Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uwazacie ze miedzy jednym a drugim zwiazkiem powinna byc

Polecane posty

Gość gość

przerwa na wyciszenie, czy przeskakujecie od jednego partnera do drugiego- zerwanie z kims dla kogos?

Gość gość
Jednej wyjmę i zaraz lecę włożyć drugiej. ;-)

Gość gość
Raczej ta druga spycha już tą pierwszą bo teraz ona chce usiąść :D

Gość gość
Jak poznasz chlopaka ktory jest swiezo po rozstaniu np miesiac po zaknczeniu 3 letniego zwiazku, zaczniecie sie spotykac, bedziesz chciala zwiazku a on powie, ze nie jest gotowy to nie kocha Cie i nie pokocha!! Pamietaj jestes plastrem!

Gość gość
To zależy czy kogoś kochałaś czy tak sobie tylko zaliczasz związki.

Gość gość
Chodzilo raczej o to, czy jak facet zrywa z kims dla Ciebie, to to sie moze udac, czy bedzie myslal o tej dziewczynie mimo wszystko?

Gość gość
Nie mam pojęcia. Jak ktoś z kimś zrywa dla mnie to ja od takiego wieję, bo wiem, że to człowiek chwiejny, niezdecydowany i zapewne trudno byłoby mi jemu zaufać

Gość gość
Jak poznasz chlopaka ktory jest swiezo po rozstaniu np miesiac po zaknczeniu 3 letniego zwiazku, zaczniecie sie spotykac, bedziesz chciala zwiazku a on powie, ze nie jest gotowy to nie kocha Cie i nie pokocha!! Pamietaj jestes plastrem! DOKŁADNIE

Gość gość
No i stad ten temat wlasnie... a nie chodzilo mi o skakanie z lozka do lozka. Tylko jesli ktos chce zerwac bo sie zakochal, to ja mam obawy. Jesli nawet mi na nim zalezy, to nei chcialabym, zeby zrobil dla mnie cos nieprzemyslanego i zalowal potem gdyby sie nie udalo. Ma sens, prawda? I ja nie zachecalam do zrywania zadnego.

Gość gość
Jak ktos zrywa dla kogos to na ogol jest swinia i oszustem ;) poza tym kazdy zwiazek trzeba odcierpiec odplakac, odczekac. Co innego jakby zerwal, czekal, wylizqal sie i dopiero do ciebie uderzyl

Gość gość
Tez tak mysle jak gosc powyzej.