Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julitkaabcd

Ksiądz tajemnica spowiedź rodzice

Polecane posty

Gość ktos tam tam
ulalala......egzorcyzmy od razu? az tak źle ze mną nie jest ;)

Gość Julitkaabcd
bydło bydło bydło,l wstrętne bydło, co za paskudny naród!!! i Wy śmiecie nazywać się katolilami? Wy? CHyba żeście się z małżą na mózg wymieniły, wszystkie razem wzięte! Potwory a nie ludzie, a do kobiet to wam tak daleko jak mi do kibla w tej chwili. Lampucery za dychę.

Gość ktos tam tam
Az szkoda, że się muszę już zbierać. Może kiedyś jeszcze tu do Ciebie zajrzę. Miłego dnia Julitko :)

Gość Julitkaabcd
Nie! Nie przyjmuje tego miłego dnia, bo wiem że to złe zyczenia!

Gość gość
jeszcze piszecie o tych bzdetach...chyba nie macie ,co robic to temat naciagany i glupi,ze szok...brrrrrrrrrr

Gość Julitkaabcd
Sama jesteś bezdetą. Taki głupi a wlazłaś i czytasz? Mało tego, jeszcze się udzielasz? Szukasz w rażeń czy chcesz w ryj dostać?

Gość Julitkaabcd
Ta kiepskie. To niby czemu ma 18 stron?

Gość gość
Julita chyba nie znam gorszej, bardziej chamskiej i zawistnej osoby... i Ty twierdzisz ze kochasz Boga? nie badz smieszna, chyba Boga z szatanem pomyliłaś, jesteś wulgarna jak żul spod rynsztoka, zero szacunku do bliźniego, nie wiem czy jest jakieś przykazanie, którego tu nie naruszyłaś... bezbożnico :/

Gość Julitkaabcd
Pocalujta w d**ę wujta. Tyle ci powiem. Moja wiara mnie kieruje, a ty jesteś szatanem i błądzisz dziecko, oj błądzisz. Ale wierze ze znajdziesz ten właściwy kierunek.

Gość gość
Twoja wiara każe Ci być złą dla bliźniego, chamską, wulgarną, klnąć i się wywyższać? to współczuję wiary. w mojej przede wszystkim kieruję się miłością bliźniego, równością każdego człowieka i wyższością Boga nad nami... współczuję, nie wiem co to za wiarą się kierujesz, może satanizmem?

Gość Julitkaabcd
Kto imię szatana wymawia ten sługą jego jest. Ave

Gość gość
Ta cała Julitka to jakaś zdrowo p*****lnięta jest.

Gość Julitkaabcd
Przyznaje się, gość wyżej ma racje- to była prowokacja :D

Gość Julitkaabcd
To podszyw. Ja jestem prawdziwa i do niczego sie nie przyznaje.

Gość Julitkaabcd
Bóg nie umar Jezus żyje!

Gość Julitkaabcd
Kto w październiku urodzony powstań powstań powstań!

Gość gość
Wyklęty powstań ludu ziemi:D

Gość gość
julitka "czymaj" poziom taki jak na początku tematu, bo się coraz mniej wiarygodny robisz! A taki był przedni ubaw, a teraz to już widać że ci się wena twórcza kończy

Gość Julitkaabcd
Niestety nie jest ti możliwe, bo przebywając z takim towarzystwem jak Wy muszę zaniżyć sie do Waszego poziomu. I dla czego mówisz do mnie jak do mężczyzny?

Gość Julitkaabcd
A nie wiecie gdzie jest moja przyjaciółka? Strasznie za nią tęsknię. Powiedziałam już rodzicom i ojciec jest bardzo zadowolony, nawet powiedział, ze będę mogła sie z nią spotkać w realu, ewentualnie w biedronce.

Gość Julitkaabcd
I mało tego, razem z tata napisaliśmy dla niej wierszyk: Szumia drzewa, szumia łąki, To jest czas wielkiej rozłąki. Ja w ekranie, Ty w eterze- Przyjaciolko ja nie wierze! Tyle nas tu połączyło, Tyle uczuć w sercu było! Ty troskliwa jak aniołek Ja nerwowa jak pacholek. Ty mi gilka wycieralas Ty mi rady dobre dałaś, Ty mi jedna bliska byłaś I to ty mnie polubilas. I choć ja tak średnio z tobą No- nie przepadałam za twa osoba To jednak szanse ci daje Bo mojemu tatowi ufam

Gość Julitkaabcd
Oceńcie czy ona sie z tego ucieszy waszym zdaniem i jak wy byście zaaregowali na takie wyznanie przyjacielskie.

Gość gość
Boże grzmisz a nie widzisz? chyba powinno być: Boże widzisz a nie grzmisz??z tego co sie orientuje? jak myślę, że to podszyw więc sie tylko raz wypowiem Julitko czy jak ci tak z******ty temat, można sie pośmiać i dalej pisz bo lacha ciągnę z ciebie ahhaa..

Gość Julitkaabcd
Hmmm mam trochę czasu, to może opowiem wam coś o sobie? Chcecie wiedzieć jaj byłam szykowana w szkole? I jakie to piętro na mnie odbiło? Chętnie sie wam pozale.

Gość Julitkaabcd
Witaj, cieszę sie ze ci sie podobam. Ale musisz uwierzyć ze to nie jest prowokacja. Ja naprawdę żyje. Traktuje to forum jako mój osobisty pamiętnik. I tak sie nie znamy to co mi tam.

Gość Julitkaabcd
No i czego się nie odzywacie? oszuści i podłe świnie! Założyłam temat wiec powinniście mi pomóc rozwiązać problem.

Gość Julitkaabcd
Tak przy okazji to dzisiaj mnie długo nie bedzie, bo ojciec ma mi uruchomić TVN , bo antenę kupiliśmy i będziemy mam talent oglondac. Pierwszy sezon cały obejrzałem.

Gość Julitkaabcd
To jest podszywa ten od podłych świń. Czego sie świnio pidszywasz? Załóż sobie swoj temat!

Gość Julitkaabcd
Zaraz muszę iść, jaj chcecie ze mną popisać to szybko. Tak przy okazji to moja mama każe mi sie was zapytać czy w zmywarce mozna myć brudne garnki? Tata chce kupić ale nie wiemy czy sie opłaca i czy naprawdę zużywa sie miej wody niż w normalnym zmywaniu.