Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkalam kilku uduchowionych facetow

Polecane posty

Gość gość
Kobiety sa goloslowne i egoistyczne

Gość S378
jak to ktos ktos madry kiedys powiedzial, mezczyzna jest ucielesnionym duchem, natomiast kobieta uduchowionym cialem

Gość gość
I strasznie tchorzliwe, zawsze uciekaja jak sie pali

Gość gość
Zreszta kobiety w ss czesto byly gorsze od facetow

Gość gość
Jestem kobietą i nienawidzę kobiet za fałszywość, egocentryzm, c*****ość, materializm, lenistwo, kłamstwa, złośliwość i ciągłą zazdrość. Większość kobiet jest zwyczajnie żałosna.

Te same wady można przypisać mężczyznom,czemu ma służyć wyróżnianie płci?

Oglądaliście film"Lektor"z Kate Winslet,to odniesienie do służbistek SS.Notabene piękny film.

Gość nie znamm się
A ja znam wiele uduchowionych kobiet. Widocznie w złym towarzystwie się obracasz. v Do pani nie lubiącej kobiet - może sama taka jesteś skoro widzisz w kobietach same wady? Często w innych drażni nas najbardziej to, z czym sami mamy problem. Albo matka lub jakieś bliskie kobiety dały Ci taki obraz kobiet.

Gość S378
kiedys cos podpowiedzialo mi, ze chce przejsc inicjacje "uduchowienia" razem z moim przyjacielem, ja bylem na to gotowy, on nie... straszne rzeczy, kompletny obled bez obledu, persona odwrocona jak koszulka, wyparty cien jego osoby wyszedl na zewnatrz... nigdy nie napisze do czego to doprowadzilo, na szczescie on przezyl, jakas pradawna sila musi tkwic w ludzkiej podswiadomosci, to nie ulega watpliwosci

Gość gość
ja jestem uduchowiona ale prędzej znajdę bratnią duszę u faceta niż u kobiety,w tych klimatach ,kobiety są bardzo emocjonalne ale tak przyziemnie bardziej,facet problemy związkowe i inne takie

Gość gość
kobiety są uduchowione dopóki nie wejdą w związek i nie urodzą dziecka/dzieci od tego czasu muszą swoje uduchowienie ukryć głęboko i zapomnieć o nim mając na wychowaniu dzieci, dom, pracę zawodową i problemy z tym związane trudno być uduchowioną, muszą twardo stąpać po ziemi a by tych uduchowionych bardziej od siebie mężów/partnerów naprowadzić na właściwą ścieżkę życia :)

Gość gość
uduchowionym się jest albo nie,nie ma tego na etaty wydzielanego,bycie zaradnym w zyciu i szybkim tego nie zmienia