Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julitkaabcd

Ksiądz tajemnica spowiedź rodzice

Polecane posty

Gość gość
nie pisz bzdur, internet dla "pospulstwa" jest dostępny od niedawna, a już fora komputerowe są całkiem młode, myślę, ze nawet autorka nie jest tak tępa, żeby tego nie wiedzieć, że internet jest młodszy od niej...

Gość Julitkaabcd
Nie chce być nachalna, ale nie odpowiedzieluscie mi na ostatnie pytanie: czy pomoglibyscie mi przepisać pismo święte?

Gość Julitkaabcd
Oczywiście, ze od razu wiedziałam, ze to bzdura. Może nie zauwazyliscue, ale głupia to ja nie jestem i swoje tez sie wyuczylam. Matura z biologii na prawie 100%

Gość gość
Siostra Marusza ma jaja i potraktowała temat, jak należy :D:D

Gość Julitkaabcd
Przypomniała mi sie piosenka, która kiedyś na oazie wymyśliłam, pózniej wygrałam w konkursie: Gdy niedziela nadchodzi to całują sie młodzi Gdy niedziela sie zbliża, nikt nikomu nie ubliża, Każdy wstaje uśmiechnięty, starszy młodszy i przeklęty Bo niedziela to dzień, w którym nie nudzi sie nawet len. Każdy idzie do kościoła i tam matka jest wesoła Każdy modli sie w kościele, tam sa sami przyjaciele. A ksiądz proboszcz na ambonie wspomniał coś o swojej żonie Wszyscy wnet zachichotali, bo na zarcik sie nabrali. Ref. Ksieze januszu kapłanie Ksieze januszu kapelanie Ksieze januszu slugo bozy Ksieze januszu a a a Ksieze januszu synu ojca Ksieze januszu drogi tato Ksieze januszu co ty na to. 2. A ksiądz Janusz wciąż wesoły, lubi placki ziemniaczane, ma gosposie, ma gitarę, ma tez skarpetki na zmianę. I każde dziecko Boże, każda ratolosr jego jest. Bo w niedziele u księdza Janusza wszystkie dzieci bawią sie. Ref.

Gość gość
Oczywiście że pomożemy! Nawet trochę je ulepszymy, no wiesz pominiemy te wszystkie niemiłe fragmenty, jak rozszarpanie dzieci przez niedźwiedzie, wydanie córek Lota na zgwałcenie i całe to brutalne ukrzyżowanie. Krzyżowanie jest okropne, nie sądzisz? Moglibyśmy je zamienić na partyjkę szachów Jezusa z Piłatem i zwycięstwo tego pierwszego, co też ma swój ciężar symboliczny i jest o wiele bardziej higieniczne niż zwłoki na krzyżu. Albo co wolisz, może być nawet meczyk piłki nożnej między apostołami, a legionistami. Też piękny przekaz i daje nam to chwytliwe hasło "Zbawienie przez sport.", "Jezus zawsze gra fair". Co ty na to? A jeśli mogę doradzić coś jeszcze, to proponuję dorzucić smoki. Smoki są dżezi, w Grze o tron są smoki i ci? I osiągnęła gigantyczny sukces! Nowe pismo święte ze smokami i bez krzyży też osiągnie! To gdzie mam się zgłosić? Przynieść papier i długopis?

Gość Julitkaabcd
Żarty żartami, ale mój ojciec na pewno wszystko przeczyta. A jesli chodzi o ukrzyżowanie to nie jest wina Jezusa, z reszta musiał zostać zawieszony, aby zbawic świat. I noże być przepisane w wersji elektronicznej, także jakbyś mi przesłała na meila, byłabym wdzięczna. Mój imeil julitach@o2.pl

Gość makary makary
A co będzie jeśli nie przepiszesz tego tekstu na jutro?

Gość Julitkaabcd
Nie ma opcji, żebym tego nie przepisała. Muszę to zrobić. Nie mogę tym razem zawieść.

Gość gość
Przesłuchanie 33 Wtedy powtórnie wszedł Gmoch Piłat na żyletę, a przywoławszy Jezusa rzekł do Niego: «Czy Ty jesteś Królem Strzelców?» 34 Jezus odpowiedział: «Czy to mówisz od siebie, czy też inni powiedzieli ci o Mnie?» 35 Piłat odparł: «Czy ja jestem piłkarzem? Kibice Twoi i sędziowie liniowi wydali mi Ciebie. Coś uczynił?» 36 Odpowiedział Jezus: «Technika moja nie jest z tego świata. Gdyby technika moja była z tego świata, napastnicy moi strzelali by gole w pierwszej minucie meczu się, aby puchar UEFA nie został wydany Żydom. Teraz zaś mistrzostwo moje nie jest stąd». 37 Piłat zatem powiedział do Niego: «A więc jesteś mistrzem?» Odpowiedział Jezus: «Tak, jestem mistrzem. Ja się na to narodziłem i na to przyszedłem na świat, aby haratać w gałę. Każdy, kto jest z prawdy, harata w gałę». 38 Rzekł do Niego Piłat: «Cóż to jest gała?» To powiedziawszy wyszedł powtórnie do Żydów i rzekł do nich: «Ja nie znajduję w Nim żadnej winy. 39 Jest zaś u was zwyczaj, że na Paschę uwalniam wam jednego . Czy zatem chcecie, abym wam uwolnił Króla Strzelców?» 40 Oni zaś powtórnie zawołali: «Nie tego, lecz Barabasza!» A Barabasz był kibolem. "Oto Człowiek" 1 Wówczas Piłat wziął Jezusa i kazał Mu dryblować. 2 A żołnierze przedziurawiwszy gałę, włożyli Mu ją na głowę i okryli Go płaszczem purpurowym. 3 Potem podchodzili do Niego i mówili: «Witaj, Królu Strzelców!» I faulowali Go. Mam nadzieję, że pomogłam. Nie wiem jeszcze, gdzie tu wpleść smoki, ale coś wymyślę. A gdyby tak Jezus po meczu odleciał na smoku? Najlepiej do Śródziemia, bo niebo wydaje się troche oklepane, jak myślisz?

