Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyksztalcony to inteligentny

czy czlowiek wYKSZTALCON od razu oznacza CZLOWIEKA INTELIGENTNEGO MADREGO

Polecane posty

1.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość"Tak oczywiście. Chlanie na studiach ma charakter edukacyjny Natomiast "patologia" bez studiów to po prostu alkoholicy )" Może nie widzisz różnicy między chlaniem za młodu na imprezach a codziennym naj**ywaniem się wódeczką we własnym domu, czynionym nieraz przez trzy pokolenia od dziesięcioleci z taką samą prognozą na najbliższe 10-50 lat.­Słuchaj.To nie ja sie czepiłem alkoholizmu tylko kotś podał to jako alternatywę dla studiów sugerując, że na studiach takie rzeczy się nie dzieją.Więc sie łaskawie nie kompromituj więcej wymyslaniem coraz to bardziej chorych sytuacji, które stanowią byc moze jakiś odsetek procenta aby z picia studenckiego zrobic zgoła coś innego niż picie niestudenckie.Kończe rozmowe bo mam co innego do roboty

Gość gość
Ty się kompromitujesz jako tygrys, tygrysy są ponad takie sprawy.

Gość moij zdaniem
Wykształceni to i w dzisiejszych czasach idioci są lub nawet potocznie pisząc "debile". Mądrość to zasób zgromadzonej w głowie wiedzy. Natomiast inteligencja, to umiejętność rozpatrywania rozumem. Owszem... przydaje się do tego wiedza ale nie studencka, tylko bardziej życiowa. Czy inteligencja i mądrość odbijają się w zasobności portfela? Na ogół ludzie bardzo inteligentni jak i mądrzy nie żyją na pokaz.