Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasz facet był albo byłby zazdrosny o oglądanie nagich fotek modeli

Polecane posty

Gość gość
absolutnie nie był czy ewentualnie gdyby to miało miejsce to by nie był zazdrosny?

Gość gość
A możecie dokładniej opisać sytuację w tej kwestii ?

Gość gość
Podobno każdy facet ogląda, kobieta niekoniecznie dlatego pytam czy facet może zareagować zazdrością czy na luzie, jak to było u Was ?

Gość moj owszem
A prosze Cie bardzo. Moj facet ogladal sobie p***oski, a takze galerie z nagimi laskami, nie mialam nic przeciwko, bo ja plastyczka jestem i na kompie mam megabajty nagich kobiet i facetow do rysowania (zreszta bi jestem). No i owszem , chetnie ogladam, a co mi tam. No i raz nie wytrzymal i bluznal taka zazdroscia, a ja myslalam, ze go nie rusza... :D od tej pory p***ole ogladamy tylko razem, na kompie mam foty ale wiecej nie sciagam i rysuje glownie jego

Gość gość
O, dziękuję, dziękuję :) hmmm interesujące. Chytrus, a Ty byłbyś/jesteś zazdrosny o coś takiego? przecież to tylko fotki, no i pytanie czy też oglądasz babki?

Oglądam, i jestem zazdrosny, zawsze mnie ciekawi co jawi się w głowie istoty która to ogląda :)

Gość gość
Wytłumaczcie mi zatem proszę jak to jest możliwe że facet który od zawsze robi sobie w tym zakresie co chce czyli widział już wszystko nagle jest niezadowolony bo jego dziewczyna postanowiła też mieć tego typu przyjemności? Czy to nie jest żenujące, że facet jest zazdrosny o coś co sam robi ?

Gość gość
Dla mnie to jest po prostu kpina, żeby facet mi wyjeżdżał z zazdrością i tekstami, że on może bo jest facetem, a ja to nie bo jestem kobietą ?! chyba go zostawię !

Nikt nie jest omnibusem i nie musi z marszu rozumieć o co chodzi drugiej osobie. Nie zawsze widzimy problemy w tym co robimy, dopóki nie doświadczymy tego ze strony osoby nam bliskiej.

Gość moj owszem
to sie HIPOKRYZJA nazywa ;D

Gość gość
No popatrz jaki Ty mądry jesteś ! no i właśnie dlatego to zrobiłam, ale sądziłam, że spłynie to po nim jak po kaczce, ale się zdenerwował...już nie wiem co myśleć o tej sytuacji. Gdyby to nie zrobiło na nim wrażenia byśmy po prostu sobie korzystali oboje, a tak uważam go teraz za zakłamaną świnię.

Gość gość
"Moj owszem" dlaczego więc sama się ograniczyłaś ? U mnie wywołało to chęć wyrównania rachunków, musi być sprawiedliwie :)

Ja bym prędzej hipokryzją nazwał zachowanie gdy kobieta przemilcza to że facet ogląda p***osy, a potem żeby mu zrobić na złość sama to zaczyna ostentacyjnie oglądać żeby sprawdzić jak on się zachowa. Brakuje tutaj sytuacji w której ona mu prezentuje własną postawę - reakcję na taki stan rzeczy.

Gość gość
Oczywiście, że były na ten temat liczne rozmowy, a że nie dały żadnego rezultaty i były na zasadzie - po prostu masz to zaakceptować...no to ma.

Gość gość
Chytrus, dlaczego jesteś zazdrosny o coś takiego, wystarczy sobie wytłumaczyć tak jak to tłumaczy się kobietom - to tylko doznania wzrokowe, to obce osoby, to nic nie znaczy, nie ma wpływu na związek itp.

Jestem zazdrosny dopóki nie zostanę oświecony wiedzą - przyczynami, powodami, motywami osoby mnie intrygującej/interesującej.

Nic sobie nie wystarczy wytłumaczyć, jeśli pomylisz się w tłumaczeniu czyjegoś zachowania, to zaczniesz błędnie go oceniać, o ile w przypadku osób obcych to nie ma większego znaczenia, o tyle w przypadku osoby z którą chcesz coś zbudować i spędzić większą cześć życia jest to raczej kluczowe.

Gość gość
Chodziło mi o te obce osoby, które są nagie. No dobrze, czy mógłbyś wskazać powody przez które byłbyś zazdrosny i takie, które byłyby obojętne dla Ciebie?

Gość gość
Nie jest zazdrosny bo ogladamy czasami razem :-P:

Nie oglądam nagich fotek modeli,nie odczuwam takiej potrzeby.Lubię oglądać kobiety,niektóre są piękne i łatwo trafić na tego rodzaju fotki,bez szukania.Nie,nie jestem lesbijką:),niemniej może to wydawać się dziwne,nawet nie normalne.Ale podobno nie ma ludzi normalnych,są tylko źle przebadani;).

Gość witammm
Mój chłopak nie ogląda babek, ja nie oglądam nagich modelów. Nie widzę potrzeby. Mnie i tak bardziej wzrusza twarz niż ciało.

Gość witammm
Aha, pewnie oboje bylibyśmy zazdrośni. Mamy zasady i dobrze to na nas wpływa. Wolimy się skupić na sobie i dbać o siebie, podziwiać siebie. Jak się człowiek naogląda "ideałów" to potem skrzywia mu to psychę i mniej docenia swojego wybranka/wybrankę, jest bardziej krytyczny co do wyglądu. A po co to komu.

Gość gość
A jesteś pewna ze twój nie ogląda? faceci podobno albo oglądają albo oglądają ale się nie przyznają. I to mnie właśnie wkurza, sami nie chcą, żeby ich kobieta to robiła, no ale oni...oni mają pełne prawo !!!