Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona1702

kochane

Polecane posty

Gość zaniepokojona1702

Witam dziewczyny. Mam problem... a więc zacznę od początku. Od 8 dni spóźnia mi się miesiączka. Zrobiłam test ciążowy 4 dni po spodziewanej miesiączce i byłam pewna że jest negatywny jednak po godzinie zobaczyłam że przez pole kontrolne T przechodzi taką czerwona igielka. Wyglądalo na to że test jest pozytywny :) dzisiaj rano powtórzyłam test (z innej firmy) i wyszedł negatywny. Miesiączki nie mam już 10 dni nie wiem co mam o tym myśleć. Pomóżcie dziewczyn.

Gość gość
Wynik testu odczytuje się po max 5 minutach no chyba że jest podany inny czas na teście. Zależy to od firmy. Później zachodzą różnego rodzaju reakcje chemiczne przezktóre może pojawić się "kreską/plamą" często mylona z wynikiem pozytywnym. Najlepiej zrobisz jeśli pójdziesz na test krwi. Koszt dwóch-trzech testów ciazowych z apteki a niemalże że w 100% miarodajny

Gość gość
Z testu wyszło, że w ciąży nie jesteś. Kiedys tez nie miałam długo miesiączki ale w ciąży nie byłam.

Gość zaniepokojona1702
A gdzie mogę kupić test z krwi?

Gość gość
Możesz go zrobić w laboratorium, przychodni, szpitalu...

Gość gość
Najpierw to ty idź do ginekologa.I albo on ci powie że masz iść na betę albo przepisze coś na wywołanie miesiączki.Brak miesiączki wcale nie oznacza ciąży.

Gość gość
Pójdę na pewno do ginekologa.