Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julitkaabcd

Ksiądz tajemnica spowiedź rodzice

Polecane posty

Gość ktos tam tam
Ja tam wiem, ze to prowo - juz dawno to pisalam - po prostu bawi mnie ten temat. No i czekam az Julitka doniesie na mnie na policję, nawet chcialam jej pomóc ale chyba wstydzila sie zapytac :)

Gość Julitkaabcd
Ty, detektyw... nie zrób tam kopy. Nie wiem gdzie te bzdury wyczytałaś, ale na pewno nie w moim temacie. Tu same wyższe strefy przesiadują, także jeśli masz zamiar zaniżać poziom dyskusji to ja Ci podziękuję i powiem do widzenia ślepa Gienia kup se trąbkę do pierdzenia. Tyle w temacie. A koleżanka, która usilnie próbuje mi pomóc: proszę mów co wiesz. wszystkie dane mile widziane.

Gość ktos tam tam
Ja Ci mogę uzupełnić to czego Ci brakuje - przeciez mówiłaś, że masz IP i moje dane. Pokaż co masz, a ja Ci dopiszę wszystkie pozostałe dane, których będziesz potrzebowac :)

Gość Julitkaabcd
Mam Twój nick, a więcej nie podam tutaj, bo nie chcę Ci wstydu robić. daj mejla albo numer telefonu to zadzwqonię i pogadamy.

Gość gość
Dobre prowo, tyle ludzi je łyknęło... Uszanowanko dla autora/rki, dawno się tak nie uśmiałam... ;D

Gość Julitkaabcd
Ja chiba coś pisałam o używaniu słowa PROWO!! Mam na to alergie i diabeł we mnie wstempuje jak to słyszę, także proszę o uszanowanie mojej prośby i o nie używanie już więcej tego!

Gość gość
Ale serio, WIELKI SZACUN, dawno się tak nie ubawiłam ;D 'zomb za zomb' i 'zrobiłam zdjęcia wpisom' było super ;D

Gość Julitkaabcd
Nie rozumiem co Cię tak śmieszy? Jeśli ktoś mi ubliża, a ja sobie na to nie pozwolę to oczywiste, że to zgłoszę, a żeby to zgłosić muszę mieć dowody prawda? A żeby je mieć, to trzeba je sfotografować, zanim przyjdzie komuś do głowy je usunąć. To dzisiejsze pokolenie zupełnie nie myśli. Dobrze, że mnie szkolono na różne sposoby, dizęki czemu dzisiej moi rodzice się mnie nie powstydzą i mojej inteligęcji, za to Wasi rodzice powinni się palić w piekle ze wstydu.

Gość ktos tam tam
Ale ja sie nie wstydzę i nie kryję z niczym. Możesz śmiało pisać moje dane - masz moje pozwolenie. A ja sie zobowiązuję dopisać Ci resztę - masz moje publiczne zapewnienie :)

Gość Julitkaabcd
DObra na Twoją odpowiedzialność: Katarzyna W. Wiek bliżej nie znany.15-25 Miejscowość: Polska Znak zodiaku: Bliźnięta lub strzelec Znaki szczególne: Lewa pierś mniejsza I co zatkało kakało?

Gość ktos tam tam
hahahaha, ani jednego nie trafiłaś - nawet z wiekiem Ci się omsknęło (ale byłas blisko) A gdzie jest miejscowość o nazwie Polska?

Gość Julitkaabcd
W polsce niemotko. Wiem, że masz 26, ale wiem też, że wieku kobiet się nie mówi na głos, dlatego Ci zaniżyłam, żebyś ewentualnie mogła wyrwać sobie jakiegoś jurnego kawalera.

Gość ktos tam tam
26 tez nie mam, ale jestes już coraz blisko :)

Gość ktos tam tam
tfu......coraz bliżej* - popraweczka

Gość Julitkaabcd
Boże! Grzmisz a nie widzisz! Wszyscy dobrze wiemy ile masz lat. jesteś z lekka nie kumata, celowo zaniżałam, ale skoro tak bardzo chcesz, aby Twój wiek ujrzal światło dzienne to mówię: 28. I ani roku więcej.

