Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce mieć z nią nic wspólnego a ona przynosi prezenty

Polecane posty

Gość gość

Pokłóciłem sie ostro z moja siostra. Zrobiła mi takie świństwo ze powiedziałam ze nie chce mieć z nią nic wspólnego i niech zniknie z mojego życia bo przez nią mam same zmartwienia. Mówiłam poważnie bo mam juz jej dość. Dzisiaj moja córka ma urodziny i dobra ciocia przekazała jej prezent. Nie wzięłam. Kazałam go odnieść jej spowrotem. Jak byście postąpili na moim miejscu? Dobrze zrobiłam?

Gość gość
Nie mieszaj w to corci.Wy wojujecie,ale cora chyba nie jest w temacie,tak?I jak Jej to wytlumaczylas,dlaczego ciotka jest persona non grata?Nie wiem,moze sie myle,ale porownuje ta sytuacje do rozwodu.Ojciec pozostaje ojcem,mimo,ze z matka ma na pienku.Tak tez potraktuj sytuacje z siora..To Wasza wojna,nie dziecka.

Gość gość
Nie musiałam jej nic tzn córce tłumaczyć ponieważ ma ona dwa latka. Niekoniecznie jak z rozwodem. Chodzi o to ze ona tzn moja "siostra" to kłamliwa podstępna żmija która próbuje zniszczyć mi życie. Podejrzewam ze jeśli pozwolę jej zostać po części w swoim życiu wtedy ona wykorzysta moje dziecko do zdobycia swojego celu.

Gość gość
Czekam na wasze zdanie ludzie :)

Gość gość
A to takie buty.Myslalam,ze Mala jest juz starsza.Ale skoro tak,to nie odczuje braku ciotki,nie bedzie pytala,wiec rob tak,by chronic rodzine,jesli uwazasz,ze trzeba.Tez mam taka siore,ze wiac jak najdalej..Trzymaj sie

Gość Ali G
To jest wasza sprawa i dziecko nigdy nie powinno być mieszane w sprawy dorosłych.

Gość gość
Up. Jestem ciekawa innych wypowiedzi