Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 245zł za kurtkę zimową to dużo pytajnik

Polecane posty

Gość gość

bo upatrzyłam sobie taką jedną, ale wydaje mi się trochę droga...

Gość gość
to zalezy czy faktycznie jest zimowa, czy tylko na taka wyglada, a faktycznie jest jesienna :P

Gość gość
jest zimowa, dość gruba, taka dłuższa za tyłek i z kapturem. tylko kurde droga mi się wydaje...

Gość gość
hahaha,śmieszna jesteś.to tanizna jak u chińczyka. :D ja kupiłam za 499 w pull&bear i to jeszcze nieocieplana.praktycznie taki płaszczyk na jesień.

Gość gość
ja ostatnią swoją kupowałam za 4 stówy, cieplutka, bo 100% pierza, i będę w niej popiertalać już trzecią zimę :)

Gość gość
nie, nie jestem śmieszna tylko może nie mam aż tyle pieniędzy nie przyszło Ci to tumanie do głowy? nie każdego stać na kurtkę za 5 stów...dla mnie 245 zl to drogo i nie wiem czy warto się szarpnąć czy szukać taniej

Gość gość
Ja we wrześniu kupiłam z******ta kurtkę zimową za 119 zł w promocji a jej cena wyjściowa to 400 zł,więc pomyslcie ile ona jest naprawdę warta. :-)

Gość Zależy ile masz kasy
Ja kupiłam 2 lata temu w stradivariusie na przecenie z 320 na 80 i bede w niej chodziła 3 rok bo wyglada idealnie, no ale udalo mi sie po prostu. 250 bym nie dała.

Gość gość
dokładnie, mnie zastanawia czy nie poczekać do styczniowych wyprzedaży bo może być za 150:P

Gość gość
ok, czyli są jednak głosy że 250zl to niemało (zapomniałam ze na kafe sami bogacze)...już nie wiem

Gość gość
ja też kupowałam po przecenie z 6 stów na 4, tylko, że w moim mniemaniu jest tyle warta :P

Gość gość
owszem na kafe sa bogacze, ale cena kurtki za 250 zł - lepszej jakosci, a nie targowej jest OK ;/ wystarczy przejsc po sieciowkach by ceny zobaczyc ceny kurtek 300, 400 a nawet 500 zl ... wiec 250 jest w miare niska cena. oczywiscie mozna kupic taniej, ale to trzeba poczekac do promocji.

Gość gość
no to jest właśnie cena z sieciówki. no wlasnie mam dylemat czy szarpnąć się teraz czy poczekać do zimowych wyprzedaży

Gość gość2
poczekaj, wyprzedaże będą lada moment, po 1 listopada bo wszyscy będą się stroić żeby calutka rodzina oblukała:)

Ja zarabiam 3000 netto i jak dla mnie to masakrycznie drogo. Za tę cenę mam płaszcz ze skóry. Nowy.

Gość gość
no chyba poczekam...nie lubię przepłacać:) zawsze jest jednak ryzyko, ze nie będzie mojego rozmiaru jak się wszyscy rzucą w wir wyprzedażowy ;)

Gość gość
A moim zdaniem to tak przeciętnie za kurtkę zimową. Ani nie tanio, ani jakoś specjalnie drogo. Zwłaszcza, że kurtka to zakup na kilka sezonów, nie na jeden, przynajmniej dla mnie. Zależy jeszcze jaka kurtka, jaki materiał, jakie ocieplenie. Jak nie potrzebujesz jej na tą zimę jeszcze, to może warto rzeczywiście poczekać do wyprzedaży, chociaż moich rozmiarów zazwyczaj już wtedy nie ma... Zależy jak się trafi, zawsze można jeszcze próbować zamawiać przez internet szukać rozmiaru, skoro ubranie już wcześniej zmierzone w sklepie :)

Gość gość
Nad WSZYSTKIMI, które kupują coś z futra zwierzaka, należy stanąć okrakiem i nasrać na ryj.

Gość gość
dokładnie, futro z jenota...:O jesteś moralnym zerem

Gość gość
Ja kupiłam za 150 euro ( bylam z rodzicami w Berlinie na zakupach w zeszłym tyg ) W zarze. Szaj nieprzevietny no bo zara to szans ale ślicznie na mnie wyglada, a przeciez nie bede jej dwa lata nosić wiec bie musi byc wytrymala. 250 zł to raczej nieduzo. Chociaz moze duzo, nie zarabiam to nie wiem

Gość gość
jak dla mnie to dużo, a nie wiadomo czy to jest dobrej jakości kurtka bo w sieciowkach czesto jest szajs.

Gość Nefis
do dziewczyny ktora kupila kurtke w pull&bear hahahah Ty myslisz ze ten sklep to nie chinszczyzna ? daj spokoj w tym sklepie jest 99% szjs

Gość gość
od kiedy pull bear to jakiś luksus...zwykła sieciówa:P a ta się podnieciła ze tam kurtkę kupiła:D

Gość gość
tepe strzaly pull bear to nie CHINSZCZYZNA :p CIUCHY szyja w INDII - wiem mala roznica, ale chcialam sie wymadrzyc :P bo ogladalam ostatnio dokument jak to pieprzony INDITEX do ktorego naleza Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Oysho i Zara Home Massimo Dutti oraz Uterqüe, pozwala na WYKORZYSTYWANIE do produkcji swoich ciuchow malych dzieci w INDII ...

Gość gość
To zależy czy Cie stać. Generalnie ja w zeszłym roku po sezonie kupiłam płaszczyk zimowy ocieplany za 100 złotych. W sezonie jednak najtańszy porządny płaszczyk czy kurtka zimowa to koszt około 180 zł. 245 jest normalną ceną, z kategorii tańszych.

Gość lejdy lejdy szeri
ja jak mam kupic to jade do roermond w holandii, pisze poniewaz duzo polakow tam tez kupuje - slychac ich po mowie wiec wiem,jak ktos juz tam byl to wie ze mozna tam kupic mase rzeczy firm z calego/prawie/ swiata po malych /prawie/ cenach ! - dlatego dla zainteresowanych pisze, wiec za kurtke z takich znanych a tanszych firm np.puchowa fajnie wyszywana z charakterystycznym znakiem firmy "nike" dalam 70 e - i to sa ceny o wiele nizsze niz normalnie

Gość gość
I jeszcze jedna rada, jeżeli szukasz tanich rzeczy to nie szukaj w sieciówkach. Jeżeli ta kurtka jest ładna i porządna (będzie ci służyć kilka lat), to myślę że szukanie innej (co pozwoli Ci zaoszczędzić 50 złotych jest bez sensu).