Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim wieku kobieta jest już starą panną

Polecane posty

Gość Aniaina
lepsza stara panna niż k***a co daje d**y za profity czyli wszystkie co mają mężów/chłopaków/kochanków

Gość gość
hehe stare panny, r****ne i odrzucane haha z ich wyboru hahahah

Gość gość
Bo lepiej nie mieć przyjemności i profitów, upajać się nędza i samotnością niczym opasła feministka; lewacki resymentalizm.

Gość gość
@Aniaina Uuuuuu, zgorzkniala kobiecina się odezwała. Czyli wszystkie żony to k... dające d... za profity według ciebie. Ale ci staropanienstwo rąbie po głowie! :-D

Gość gość
bo moze nie jestes tyle warta co dostaje zona, proste chyba. Zastanów się co robisz nie tak i czy zona zyje w nedzy hahah.

Gość gość
stara panna zaczyna się od 23+

Gość gość
żona czy nie kobieta zawsze była i pozostanie uzależniona od mężczyzny

Gość Aniaina
być żoną/dziewczyną to tylko inna forma bycia k***ą. ciekawe co byście zrobiły z takim co na randce by wam powiedział że jest bezrobotny, to dla was = że nie macie profitów i koniec randki. faceci chwalą się pieniędzmi a wy chwalicie się zarobkami mężów bo to świadczy o tym za ile się sprzedałyście mężczyźnie :D gardzę wami

Gość Aniaina
to jak nienawidzicie dziwek, bo podświadomie wiecie że niewiele się od takich różnicie, wy też się w jakiś sposób sprzedałyście tylko oficjalnie i dajecie d**y regularnie temu samemu :o. współczujecie - kobietom które zdradzają (bo to taka biedaczka co bez czułości żyje) - porzuconym (rozkraczyły giry przed palantem skazując dziecko na życie bez ojca) takim to współczujecie ale d*****m jakoś nie :D

Gość Aniaina
reasumując stara panna to osobnik który płacze bo nie ciągnie regularnych profitów od frajera, zaczyna się to i przyśpiesza ok. 26 roku życia bo w tym wieku już babiszonom nic się nie chce więc chcą osiąść na barkach faceta stając się dla niego ciężarem do końca życia albo do rozwodu

Gość gość
ja mam 38 i mam to gdzies, co o mnie myslicie. patrze sobie i czytam tylko, jak te wasze wspaniałe małzenstwa sie pie...ą i jacy jestescie szczeNsliwi. okolo 30 wielu jest już wrakiem emocjonalnym po przejsciach, macie dzieci, chcecie rozwodu, ale co dalej....jestescie nieszczesliwi w swoich zwiONzkach, a ja jestem cudownym kwiatuszkiem wolnym od zmartwien. Nie mam złamanego życia i prykam na to, co teraz napiszecie. prrrrr

Gość gość
Kwiatuszek i jaki wesoly :-D

Gość gość
@Aniaina Jesteś lesbo?

Gość gość
38 i "cudowny kwiatuszek" :-D tak z lekka trąci infantylizmem

Gość gość
gość 38 i "cudowny kwiatuszek" smiech.gif tak z lekka trąci infantylizmem No to przesada. Ja sadze, ze stara panna zaczyna byc kobieta, ktora nie ma ochoty na nic... ;.D Very bad

Gość gość
Aniaina być żoną/dziewczyną to tylko inna forma bycia k***ą. ciekawe co byście zrobiły z takim co na randce by wam powiedział że jest bezrobotny, to dla was = że nie macie profitów i koniec randki. faceci chwalą się pieniędzmi a wy chwalicie się zarobkami mężów bo to świadczy o tym za ile się sprzedałyście mężczyźnie smiech.gif gardzę wami Ma racje ale to jest zycie niestety ...brak romantyzmu.

Gość gość
mówicie, że trące infantylizmem...hm...posłuchajcie, ja nie zabiłam tego dziecka w sobie, ani nie zabiły go żadne życiowe sytuacje. Starej pannie się nic nie chce powiadacie....a ja tak czytam o tych zmeczonych życiem młodych mężatkach, nieszczęsliwych, niekochanych, zapracowanych lub zdradxzanych żonach, to myśle, że niepotrzebnie tak się użalacie nad nami, starymi pannami :)

Gość gość
Ooo a ja mam 30, to do piachu tak?:D Po pierwsze nie wyglądam, po drugie nie czuję się i nie jestem dewotką:P Może dlatego,że należę do optymistek, nie marudzę i sporo wymagam od siebie:) I nie chcę grubego trutnia u swego boku:D

Gość gość
Dlaczego gruby truten? A T pewno modelka ? Nietruten

Gość gość
Jedyne czym sie martwię, to ,że za pózno żebym została matką. Bo kocham dzieci, ale cóż bywa i tak

Gość gość
No szkoda. Ale 30 tka to nie problem? :-D

Gość gość
a ile masz lat jesli mozna zapytac?

Gość gość
Nie, modelką nie jestem:) ot zwyczajna kobieta, która dba o siebie. Zwyczajnie nie chcę mieć faceta, który wymaga tylko od kobiety bycia świetną żoną-ok, świetna kochanką-ok, świetną przyjaciółką-ok, a sam jest głupi i w dodatku brzydki, i jedyna jego rozrywka jest wypad z kumplami do knajpy

Gość gość
30 tka, to nie problem, ale nie myslę tylko o sobie. Każda kobieta chce mieć zdrowe dziecko, a po 30 tce juz nie mam pewności

Gość gość
a moim zdaniem tak 34, 35 lat to stara panna....i nie mowicie ze lepiej byc stara panna z niz z alkoholikiem itp. ok tylko jak ta kobieta wychodzila to z milosci i pewnie jeszcze on nie byl pijakiem, pewnie pozniej to wyszlo...a stare panny sa zazdrosne bo poprostu zaden facet nie chce z nimi do slubu isc....i taka prawda.

Gość gość
a jak taka kobieta nie chce ślubu? nie chce papierków, obietnic itd? slub niczego nie zapewnia:P ludzie ogarnijcie się. Do tego może ktos jest innego wyznania?

Gość gość
moja zona jest sporo młodsza i bardzo lubi kiedy faceci mysla ze nasza córka to jej siostra :) naprawdę młodsza matka to jest skarb, wexie teraz niech taka mamusia babcia do szkoły przyjdzie do dziecka. Jak 40 urodzi to zanim córka bedzie miała 15 lat to sama 55 jezu dramat hahah. Super stare panny naprawde, bawcie sie dobrze haha

Gość gość
No tak pomarszczona 20 tka to skarb, bo nie wstydzi sie na wywiadówce:P A jak 30 tka wygląda na 20 tkę? Macie wymagania, a sami co? Podstarzały tatuś, który szuka opiekunki...masakra