Gość gość
to poszukaj sobie na necie jakiegoś w wercji do WORDa...

Gość Julitkaabcd
Gość to chyba jakaś wersja dla szatanistow! Jak smiesz żartować z poncjusza Piłata?

Gość Julitkaabcd
A gdzie ja na necie znajdę pismo święte? Macie jakieś linku? Ja nie mogę grzebać bo mój ojciec Zajrzy w historie, z reszta to będzie nieuczciwe i w dalszym ciagu nie splace swojej winy.

Gość Julitkaabcd
Kochanka franka, nue reaguje na takie płaskie teksty jak Twój, także die nie wysilaj.

Gość gość
historię wyszukiwania możesz usunąc. nie mam linku, poszukaj sobie sama, są jakieś do pobrania, ale nie wiem czy to w wordzie czy w pdf...

Gość Julitkaabcd
Ja nie mam PDF, mam wordpad. Nie wiem gdzie tego szukać i nie wiem jak usuwać z historii bo mam jakieś nowe oprogramowanie i sie nie znam.

Gość gość
pachnie mi tu Fiel'em :)

Gość gość
Ciekawe komu powiedzial ksiadz jak ze mna sypial i to przez 4 lata....i mamy dziecko,ale wrobilam w to meza......no i komu on to powiedzial,bo dalej awansowal.jest dziekanem !!!i wodzi wzrokiem :P oczywiscie za mna :P mam 48lat nasze dziecko 19l. !!!

Gość gość
Cieszę się, że ci się podoba! Tu masz resztę. 11 [Vt-7,5, Vt-7,6] Maria Magdalena natomiast stała przed grobem płacząc. A kiedy płakała, nachyliła się do grobu 12 i ujrzała dwa smoki w bieli, siedzące tam, gdzie leżało ciało Jezusa - jednego w miejscu głowy, drugiego w miejscu nóg. 13 I rzekli do niej: «Niewiasto, czemu płaczesz?» Odpowiedziała im: «Zabrano Pana mego i nie wiem nic Dżonie Snoł». 14 Gdy to powiedziała, odwróciła się i ujrzała stojącego Jezusa, ale nie wiedziała, że to Jezus [albowiem nawiedził spa, grzywkę ufryzował i trampeczki nowe w galerii zakupił]. 15 [JK, JK] Rzekł do niej Jezus: «Niewiasto, czemu płaczesz? Kogo szukasz?» Ona zaś sądząc, że to jest ogrodnik, powiedziała do Niego: «Panie,nasturcje moje zaraza zżera, a mszyce obsiadły storczyki moje, a żywopłop mój nieprzycięty». 16 Jezus rzekł do niej: «Mario!» A ona obróciwszy się powiedziała do Niego po hebrajsku: «Rabbuni», to znaczy: Elo, zią! 17 I shcwycił Pan Marię i przerzucił przez grzbiet smoczy. Idosiadł Pan smoka i opóścił padół ziemski, aby zdobyć chwałę na polach Pelennoru. Opóścił Śródziemie gdy ostatnie Szare Okręty pożeglowały na zachód i nastała Era Ludzi. I siedem królestw zjednoczył, na żelaznym tronie zasiadając, a Dothrakowie po wieki zwali Go Khaleesi. Uff nie było łatwo. Smoki nadają całości mistyczny wymiar i naprawdę wzbogacają fabułę. Ale teraz kończę, bo zmykam na scholę.

Gość gość
grzech zawsze ściąga cierpienie i tak ludzie ściągnęli 2 wojne sw Maryja w Fatimie ostrzegała w Medjugorie ostrzegała w kibeho też ale ludzie to głupcy

Gość gość
buahahahaha ale komedia :-D co za ludzie hahaha :-D swietny temat autorko gratuluje poy****ych rodziców:-D

Gość gość
26 lat ma i daje soba tak pomiatać :-D Z chłopakiem seksu też nie możesz?:-D wyprowadź się to jedyna słuszna rada

Gość namuzynowanie
albo ten temat to prowokacja, albo autorka żyje w totalnej patologii... dziewczyno, masz 26 lat a Twoi rodzice traktują Cię tak jakbyś miała co najwyżej 8... rozliczanie ze spowiedzi, szlabany... podstawówka. usamodzielnij się i wyprowadź jak najszybciej

Gość Julitkaabcd
Nie mam chłopaka! Ale ojciec robił nam już gore domu w razie gdyby coś tam u mnie pyklo w miłości. Teraz mam go gdzieś nie chce już z nimi być. Zrozumiałam wczoraj kim dla nich byłam.

Gość Julitkaabcd
Czy wybiera sie ktos z Białegostoku do Częstochowy? Mam tam ciocie, siostrę many, chce sie do niej sprowadzić. Ale nie mam czyn i za co proszę niech mi ktos pomoże wydostać sie z tego piekła!

Gość gość
masz w ogóle prace?

Gość gość
stary Ci każe pismo święte przepisywać? haha bo yebne:-D spieprzaj od tych zacofańców już Ci najlepsze lata życia zmarnowali zostaniesz ofermą