Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta29xyz

On ma rodzinę a ja go kocham dalej

Polecane posty

Gość Marta29xyz
Nie dostałam pracy przez seks.

Gość Marta29xyz
Ta praca była idealna dla mnie chociaż robiłam to co on kiedyś to miałam kontakt z prawem. Ciąża to była wpadka ale nie ukrywam miałam nadzieję że weźmiemy ślub.

Gość gość
Proste jak drut - facet nie chciał za żonę głupiej zdziry, więc wyłomotał cię i zostawił, a ożenił się z prawdziwą kobietą, którą kochał i szanował. Popełniłaś podstawowy błąd i nie zbezpieczyłaś się uprawiając seks bez zobowiązań, dlatego zaszłaś w ciązę i z problemem zostałaś sama.

Gość gość
Oszukiwanie kobiety polega na uprzedmiotowieniu jej nawet jesli ona na to godzi sie. Wylacznie w tym sensie pisze. Bo dla niej taki uklad zawsze jest wieksza potencjalna strata niz dla faceta.

Gość gość
zadzwoń na policję :D

Gość gość
A moze to on sie nie zabezpieczyl "lomocie"? Skad ta pewnosc ze pani doktor nie byla cyt. "glupia zdzira" wczesniej dla kogos? Narrator wszechwiedzacy? :)

Gość gość
gość Oszukiwanie kobiety polega na uprzedmiotowieniu jej nawet jesli ona na to godzi sie. Wylacznie w tym sensie pisze. Bo dla niej taki uklad zawsze jest wieksza potencjalna strata niz dla faceta. x Bardzo ciekawa teoria. Bo mi się wydawało, że oszukiwanie polega na kłamaniu, mijaniu się z prawdą, zwodzeniu. Okazuje się, że można oszukać mówiąc prawdę, a oszustwo pojawia się wtedy, gdy ta prawda staje się niewygodna dla odbiorcy komunikatu. x Doceniam umiejętność interpretacji faktów na swoją korzyść. To wielka sztuka. x I kto tu jest oszustem?

Gość gość
Wlasnie sie przymierzam. Ups. On juz notowany "u gory". Ma w zawieszeniu. Dozywocia nie dostanie ale swoje odsiedzi "gdzie trzeba". Informacja z pierwszej reki. :D

Gość gość
biegnij do jego żony i powiedz jej, żeby oodała ci swojego męża, bo ty się z nim bzykałaś przed jej ślubem i on cię oszukał, bo powiedział ci prawdę, której ty nie zrozumiałaś. :D:D:D

Gość gość
Wlasnie sie przymierzam. Ups. On juz notowany "u gory". Ma w zawieszeniu. Dozywocia nie dostanie ale swoje odsiedzi "gdzie trzeba". Informacja z pierwsz _________________ 997 czekamy. :D

Gość Marta29xyz
Nie wierze, że on teraz jest jej wierny, że kocha ją po prostu nie wierze. Dlaczego ? Większość adwokaci tacy są. On jest do tego bardzo przystojny, a tacy wierni nie są.

Gość Marta29xyz
Dzisiaj zamierzam wyjść do parku, na miasto pospacerować wyjść gdzieś bo już od 4 dni nigdzie nie wychodzę.

Gość gość
Nie wierze, że on teraz jest jej wierny, że kocha ją po prostu nie wierze. Dlaczego ? Większość adwokaci tacy są. On jest do tego bardzo przystojny, a tacy wierni nie są. x I macie co chcieliście. Zaczyna się kabaret. x Następny argument będzie o przeznaczeniu, bo jego imię pasuje bardziej do jej imienia.

Gość Marta29xyz
Ale strasznie się boję, że spotkam ją albo jego. Strasznie. Jest dzisiaj piękna pogoda. Z dzieckiem powinno się spacerować codziennie więc wiadomo, że chodzą z nim na spacery.

Gość gość
Jesli jestem oszustem dlatego ze wyznaje zasade: nie mozna traktowac ludzi jak przedmioty nawet jesli sami sie o to prosza to dobrze. Jakos to przelkne. Jakos tak plytko to traktujsz. Moze on widzial co sie z nia dzieje, jak na niego zaczyna patrzec, moze od poczatku byla w niego zapatrzona jak w swiety obrazek i na kilometr czuc bylo jej zakochanie a mimo to propozycja padla w formie jakiej padla. Wowczas mogl kierowac sie cynizmem udajac ze tego nie dostrzega i robic swoje. Moze jeszcze podpisal jakis akt prawny z nia ktory go usprawiedliwia, taki to czysty uklad nie? Pilat tez umywal rece. ;)

Gość gość
No przeciez ze kabaret bo chyba nikt tego "(wy)tworu" nie traktuje z nabozna powaga i czcia. ;)

Gość gość
to nie marnuj czsu tylko biegnij pod jego dom i zaczaj się w krzakach. jak będzie przechodził to szybko ściągnij gacie i wystaw tyłek, może cię przeleci, bo przecież adwokaci tacy są. :D

Gość Marta29xyz
Jego ojciec jest całkiem inny niż jego syn. Jego ojciec-poważny zawsze zamyslomy. On uparty, zawsze wesoły, lubi imprezy zabawy, a przynajmniej lubiała, uwielbia swoją pracy urodzony adwokat ma 32 lata i kupę sukcesów na koncie, już jest szacowany i lubiany.

