Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwneuczucie

Wiem ze już nigdy nie poczuję smaku pocałunku

Polecane posty

Gość dziwneuczucie
niestety nie znasz dnia ani godziny aż poczujesz coś jeszcze większego, a wtedy on odejdzie, bo nie było deklaracji itp. to jest strasznie ryzykowna sprawa

Gość gość
a ja juz umiem i powiem Ci ze mi to bardzo odpowiada, jemu tez. Kto wie co kiedys bedzie.... A ile masz lat?:)

Gość gość
ryzykowna???? dlaczego??? On mi wyznal ze mu zalezy, podobam mu sie itp jakies tam deklaracje byly... a ja czy sie zakocham.. chyba juz nie, bo nie wierze w milosc:)

Gość dziwneuczucie
dla mnie 'jakieś uczucie' to za mało na seks... no tak, sama siebie ograniczam, bo wiem,co jest dla mnei dobre i w czym czuję się najlepiej. przeciez nie będę się pchała w jakiś związek tylko dlatgeo, ze chcę, zeby mnie kots od czasu do czasu przytulił, bo będę ranić faceta i sama męczyć się nieziemsko na co dzień udając, ze lubię wyłazić na piwo do knajp, spotykac się z e znajomnymi, chodzić na imprezki itp

Gość gość
no wiesz, kazdy czlowiek jest inny i to co jest dobre dla mnie nie musi odpowiadac tobie. Ile masz lat? Szukaj dalej w takim razie i sie zakochaj:)

Gość dziwneuczucie
naprawdę nie widzisz ryzyka/ mam 33 lata

Gość dziwneuczucie
ale ja nie chcę się zakochać, przeciez piszę, ze od lat świadomie omijam facetów szerokim łukiem, mam wrażenie, ze niektórzy w ogóle nie czytają wpisów tylko piszą co chcą

Gość gość
naprawde nie.. ja mam 32:) bardzo go lubie i mnie kręci itd itp jak kiedys dojdziemy do wniosku ze chcemy razem zamiekszkac to kto wie, ale teraz taki uklad nam odpoiwada... ja jestem po 12 letnim zwiazku wiec tak mi pasuje

Gość gość
no to nie rozumiem czego chcesz? jak nie chcesz faceta to nie narzekaj ze Ci zle samej ..

Gość dziwneuczucie
no to fajnie, najważniejsze że to daje wam sczzęście , byc moze na te chwilę tak ma być a ja widzę ryzyko - nie ma deklaracji, facet się znudzi i znajdzie inną i seks sie skończy, albo wpadniecie i zostajesz sama z dzieckiem... widzę więcej negatywnych rzeczy niż tylko pozytyw w postaci seksu

Gość dziwneuczucie
poza tym nigdy nie wiesz, kiedy sie zakochasz, seks zbliża, moze nawet już go kochasz a jeszcze tego nie wiesz, moze dowiesz się jak bardzo go kochasz jak odejdzie i zwiąże sie z inną. znasz jeden rodzaj miłosci, ze swoim ex i uważasz, ze zawsze się czuje tak samo, a ja uważam, ze każe uczucie jest inne i moze własnei to, które poczujesz to będzie to prawdziwe, głębokie... no nei wiem

Gość tralalilalila
no to czego oczekujesz od wpisów ludzi , zakładając taki topik skoro jesteś zadowolona z drogi którą idziesz, to nią idź każdy wybór ma jakieś konsekwencje dorosłość polega na ponoszeni konsekwencji i to chyba wszystko

Gość dziwneuczucie
żenada gdzie napisałam, że mi jest źle samej, ludzie, litości w każdym poście piszę, ze kocham swoją samotnosc i swoje życie sorry ale chciałabym pogadać z kimś kto ma wiecej niz 12 lat i umie czytać

Gość dziwneuczucie
czy ja napisałam,z ę czegoś oczekuję, ze czegoś od was chcę ;-/ założyłam sobie temat, zeby pogadać, nie chcę niczego więcej

Gość tralalilalila
aha. no to w takim razie przyjęliśmy do wiadomości ;) tylko wiesz, ten tytuł brzmi dość dramatycznie, więc ludzie chcą służyć pomocą ;)

Gość gość
Ale właściwie to o czym tu rozmawiać. Chcesz przytulanek z facetem, ale ani kochanek ani związek z prawdziwego zdarzenia nie wchodzą w grę. Pójdź na kompromis albo wybij sobie z głowy smuty o jakichś pocałunkach, zamiast dyskutować o bezsensownej sytuacji.

Gość nbmjbj
pojawi się ten i znikną wszystkie opory

Gość Biniaaa
Gdybym miała wybierać jeszcze raz nigdy nie wyszła bym za mąż,postawiła bym na samodzielność,lepsze wykształcenie, aczkolwiek nie mam źle mąż spoko,dba o dom dobrze zarabia,ale teściowa błe,ciągłe kompromisy z rodziną,żygać się chce. Zazdroszczę samodzielnym singlom.

Gość wędrowniczka5432
też jestem samotniczka ale miłość jest słoooodka i namiętność,a jeśli trochę pocierpisz gdy coś nie wyjdzie to co?to tylko emocje płyną i zawsze będą płynąć zmienne poruszają albo uskrzydlają jak ktoś słaby zdołują,ja stawiam na siłę wewnętrną ,bólu się nie boję mam duszę wojownika,zawsze zaryzykuję dla miłości:-) co jak co ale tchórzem nie mogę być

Gość gość
Wy nie macie do kogo się przytulić bo jesteście same. Ja mam męża i od lat nie poczułam pocałunku ani przytulenia. O seksie już nie wspomne. Wszystkie pozytywne uczucia poumierały, chociaż zawsze dążyłam do bliskości. No, ale do tego trzeba dwoje.

Gość gość
nigdyy nie zrozumiem po co ludzie tkwią w małżeństwach bez miłośc,mogiła za życia lubicie się biczować a życie może być piękne