Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wierzycie w przepowiednie cyganek i wróżbitów

Polecane posty

Gość gość

moją mame ostatnio zaczepiła cyganka w jednym miejscu, wybrała ją i podeszła do niej że widzi że ma problemy moja mama nie chciała jej najpierw słuchać i kazała jej by sie odczepiła ale namówiła ją na tą wróżbe :o i powiedziała jej coś co sie do końca roku spełniło i to takie coś co nie mogła obca osoba przewidzieć która jej dobrze nie zna :o i spełniło sie, dodała jeszcze że wyjedzie za granice i tam będzie szczęsliwa, ale znając moją matke i jak sama mówi nikt jej na zagranice nigdy by nie namówił, a cyganka i atk sie z nią kłóciła ''a ja Ci mówie że wyjedziesz, zobaczysz!'' ciekawe :D

Gość gość
Jesteś wierząca? To grzech korzystać z usług wróżki, bo jest to otwarcie bramy dla demonów.

Gość gość
zapomnij. ta cyganka mieszka pewnie z niecale 100 m od centrum twojego miasta :O ja tez takie spotykalam, w zwiazku z moja praca mam staly kontakt z paroma cyganskimi rodzinami, jedna mi kiedys tak probowala wrozyc, niby przyjechala z daleka,bla bla bla powiedzialam jej ze nie wierze w te p*****ly i odeszlam, a po paru dniach spotkalam ja kiedy 'odwiedzalam' cyganow i sie okazalo, ze nmieszka niedaleko, na wrozeniu zna sie jak swinia na gwiazdach :D

Gość gość
Cyganów, to się powinno mordować w pień! Od najmłodszego do najstarszego! To g***o, a nie ludzie...

Gość gość
gość Cyganów, to się powinno mordować w pień! Od najmłodszego do najstarszego! To g***o, a nie ludzie... a kulturalnie to się nie da?

Gość gość
Kulturalnie, to należy wziąć cygankę, stanąć nad nią okrakiem i powoli wypuść g***o na jej pysk. Fajnie by się rozmaziało.

Gość gość
gość Kulturalnie, to należy wziąć cygankę, stanąć nad nią okrakiem i powoli wypuść g***o na jej pysk. Fajnie by się rozmaziało. chyba nie masz łatwego życia

Gość gość
ale jedna rzecz którą powiedziała sie mamie spełniła i nie była banalna i nie mogła by tego strzelić :o

Gość gość
G***o pod kolor cygana na zamówienie.

Gość inka kawa
Poszukaj tematu Cyganka z Torunia. Wielu osobom spełniły się jej przepowiednie.

Gość gość
Inka kawa, wiesz co to kloaka? Jak będziesz agitować na rzecz cyganów, to też na ciebie spłynie.

Gość inka kawa
nie wiem co to kloaka i nie mam problemu z cyganami w swoim miasteczku

Gość gość
Bo sama nią jesteś. Z cyganami za niedługo stanie się to, co stało się we Francji. Zostaną wykopani do Bułgarii i Rumunii.

Gość gość
Wierzę w nich, ale nie każdy jest tym za kogo się uważa. Trzeba znaleźć właściwego człowieka, który ma dar. Proponuję odwiedzić stronę : http://www.wrozka24.com/ . Korzystam w ukazanych na niej wróżbitów od dawna i jeszcze mnie nie zawiedli. Obecnie ukazała się książka Wróżbity Macieja, proponuję żebyś do niej zajrzała, może ona pomoże Ci ich zrozumieć

Gość gość
Korzystałem 4 miesiące temu z wróżbity Paulusa (jego strona http://wrozbitapaulus.pl) i muszę przyznać że trafnie przewidział większość wydarzeń.