Gość Julitkaabcd
popraweczka, sraweczka. Jesteś tempiutka jak moje trampki, dlatego bzdetki wypisujesz złociutka.

Gość ktos tam tam
a byłas juz tak blisko i za dużo dodałaś i nie denerwuj się - nawet fajna jesteś, mogłybyśmy sie zaprzyjaźnić :)

Gość Julitkaabcd
okiej, mój imeil julita.ch@o2.pl Ja też Cię bardzo lubię i myślę, że możemy zostać przyjaciółkami. Skąd jesteś?

Gość Julitkaabcd
I skąd mam mieć pewność, że nie jesteś pedofilem? Możesz mi wysłać swoje zdjęcie?

Gość Julitkaabcd
Jestem na poczcie. Czekam na wiadomość ze zdjeciem od Ciebie. I jeszcze jakbyś mogła napisać list motywacyjny, dlaczego ja i jak bardzo Ci na mnie zależy.

Gość Julitkaabcd
Najpierw oferujesz mi się, a teraz milczysz. Dziewczyno, jeśli tak będziesz postepować to na pewno się nie zaprzyjaźnimy, bo ja szukam prawdziwych przyjaciól, szanujących innych.

Gość Julitkaabcd
Liczę do trzech i jeżeli nie będzie żadnego odezwu od Ciebie zakańczam naszą znajomość i dalej będziemy żyć jak pies z kotem. A jeśli jednak zdecydujesz sie być moją przyjaciółko to pamiętaj, że najpierw mój ojciec zweryfikuje Twój profil, a następnie podejmie decyzję co do Twojej osobistości.

Gość ktos tam tam
jak masz tyle moich moich danych to znajdź sobie mój adres mailowy i sama napisz - cóż to za problem dla tak zaawansowanego informatyka :D

Gość gość
Przez Was zamiast się uczyć na kolokwium to siedzę i krztuszę się ze śmiechu, przestańcie już!

Gość Julitkaabcd
aha czyli to był żart z Twojej strony :( dzięki... nie wiedziałam, że taka jesteś. Myślałam, że bylyśmy przyjaciółkami, ale się zawiodłam najbardziej na świecie. Nikt jeszcze nie zadał mi tak mocnego ciosu. Boli, że już chyba bardziej bolić nie może. Krwawię wewnętrznie i łzawię zewnętrznie :(

Gość Julitkaabcd
Świnio jesteś i tyle powiem. Nie chcę Cie już znać. Głupia gruba rura.

Gość Julitkaabcd
Za to co zrobiłaś to Ty się nigdy nie pozbierasz diablico jedna. Jak św. magdalena, albo i gorzej, to oblicze takiej latawicy. Od razu wiedziałam, że nie masz na imię katarzyna, bo kasię przynajmniej mają swój honor i ojczyznę, a ty nawet serca nie masz, nic, zero nul. rozumiesz? Jesteś podłym człowiekiem!

Gość ktos tam tam
przyjaciółkami? przecież chciałas mnie podac na policję :(

Gość Julitkaabcd
I już nie masz do mnie co pisać, rozumiesz? Właśnie się wylogowałam z poczty i już nigdy tam nie zajrzę, nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!! OStatni raz dałąm się tak nabrać. A co mówił ksiądz na ambonie? żeby nie ufać ludziom po drugiej stronie monitora i ja znowu ślepo wierzylam, że nie ma racji, nie wszyscy są pedofilami. ale jak zwykle to ja się pomyliłam, to ja wpadłam w sidła oszusta, w sidła wampira emocjonalnego, który wyssał ze mnie krew dla własnej satysfakcji. won won won won!

Gość Julitkaabcd
Wtedy jeszcze nie bylyśmy przyjaciółkami to miałam prawo, bo Cię nie znałam, z resztą teraz też już nie jesteśmy przyjaciółkami i na pewno Cię zgłoszę, jesteś pierwsza w kolejce. DO tego jeszcze nazmyślam na Ciebie z czystym sumieniem, niech mnie ksiądz nie rozgrzeszy, ale Tobie się nalezy, za takie świństwo i kłody pod nogami. koniec tego, rozumisz, koniec! KO NI EC!!