Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julitkaabcd

Ksiądz tajemnica spowiedź rodzice

Polecane posty

Gość popieram autorkę
ksiądz Mirek nam nic nie mówił na kazaniach ostatnio aby mozna było kochac się dla przyjemności, no oczywiście spróbuję sie czegos dowiedzieć ale tak trochę wstyd pytac proboszcza czy wikarego o te sprawy dla mnie samej seks tylko w dni niepłodne jest już formą antykoncepcji a tej nie uznaję moja mama tak robiła i wiem że tak jest najlepiej

Gość Julitkaabcd
Masz jakiś dowód na to, że ksieża gwałcą?

Gość gość
dajcie już spokój tej kretynce

Gość Julitkaabcd
Dokładnie, nie reagujmy na toksyczną kobitę, bo sieje ferment i nie potrzebnie zaśmieca forum i temat, który de facto był inny.

Gość popieram autorkę
zresztą moja mama jest szczęśliwa choć uprawiała seks z moim ojcem 8 razy w zyciu ma 8 dzieci takze jak widac seks nie jest najwazniejszy tylko relacje emocjonalne z rodziną bez seksu można dobrze zyc, mnie tam jakoś nie ciągnie do męża choć wszyscy mi mówią że jest bardzo przystojny

Gość gość
Popieram toksyczna kobite a ty Julitko jestes po prostu smieszna i do tego ordynarna. Az mi cie zal!!!

Gość Julitkaabcd
ordynarna.... hahaha, ordynarem to może być lekarz w szpitalu, a nie pedagog. Matko z kim ja rozmawiam, po co ja tu przychodziłą,m?

Gość popieram autorkę
Julitko nie chciałabym byc niemiła ale chyba w szpitalu jest ordynator a nie ordynar? pewna nie jestem na 100% ale tak mi coś chodzi po głowie

Gość Julitkaabcd
won powiedziałam. Nie mamy już o czym rozmawiać.

Gość popieram autorkę
do mnie to napisałaś??:( chciałam ci po prostu zwrócic uwagę na drobny błąd jezykowy myślałam że znalzałam tu bratnią dusze:(

Gość Julitkaabcd
a przepraszam, nie wiedziałam, że to Ty. W nerwach jestem i dlatego cie nie rozpoznałam. Przepraszam. WYbacz mi, przepraszam. Te won to do tych wyżej,

Gość Julitkaabcd
to do Ciebie było, akurat!

Gość gość
Ha ha ha to julitka jest pedagogiem i nie wie ze w szpitalu jest ordynator. Radze Ci zagladnac do slownika jezyka polskiego: "odynarny.: «wulgarny i prostacki». 2. «pospolity, w złym guście»." Idz sie lecz dziewczyno!!!

Gość Julitkaabcd
siara ale przeprosiłam. A ty za kazdym razem czytasz kto do Ciebie piszę? Bo ja nie,

co do mnie? ja ostatni post na stronie 14 napisałam, na 15 już nic nie pisałam przed twoim won gdy qqquulezanka zwrócila ci uwagę ze to ordynator a nie ordynar. Kurv cie trafil, ryklas nna jej poprawke won a dopiero się spostrzegłaś od kogo była ta poprawka?. buuahahha ,niezla bomba

Gość Julitkaabcd
Wypat powiedziałąm!!

ahhaaa, no taaak, piękne klocki, mimo ze tekst taki sam bez zmian to twoja wypowiedz jest zależna od niku ko napisał? buuu , no to hipokryzja bądź JEDNOMYSLNA

Gość Julitkaabcd
Tak, jest zależna, bo jestem miła dla tych, co i dla mnie są mili. A chamska dla tych co mnie nie szanują. Jak to mawiał goliat: oko za oko, zomb za zomb.

Gość gość
Co to jest "wypat" ??????

ooo?? wyPad powiedziałĄm?? A po jakiemu to?? 6 kl. podstawówki ukończyłaś? Ja sama nie jestem rodowitą Polką , ale takie bysiory walic ,to aż monitor oplułam . Chyba cię edukowali w bunkrach kościelnych. Na nic przepisywanie pisma zwanego świrniętym tobie się nie przydało

Gość Julitkaabcd
ine przepisywałam tego pisama, chyba mówiłam, miałam z ato inną karę, alew ie interesuj się jaką.

k***aaa, z większej prowokacji dawno tak nie ryłam ze śmiechu. ZOMB za ZOMB prawie bezdech u mnie wywołał ze smiechu histerycznego No to wyPad już z dalszym trolowaniem co nie?

Gość Julitkaabcd
To nie jest prowokacja!!!!!!!!!! Nie używajcie tego słowa zrozumiano?

Gość gość
ja zawsze powtarzam jako grzech że nie nie przestrzegałam 10 przykazań, i nic nie mówie szczegółach grzechów a mam jej odpuszczone krótko i na temat

Gość Julitkaabcd
z czym wypad? i kto ma wypaść z tej gry? ja czy ty? mam nadzieje, że to nie do mnie było.

Gość gość
hahahaha Julitko z każdym zdaniem udowadniasz, że na pewno nie skończyłaś pedagogiki, ani pewnie żadnych studiów, bo Twój język jest na poziomie podstawówki ;)

było do ciebie, no przecież jak działamy po biblijnemu to już na maksa.:classic_cool: A masz Łoko za Łoko :D Nie zbyt bardzo wiele mam młodsza córkę od ciebie i zdumiewa mnie do rozpuchu co ty tworzysz. Na oncu chwaląc się rekordem prowokacji :D kurna mam wrazenie jakby przed monitorem głupkowaty gimbus siedział siląc się na troling (ne obrażając tych normalnych gimnazjalistów)

Gość gość
Głupia, tępa julitka zakłada denne prowokacje :D