Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza i okres

Polecane posty

Gość gość

czy jest mozliwa ciaza mimo przebytych 3 okresów? Były to okresy normalne, gdy wyjelam tampon to byl caly mokry. Teraz nie dostałam już 15 dzień. Dziewczyny co myślicie? Może to ze stresem związanych ze studiami ?

Gość gość
mozliwe ze stres lub setki innych opcji, skad mamy wiedziec skoro nie piszesz ile lat, czy uprawiasz seks i jaka antykoncepcje??? ja mialam przez 3 mies ciazy normalny okres a w 4tym mies 1.5 dniowe plamienie

Gość gość
mam 19 lat i z zabezpieczyłam się prezerwatywą. Dodam że stosunek był 1/2 czerwca z chłopakiem z którym się rozstaliśmy. Od tamtej pory miałam 3 miesiączki a teraz brak.

Gość gość
dziecko drogie, niepokalane poczęcie było tylko raz 2013 lat temu. Skoro była prezerwatywa, nie zsunęła sie ani nie pękła, potem na dokładkę normalne miesiączki to skąd ta ciąża niby???

Gość gość
tak ale teraz nie dostałam i spanikowałam :( zawsze miałam miesiąc w miesiąc, a teraz nic i troche schizuje..

Gość gość
a teraz jak mówisz stres, może jakieś zmiany hormonalne, może z wakacji zagranicznych wróciłaś i zmiana klimatu. Zresztą w tym wieku to różnie z hormonami bywa

Gość gość
spokojnie moja kolezanka nie dostala okresu w przerwie a bierze tabsy anty zadrza sie ze hormony swiruja tyle