na wyrost magistrem, ze 2 ladne kasztany upieksza jej dom i ze to hit z Alma Dekor- bzdynk kaska z reklamy az slysze jak laduje na moim koncie. Bylem tez dowiedziec sie o koszty jazdy konnej. Nie sa takie drogie, wiec babcia zgodzila sie sfinansowac to bez klopotu, nawet biorac pod uwage ze ostatnio nie kupuje lekow bo oszczedzanie na moja wycieczke do Nowego Jorku pochlania jej budzet. Coz babcia juz na wycieczke nie pojedzie ani jezdzcem nie zostanie wiec z radoscia ciula w skarpete dla mnie, ukochanego wnuczka. To moj wierzchowiec http://www.fotoszok.pl/show.php/1743034_1302769808-75399425-6-agroturystyka-imprezy-biesiady-grill-pozna-quady-paintball-konie-minizoo-kucyki-bryczki-polska.jpg.html Pozdrawiam ulanow polskich wkrotce dolacze do tego grona.

Gość gość
Jaki ułan, taki wierzchowiec. ;-)

Gość gość
Macius zostawisz Natalie dla mnie?

Gość gość
:):):):):) na to czekałam cały czas dodaję znowu do ulubionych

Gość gość
Maciek bi napisz coś jeszcze bo jesteś fajny :)

Ciekawe, jak Wasze plany na weekend? W sumie nie interesuje mnie to, ale zagaduje tak kulturalnie zeby miec okazje pochwalic sie swoimi. Jak wspominalem dzis w piatek wieczor mam wyzere za darmo potem sie upije. W sobote wyspie sie za wszystkie czasy, czyli gdzies okolo 10 zamelduje sie na kafeterii i podniose wszystkie swoje tematy. Nie ma ze piatek swiatek, nie podniesiony temat to zero kaski od onetu, a jak jest chociaz jeden post dziennie to zaliczaja do wyplaty. Potem poogladam gejowskie p***o. Ohoho, zdziwiliscie sie pewnie. Jak to? Maciek i p***o? Ano tak moi drodzy, jeszcze nie raz Was zaskocze. Gdybyscie byli bardziej domyslni to nie szukalibyscie mojego kulinarnego bloga na YOUtube tylko na REDtube. Od miesiaca juz dziala, gotujemy tam z kolegami rozne frykasy i sa niezle jaja, w sensie jadra. Natalia nie moze nic wiedziec, wiec mnie nie wydajcie. Dopoki rodzice i dziadkowie mysla ze chce sie ustatkowac i zalozyc rodzine, dopoty moge ich doic, a wiecie jakie to jest dla mnie wazne. Nie skazujcie mnie na cierpienia wydawania wlasnych pieniedzy, to by mnie zabilo. A tego nie chce rzesza moich wielbicieli w kraju i za granica. Na koniec zart: co to jest? w detalu kosztuje mniej niz w hurcie? .... Papryka z Almy! Baj Ludziska 🖐️

Gość gość
fajne, ale te gejowskie nawiązania bez sensu trochę, prymitywne to ogólnie 7/10 🖐️

Gość LOLA z Pitola
Jesteś najlepszy:)

Gość gość
No co ty gejowskie nawiązania są super :)

Gość gość
a gdzie reszta? ma ktos tamte stare co skasowali?

Gość gość
Stare topiki skasowali miałam w ulubionych:(

Gość gość
to ten kootas slaczaly, padalisko, maciejka b kasuje mod je ba ny

Gość gość
Maciek b to tak na prawdę !!!!!!!!!!!!! Maciej bajor !!!!!!!!!!!!! :) Wczoraj jedna osoba dała info ale je usunęli :)

Gość gość
a ty cipo lykasz wszystko co tu napisza jak pelikan:D

Gość gość
Maciek b jest gejem :( i zoofilem :(

Yo jestem Maciek mam ryj jak z zakalcem placek uprawiam buraki bo lubię czerwone maki do kościoła chodze bo mam go po drodze daje księdzu pieniądze by mi zrobił dobrze yo raz dwa to ja Maciek mam babcie z podlasek to taka wioska jeśli nie wiecie modlą się tam nawet w klozecie Robie obiady tak dla zabawy Natalia je kosztuje lecz mówić nie umie nie mam dla niej czasu bo chodzę po drwa do lasu w kominku tylko palę z łąki wyschniętą trawę gdy dnia pewnego podróżowałem w sklepowej wystawie w Natalii się zakochałem katalog zabrałem i oniemiałem Dziś na kolacje nędzne będą racje odchudzam się już bowiem na przyszłe wakacje w kiblu ryby łowie skaczą mi po głowie babcia Trudzia wtedy marudzi że podłoga się jej brudzi

Gość gość
i chooj mu w doope:D

Gość gość
ulubione zwierzę KUŃ :)

Gość gość
Maciek B to KOŃSKI MINECIAŻ

Gość Parodia Macika bb
A ja myślałam że on uprawia nekrofilie :)

Gość gość
On to robi naprawdę

Gość gość
Maciek bi czy to prawda że jesteś trans :D odp

Gość gość
Maciej B opowiedz nam jak tam kolacja :)

Gość gość
Maciek bi co słychać :)

Gość gość
Maciek Bi, zakochałam się w Tobie!!!