Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julitkaabcd

Ksiądz tajemnica spowiedź rodzice

Polecane posty

Gość Julitkaabcd
Kto kogo przezywa ten sie sam tak nazywa.

Gość gość
Julitka ty masz faktycznie 26 lat czy sobie jaja robisz???? Zachowujesz sie ja pieciolatka.

Gość Julitkaabcd
Jejku tyle jadu co w tym temacie to ja w życiu na oczy nie widziałam. Będę musiała sie z tego pobytu na tym forze porządnie wyspowiadać. A z rozgrzeszenia pewnie nici jesli powiem księdzu na co dałam przyzwolenie.

Gość Julitkaabcd
Jak Boga kocham ze ja w 87 roku urodzona. W sumie to już 27 mi idzie

Gość gość
Ty lepiej idz do psychologa a nie do ksiedza

Gość Julitkaabcd
A dlaczego do psychologa? Ja nie nam problemów, nie jestem bita i nikt mnie nie zdradził.

Gość gość
Masz problem tylko tego nie rozumiesz

Gość Julitkaabcd
Ja? A z czym niby? Śmieszna jesteś dziewczynko.

Gość gość
Nie jestem dziewczynka. Szkoda mi cie po prostu

Gość gość
Ewa, super artykul!!! I co powiesz Julita?

Gość Julitkaabcd
Nie mam zamiaru czytać takich bredni. Ti na pewni bzdury wyssane z palca.

Gość Julitkaabcd
Czy wy wszyscy sibie ze mnie szydzicie, czy mnie intuicja myli?

Gość Julitkaabcd
Głupio wam?

Gość Julitkaabcd
Zakończam temat. Towarzystwo dyr rozpłynęli

Gość ktos tam tam
A co z tą policją Julitko? Mam się czegos obawiać? :)

Gość Julitkaabcd
Powinieneś. Bo ja tego na pewno taj nie zostawię. Sprawiedliwość powinna wygrać.

Gość ktos tam tam
A masz juz te moje dane? czy moze Ci pomóc?

Gość Julitkaabcd
Jesli możesz pomoc to chętnie skorzystam.

Gość ktos tam tam
a czego jeszcze Ci brakuje ?

Gość gość
przede wszystkim brakuje jej rozumu :p ale mam z niej beke xD

Gość ktos tam tam
a ja chcialam pomóc :(

Gość uśmiałam sie w hooj
o ja pieerrdoolee :-D Autorka to hipokrytka, niby bogobojna a ludzi, którzy ją skrytykują wyzywa, straszy piekłem lub policją. hipokryzja i obłuda. Mam szacunek do wierzących ale tak jak ciebie nie znoszę takich typów katolów A poza tym spiieerrdalaj z tego forum bo jeszcze trochę to nerwicy dostaniesz i zaczniesz lamentować że to nasza forumowiczów wina. Przeszkadza ci krytyka, nie pasują ci odpowiedzi lub rady... TO WON !!!!!!

Gość gość
Ja też ukończyłam pedagogikę i uczę w szkole od 2 lat i uważam, ze powinno być prawnie zabronione wypowiadanie się takich osób jak ty autorko. Masz ograniczony umysł i tok myślenia co na pewno by się dobrze nie przekładało na nauczanie młodego pokolenia. A co do twoich wypowiedzi!!!!Czy na pewno czytasz później to co napisałaś i nie wstydzisz się tego??Jakich słów używasz dziewczyno, tak powinien wypowiadać się pedagog? Jesteś znerwicowana i zlituj się nad nami skończ się wypowiadać.

Gość gość
do osoby powyżej: masz świętą rację :-) nic dodac nic ująć.

Gość Julitkaabcd
Nie mam zamiaru zniżać się do Waszego poziomu i dyskutować z Wami o d***e Maryi. Po pierwsze primo- każdy kto wyzywa mnie tu od nienormalnych itp. niech najpierw spojrzy na siebie i odpowie sobie na to pytanie: czy ja jestem zdrowy. Jeśli odpowiedź brzmi tak, to gratuluję i życzę dalszych sukcesów w życiu osobistym i zawodowym, a jeśli nie, to również polecam wizytę u psychologa, a że ja po studiach pedagogicznych, gdzie również przerabiałam psychologię to mogę Wam pomóc się wyleczyć i to za darmochię. Po drugie primo, każdy kto śmie obrażać moją rodzinę niech liczy się z potempieniem. Ja nie będę tego znosić i akceptować, dlatego każdy negatywny wpis będzie w odpowiedni sposób zabezpieczony i przekazany odpowiednim organom. Także zanim coś napiszecie zniewieściałe dupki to przemyślcie pięcet razy czy Wam się to opłaca. Pozdrawiam i nie do usłyszenia, mam nadzieję.

Gość ktoś tam tam
No proszę, ale wulgarna i bezczelna, ale za to głeboko wierząca katoliczka nam się trafiła - uroczy paradoks :)

Gość Julitkaabcd
Wulgarna i beszczelna? Ja? Czy Ty oby nie masz problemów z czytaniem ze zrozumieniem? Bo ja chyba śnię w tej chwili,,,

Gość gość
i powiedz mi ze oni uwazaja ze jesteś dziewica??? he dobre ja tez jestem katoliczka ale wierze w Boga nie w kościół ! a Twoi rodzice wierza w kościół

Gość gość
Ej no nie dawajcie się nabierać gówniarzowi. Przeczytałam cały temat przecież nawet nie wysilając się zbytnio widać, że to wszystko to zabawa waszym kosztem. Nie ma takich ludzi. Nawet w najbardziej zagorzałych katolickich rodzinach nie dochodzi do takich sytuacji. Inna sprawa, że "niby laska" cały czas pisze na zmianę raz "-łem" raz "-łam" zwala to na błędy i telefon, bo na co ma zwalić. Najpierw pisze, że pracuje w sklepie, potwierdza że wszystkie posty są jej i wszystkie sama pisała, a za parę stron już jest fakturzystką. Zmyśla na potęgę, robi z was łacha takimi wypowiedziami. Nie umie wyczyścić historii z kompa, ale już Wasze IP znajduje bez problemu, choć to absolutnie niemożliwe na tym forum. Wali błędy ortograficzne, z którymi nie zdał(a)by matury, a bełkocze coś o studiach. Pisząc z gnojkiem dostarczacie mu pożywki - bawi się Waszym kosztem! Przestańcie się zniżać do tak g******ego poziomu!