Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia1121993

Strony z produktami do testowania

Polecane posty

Gość sylwia1121993

Ostatnio jadąc autobusem słyszałam jak dziewczyny rozmawiały o stronach internetowych na których można dostać produkty całkowicie za darmo w celu przetestowania i umieszczenie później recenzji, szukam i nic nie mogę znaleźć

Gość mossssss
Ja znam stronę klubu ekspertek, aktywnie się na niej wypowiadam i już miałam sznse wybrać produkt do testowania, o taką stronę ci chodzi? szukaj na ofeminin.pl

Gość uuuuuuuuuuuuuuuu
lala

Gość Też jestem na tej
stronie zarejestowana, ale nie trzeba pisać recenzji (chyba że ktos chce) wystarczy się zarejstrować i odp. na pytanie i wybrać produkt -no i czekać na decyzję ;)

Gość AdusiaTaka
Dziewczyny napiszcie coś więcej na temat tego klubu ekspertek ofeminin? Co mam zrobic zeby testowac produkty bo jestem tym zainteresowana???

Gość majamałamaja
Wejdz na str Ofeminin w zakładkę Klubu Ekspertek, zarejestruj się - później nalezy odpowiedzieć na pytanie (prościzna ;) i wybierasz produkt który chcesz testować z aktualnie trzech podanych

Gość gość
chyba jak sobie bloga załozysz to dopiero wtedy przysyłają za friko, żeby pokazać i zrecenzować na blogu.. Bo inaczej to ciężko, czasem są akcje "zostań testerką" ale to ciezko się dostać tak jak w konkursach..

Gość gość
Nieee nie tylko osoby z blogiem, każdy ma szans,ważne by odpowiedzieć ciekawie na pytanie. Teraz są ciekawe produkty do wyboru

Gość gość
poza zasypaniem mailami skrzynki pocztowej gowno dostaniecie.