Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znamm się

Czy coś to w Was zmieniło gdy rozpoczęliście życie intymne

Polecane posty

Szczerze zadziwiające,że tak potrafisz.Dla mnie zawsze to był poważny akt.

Może dla nas seks był poważny tylko nie dojrzeliśmy do niego. Tak, uważam że tak właśnie wtedy było.

Gość nie znamm się
Moorland - a jaki to rodzaj pewności siebie? Wytłumacz to proszę, bo nie wiem jak do tego podchodzić :) i czy warto zaczynać....

Pewności siebie dotycząca wyglądu/seksualności. Nie wiem jak jest u innych, ale mój wygląd nie przekłada się na pewność siebie w kontaktach np. biznesowych. Zwyczajnie czuję się seksowniejsza jak wiem, że podobam się mojemu partnerowi, ale to tylko ta strefa :)

nie, nigdy nie czułam się lepszą "samicą". Po prostu czuję się ładna, zgrabna i powabna :P

Gość gość
Jeśli facet naprawdę podnieca kobietę, to zmiany są naprawdę bardzo duże! Pamiętam, że po moim pierwszym seksie z obecnym partnerem wszystko się zmieniło, właściwie świat nabrał zupełnie innych barw, nigdy dotąd nie sądziłam, ze może być coś tak cudownego. Z poprzednimi partnerami było przyjemnie, ale nie było tego wielkiego "bum", szaleństwa i dzikiej rozkoszy, pradziwego ognia. x Jeśli kobieta uważa, że nie wywołało to u niej wielkich zmian, to zdecydowanie nie jest jeszcze ten właściwy facet i nie poznała jeszcze prawdziwego, dobrego seksu lub nie ma chemii i mężczyzna jej nie podnieca.

zmienilo na pewno - po pierwsze wiem o czym jest mowa hehe po drugie - odkrylam w sobie potrzeby po trzecie - nabralam doswiadczenia i chyba jestem w tym niezla po czwarte - to co Moorland czuje sie atrakcyjniejsza dla mojego faceta gdy wiem co nas laczy gdy nikt nie widzi hehe po piate - kolejna sfera zycia ktora polubilam:)

Gość gość
Tak, przestałem być prawiczkiem :classic_cool: