Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julitkaabcd

Ksiądz tajemnica spowiedź rodzice

Polecane posty

Gość gość
"niezdrowo chora", dobre:D

Gość Julitkaabcd
Zapytam inaczej. Masz dzieci albo zamierzasz mieć? Wiesz ze zeby ochrzcić trzeba mieć zaliczona spowiedź, zeby wziąć ślub trzeba mieć spowiedź, spowiedź ułatwia życie, człowiek czuje die lżej, mniej grzeszy i jest lepszy. I ma większe szanse na trafienie do nieba.

Gość gość
wedlug mnie jest to prowokacja, chociaz niekiedy jak czytam tylul tematu,to zastanawiam sie nad taka rzecza,jesli ktos popelni straszna rzecz,a wyrzuty sumnienia nie daja mu spokoju,idzie do spowiedzi ,fakt, czy ksiadz moze o tym powiadimic policje,nurtuje mnie to,wogole spowiedz dla mnie powinna byc powszechna.ja ide do kosciola wyspowiadam sie ale tak sama rozmawiam z Bogiem ,nie ksiedzem,po co mu klepac ,a oni robia gorsze rzeczy,oburzona bylam kiedys bedac w kosciele ,gdy pod koniec mszy bylo podsumowanie koledy.ksiadz opowidal ze zyja w konkubinacie ,ze palilo sie w domach swiatlo ,a ni wpuscili. wedlug mnie kazdy zyje weglug swojego sumnienia i bedzie odpowiadal przed Panem Bogiem,a nie ksiedzem,,dobrze ze mamy takiego papieza,ktory zebral ich do galopu,i nysle ze gdyby nie on sprawy ostatnio naglasiane w mediach nie wyszylyby na swiatlo dziennie,,ksiadz to taki sam czlowiek jak kazdy inny ,po co mam mu mowic grzechy,tak mysle ostatnio choc jestem katoliczka wierze w Pana BOGA ,A NIE KSIEDZA

Gość Julitkaabcd
A według mnie wam wszystkim brakuje miliscu

Gość gość
julitko abcd wybacz ,ale trudno mi w cos takiego uwierzyc przypomina mi to aniszow,, jesli to prawda to twoi starzy maja nierowno pod sufitem,wyprowadz sie masz prace ..znam dziewczyne okolo 30 lat rodzice ja tak traktowali obydwoje profesorzy,ona byla nad wyraz rozwinieta osoba,poziomem intelektualnym przewyzszala rowiesnikow,,na dzien dzisiejszy ubiera sie jak moja mama urodzona przed rokiem 1930,i dorobila sie zoltych papierow sluchajac rodzicow

Gość Julitkaabcd
Moja matka jest derektorem, ojciec zarzadco pewnej firmy, ja pracuje w księgowości jaki fakturzystka także byle kim tez nie jestem. Amiszamu nie jesteśmy, na żółte papiery sie nie zanosi. I to ze nie ubieram sie jak dziwja za przeproszeniem, bo mam swoje zasady nie NacY ze coś ze mną nie tak. Czepnij sie swego ogona.

Gość ktoś tam tam
Oj strasznie się boję tych Twoich gróźb, zastanawiam się czy już uciekać za granicę, bo Interpolu chyba za mną nie wyslesz? A tak poza tym fajne to prowo - tylko pilnuj form rodzajowych bo już ze dwa razy pomyliłaś/eś rodzaj żeński z męskim :)

Gość gość
Co to znaczy milisku,,ja tez mialam podobnych rodzicow,chowana pod kloszem,sluchalam ich,,i powiem CI ZE DOBRZE W ZYCIU NA TYM NIE WYSZLAM ,sluchalam wszystkich ,kazdego bo tak mi mnie wychowali ,,teraz jestem stara ale powiem ,ze trzeba sie postawic ,inaczej bedziesz marionetka ,Rodzice umra zas Ty bezdiesz marionetka w rekach kazdego ktory bedzie chcial toba rzadzic,,wydaje mi sie ze juz nie masz wlasnego zdania,dajac soba kierowac

Gość gość
Julitakaabc, jesteś kompletną wariatką. Amen, a teraz cmoknij w jaja Rydzyka.

Gość gość
odgryzac sie umiesz,zatem nie jest z toba tak zle,,ogona si enie czepie,ale czepie sie swojej Gabrysi,,zycze milego dnia..a tera lete do spowiedzi

Gość gość
Fakturzystka to nie byle kto,,a ja jestem srzataczka i tez nie byle kto kolezanka dziwja i tez nie byle kto..taki mam tok myslenia masz jakies uwagi

Gość Julitkaabcd
Wypraszam sobie porównywać mnie do sprzątaczki i d****i! Najgorsze i najbardziej upokarzające zawody swiata.

Gość gość
a tak wogole to po jakiego wooja zakladalas ten temat ,skoro masz swoje zdanie ,sluchaj starych lataj do spowiedzi ,i zyj jak zylas

Gość gość
spadam stad bo zal mi czasu ktory tu poswiecilam na p********e prowokacje,,nie bede tracic energii na dyskusje z debilami zegnam

Gość Julitkaabcd
Po to bo chciałam. Oś zmienić. Głownie powstrzymać księdza od zdradzana moich tajemnic. Ale okazali sie ze sie wygłupilam bo on nic nie mówił, a ja popełniłam taka gafe

Gość gość
no k***a co za zalosna dziewuszyca niech sie odp******i od sprzataczek bo sa lepszymi ludzmi od niej ,widac ze dziewusze lub czteroksztalnemu indywidum krory to pisze nudzi sie,siedzi caly czas na kompie ,i odpowiada na kazdy post,,,,Ludzie nie pisztan bo go to kreci,podnieca sie

Gość gość
wypiżdżaj idiotko, dopiro pisałaś że pracujesz w sklepie. Derektor - twoja matka ... takiego derektora nie ma w całej Unii :P

Gość Julitkaabcd
Ja we sklepie? Chyba ci sie coś pomyliło. Ja tak nie pisałam to nie możliwe. Sprzątaczki sie wkurzyly haha trzeba było sie uczyć, byłoby wiecej perspektyw a tak to możecie tylko wojowac sie z lepszymi i walczyć o lepsza opinie.

Gość gość
taa mam z kim rywalizować, z tępą dzidą siedzącą cały dzień na cafe :(

Gość gość
"wojować się" - nie masz nawet pojęcia o języku polskim ... (derektor)

Gość Julitkaabcd
A ty nie masz pojęcia o matematyce....

Gość Julitkaabcd
Ja siedzę na kafe cały dzień? Chyba was pogięło. Dziś wyjątkowo jestem od rana bo nue mam dużo pracy, a wieczorami siedzę dopiero jak ojciec pójdzie spać, a chodzi późno wiec nie wmawiaj mu fałszu.

Gość zmadrzejdziecino3542
"jaka cipa, głupia kurwa, tępa małolata..."

Gość Julitkaabcd
O nie teraz to przegiecie

Gość gość
Julitka śmiejesz się ze sprzątaczek bo mają gorszą pracę? dla mnie Twoja to g***o nie praca, tak samo "wyższe wykształcenie", pedagogikę z palcem w d***e każdy może skończyć, najłatwiejsze możliwe studia, ja mam znacznie lepszą i bardziej prestiżową pracę i co - uważasz, że jesteś ode mnie gorsza? tak jak sprzątaczki są gorsze od Ciebie? a nie uczyli Cię ci Twoi "wspaniali" zdewociali rodzice, ze Bozia każe miłować bliźniego i "taktować jak siebie samego"? widze, że Twoja rodzinka to typowe mohery co srają za księżmi i kościołem a prawdziwego Boga mają w d***e...

Gość gość
wpiszcie sobie na youtube aga moja torebka tak wyobrazam sobie autorke :d

Gość andzia lubi miód
poszczałam się normalnie ... najlepsze prowo od lat na tym dzikim forum autorko dawaj dalej aaaa i siostra Marusza czy jak jej tam parę stron wcześniej - przez nią też popuściłam:P dawajcie jakieś majty na zmianę, ino nazad, najlepiej mailem na adres: popuscilam@gmail.com.

Gość ktos tam tam
Julitko, już nie odpowiadasz na moje posty? Mam się pakować do wyjazdu czy nie?

Gość Julitkaabcd
pomyliłam rodzaj żenski bo jak już wspomniałam parę stron wczesniej piszę czesto z telefonu i automatyczne słowo się wstawia. A mi sie nie chce zmieniać. Ale teraz przerzuciłam sie na komputer, pozwoliła mi kierowniczka, gdyż wie, że to w ważnej sprawie. I przeoczyłam twoje pytanie dlatego ci nie odpisałam. Za dużo mam na głowie, zadajecie mi głupie pytania i muszę wyszukiwać głupich odpowiedzi, żeby dorównać Wam poziomem.

Gość Julitkaabcd
Do gościa co śmie tewierdzić, że moja praca jest g***o warta. A ty kim jesteś niewykształcony nieuku? Pewnie to wyżej wspomnianą sprzątaczką, co nawet sprzątać nie potrafi. Pokaż mi choć jednego niewykształconego co nie jest z patologii i nie przelewa się u nich alkohol i który coś osiągnoł w życiu. Założę sie, że nie ma takich.