Gość gość
Jesli jestem oszustem dlatego ze wyznaje zasade: nie mozna traktowac ludzi jak przedmioty nawet jesli sami sie o to prosza to dobrze. Jakos to przelkne. Jakos tak plytko to traktujsz. Moze on widzial co sie z nia dzieje, jak na niego zaczyna patrzec, moze od poczatku byla w niego zapatrzona jak w swiety obrazek i na kilometr czuc bylo jej zakochanie a mimo to propozycja padla w formie jakiej padla. Wowczas mogl kierowac sie cynizmem udajac ze tego nie dostrzega i robic swoje. Moze jeszcze podpisal jakis akt prawny z nia ktory go usprawiedliwia, taki to czysty uklad nie? Pilat tez umywal rece. x Może i płytko. Co ja poradzę na to, że autorka nie daje mi jakiegokolwiek argumentu na swoją obronę? Wszystko co dotąd napisała świadczy o tym, że miał prawo zachować się tak jak zachował. x Może, może... a może ona sprowokowała tę wpadkę? W ocenach opieram się na tym co zostało napisane, nie zamierzam dyskutować na temat "co by było gdyby babcia miała wąsy". x Po raz kolejny: jeśli mężczyzna uprawia seks z kobietą to nie oznacza, że traktuje ją jak przedmiot. I to obojętne, czy czyni to z miłości, czy wyłącznie dla przyjemności (zwłaszcza, że partnerka została uprzedzona jaki jest cel tej zabawy). x Jeśli ona czuła coś do niego, a mimo to chcąc coś osiągnąć poszła na ten układ to nawet jeśli on jest cynikiem to ona jest wyrachowaną suką.

Gość gość
Jeśli oczekujesz, że facet będzie posiadał oprócz przyrodzenia także mózg, to ja oczekuję, że kobieta oprócz macicy będzie posiadała także rozum. x Zapomniales/as dodac do tego madrosc. Ale gdyby to bylo to nie bylo by tematu.

Gość gość
ale ty debilka jesteś. jak czytam twoje zabne posty, to leje ze smiechu

Gość gość
to było do autorki, że debilka jest

Gość gość
To nie debilka. Wrecz przeciwnie. To ktos bardzo inteligentny kto bawi sie w tworzenie takich kreacji i kreatur (mam na mysli postac pana prawnika). :)

Gość Marta29xyz
Zabezpieczać miałam się ja, miałam brać tabletki. On zawsze miał powodzenie u kobiet. Przystojny jest do tego bogaty. Pociągał mnie. Jak go widziałam na uczelni to prostu smialam się sama do siebie, a że miałam problemy których on na studiach nie miał to pomagał mi w uczeni się. On zdawał wszystko bez problemów ja nie.

Gość gość
gość Jeśli oczekujesz, że facet będzie posiadał oprócz przyrodzenia także mózg, to ja oczekuję, że kobieta oprócz macicy będzie posiadała także rozum. x Zapomniales/as dodac do tego madrosc. Ale gdyby to bylo to nie bylo by tematu. x x x Owszem. Choć do odbioru prostego komunikatu "nie chcę być z tobą" żadna szczególna mądrość nie jest chyba potrzebna. A próba odczytania tego komunikatu jako "chcę, ale tak tylko mówię" albo "nie chcę, ale pewnie zachcę" to taki sam poziom absurdu jak twierdzenie, że jeśli kobieta twierdzi, że nie to tak naprawdę oznacza to tak. W ten drugi sposób usprawiedliwiają się g****iciele, w pierwszy desperatki.

Gość gość
autorko , potrzebujesz psychiatry

Gość gość
No prosze i jeszcze faszerowal Cie chemia. ;) :) Nie pisalam o inteligencji tylko o madrosci. :P

Gość Marta29xyz
Sama chciałam brać tabletki. Gumki to dla mnie koszmar.

Gość gość
ja bym ją zamknęla w szpitalu dla obłąkanych, bo nie wiadomo co jeszcze strzeli jej do łaba

Gość Marta29xyz
Ale nie bałam tych tabletek chociaż on jest do dziś pewny że bałam.