Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc 11

co o tym mslec czy to ja za duzo wymagam

Polecane posty

Gość gosc 11

moj partner mieszka sam od jakiegos czasu, czasami zostaje u niego na noc a na zajutrz ide do pracy od niego. Zawsze jak mam zostac przyjezdrza po mnie pod prace a wczesniej pisze sms zebym kupila sobie cos do zjedzenia (bo on nic nie ma) czy ja za duzo wymagam?

Gość gość
Pewnie masz wilczy apetyt...

Gość gosc 11
tak jest za kazdym razem, co ja mam brac kanapki od siebie z domu czy jak? bo czasami juz nie pojmuje

Gość gość
może za dużo jadasz

to raczej kwestia tego, że sam je na mieście i nie gotuje obiadów, jeżeli chciałabyś zjeść z nim, to zaproponuj, że dziś Ty po przyjeździe do domu coś ugotujesz :)

Gość gość
ty jesz to co kupiłaś a on na ciebie patrzy jak jesz czy czeka aż go poczestujesz

Gość gosc 11
nie o to chodzi ze jestem nie najedzona czy cos w tym stylu, bo nie daje mi nigdy jesc. Jsk juz cos to ciastka i picie

Gość gość
Bierze Ciebie w nocy za darmo. Po co ma ponosić dodatkowe koszty? ;-) ;-) ;-)

Gość gosc 11
mysz szko on nie gotuje w domu, chodzi na kolacje sniadania i obiady do mamy a w domu nie ma ani chleba ani nic w lodowce

właśnie o tym piszę, ON nie gotuje, jeżeli chcesz zjeść u niego to musisz zaproponować zjedzenie wspolnego posiłku i zapewne go przyrządzić.

Gość gosc 11
on juz jest pojedzony jak jedzie po mnie

Gość gosc 11
mysz szka to znaczy ze mam kupic wszystko od A do Z? bo nic nie ma oprocz cukru kawy i herbaty

Gość gość
A ty głodna wpatrujesz się w sufit... :-) I czekasz, aż skończy...

Gość gość
ja p... co za koles, raczej nie mysli o Tobie powaznie

Zaproponuj wspólną kolację, w koncu u niego nocujesz, to naturalne, ze wieczorem i ty i on zgłodniejecie, a kupić moze on, tylko musi wiedzieć kiedy i co, mów o swoich potrzebach i oczekiwaniach, facet nie czyta w myślach.

Gość gosc 11
ja tylko chcialam wiedziec czy ja mam racje jak jestem zla ze awet glupia kanapka mnie nie poczestuje

Gość gosc 11
mysz szka to jak kiedys przyjechal przyszlam i pyta sie czy kupilam sobie cos do jedzenia, mowie mu ze nie co po 20 raczej nie mam co kupic ciastkami sie nie najem to pojechal na cpn i kupil mi hot doga

Problem w tym, że Ty nie wymagasz (tylko w myślach i stąd twoje frustracje). Następnym razem poproś żeby zanim wpadnie po ciebei kupił coś do jedzenia i po problemie.

Gość gosc 11
to nic nie da on nic nie kupi, bo nie kupuje nic sam do jedzenia nawet chleba w domu nie ma, wszystkie posilki je u mamy

Gość gość
skad wiesz, ze nie kupi skoro nigdy nie prosilas

Gość gosc 11
jestem po prstu zla bo jest taka sytuacja np zostaje u niego na noc, nie jem nic normalnego tylko np ciastko. on na drugi dzien idzie do pracy na 6 wczesniej idzie do mamy zjesc sobie a ja mam na 11 do pracy i ide na miasto kupic sobie bulki dopiero

Gość gosc 11
powiedzialam mu nieraz niby w zartach, ze co mam sobie nabrac kanapek z domu

nie mów w żartach mów po prostu, mieszkasz z facetem i nei umiesz mu powiedzieć żeby kupił chleb, rety :O

Gość gość
Po prostu jest zle wychowany, tez mam takich znajomych ;) Ja jestem nauczona, ze trzeba goscia nakarmic a czesc moich znajomych tego nie wie, kwestia wrazliwosci i wychowania.

Gość gosc 11
po prostu wydawalo mi sie ze skoro mnie zaprasza powinien mnie poczestowac czyms, ale skoro mi mowicie ze jak przychodze do chlopaka mam miec wlasne wyzywienie to rozumiem

Gość gosc 11
to mu powiedzialam ostatnio ze zjada bym sobie kanapke to mi powiedzial ze nic mi nie poradzi ze nie ma tutaj jedzenia

Gość gosc 11
tylko tak jak mowie on nie ma zadnego jedzenia u siebie w domu nawet chleba nie ma chodzi na obiad sniadanie i kolacje do matki ona mu robi temu nie ma nawet chleba

Gość gość
zartem? i on pewnie wział to jako zart a ty focha walnelas :) czy ty masz 15 lat? to jest facet, on sie nie domysli, jka chcesz tworzyc z nim zwiazek jak nie potrafisz artykulowac swoich potrzeb?? podstawowe dwa wyjscia to a. kupujesz sobie maly zestaw "goscia" czyli podstawowe rzeczy do lodowki plus pieczywo na biezaco b. podczas rozmowy mowisz mu, ze skoro nocujesz w miare czesto i jestes glodna wieczorem.rano, prosisz go zeby zrobil jakies zakupy do domu