Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwują mnie frustraci i prawiczki na tym forum

Polecane posty

Gość gość
nie gadajcie z tym p*****lnietym faszysta

Mam wysokie libido, z ex chłopakiem na imprezie poszliśmy do łazienki by sie kochac, bo tak nam sie chcialo, nie przejmowalismy sie tym ze są znajomi. Ludzie, wy sie tak wszystkim przejmujecie, jestescie smutni i zgorzkniali ;)

slonko_kafe-Cóż, kiedyś jeden facet cię podejdzie, się wkurzy i ci zaj***e z noża. Widziałaś kiedyś jak wyglądają oczy człowieka, który dostał z noża w klatkę piersiową?

slonko_kafe-Jestem ciekaw jak byś zareagowała w sytuacji krytycznej dla ciebie, zastanów się i opowiedź, co byś zrobiła gdybyś się zorientowała że masz do czynienia bezpośrednio z psycholem, który ma satysfakcję z tego że dorwał się do dupodajki. Co byś czuła, wiedząc że za chwilę umrzesz i będziesz czuć że umierasz.

slonko_kafe-Czemu cię przerażam, przecież życie które prowadzisz jest ryzykowne. Podobnie jak życie prostytutek, wiec ty nigdy nie bierzesz tego pod uwagę że w końcu trafisz na psychola seksualnego?

Gość gość
słonko to kobieta do seksu i nie nadaje się do związku na bank zdradza chłopaka jak go ma. Po co czekać aż spotka się z chłopakiem jak jakiś facet jest obok.

Ale jakie życie ryzykowne prowadzę? :D Kochanie się z wyłącznie własnym partnerem może doprowadzić do śmierci? :D haha. zabawny jesteś

Gość gość
"singielka uprawia seks bez zobowiązan i jeszcze randkuje z innymi" x To robią te atrakcyjne. x "jesli chodzi na imprezy to pewnie robi facetom lody w kiblu" x Większość zabiera robotę do domu. x "- jesli ma wiecej niz 25 lat i jest singielką to pewnie jest brzydka albo psychiczna" x Nie, jesteście piękne i mądre i dlatego nie układa wam się z nikim :D x "samotna matka to na pewno d****a, idiotka, ''sama sobie takiego wybrala'' taa gdyby wiedziala to by nie wybierala" x Jeśli facet łoży na dziecko to nie. Jeśli się miga... to TAK :D x "koniotrzepy i frustraci brzydzą sie kobietami, ktora uprawiala oral i anal, nawet w stalym wieloletnim związki lub malzenstwie" x Akurat większość mężów oraz tych będących w wieloletnich związkach może jedynie o tym pomarzyć :D x "kazda kobieta leci na wzrost i/lub kase, reszta jest mniej wazna" x Reszta jest mniej ważna. Już widzę ten kisiel w majtkach na widok bezdomnego karła ale z doktoratem :D x "jesli kobieta lubi duze penisy to na pewno dawała murzynom i ma rozwaloną pochwe" x Co do murzynów to nie wiem ale przychodzi taki czas gdy seks będzie przypominał wrzucanie parówki w korytarz.

Gość gość
A po porodzie będziesz ciaśniejsza niż nastolatka :D

Uprawiałam kiedyś seks z aryjczykiem. Blond włosy, jasna twarz, niebieskie oczy, pieprzył coś że jest z wyższej rasy, chciał potem ze mną być w związku, ale powiedziałam mu, że to nie to. Miał złamane serce, wydzwaniał do mnie, ale potem jak zmieniłam numer to kontakt się urwał.

Gość gość
13.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość --- juz dolaczystary zyeb, ekspert od zwiazkow i seksu buhahahahaha

Gość slonko jesteś pewnie jeszcze
młoda, więc sprężysta, ale za perę lat będziesz miała tam stary sweter

Gość gość
Brakuje tylko płazowatej z jej mądrościami.

Gość slonko jesteś pewnie jeszcze
bez przesady, z jakimś obłym przedmiotem, np. kabaczkiem, będziesz zawsze mogła zaszaleć.

hehe, nie fuuuj. Właśnie mnie pociągają bardzo przystojni. mam kumpla, który o mnie zabiega i choć ma firmę za granicą, własną, to nie będę jego dziewczyną bo sam seks z nim by mnie przerażał, no nie pociąga mnie pod względem fizyczności, seksu. Nie każda kobieta przełamie wstręt dla kasy. Może kiedyś mi sie to zmieni

Gość gość
ja tez nie lubie prawików

Gość singielka uprawiajaca
seks bez zobowiazan to dno

Gość do slonko_kafe
anal tez uprawialas?

Gość gość
Jestem prawiczkiem i nie mam żadnej z cech które wymieniłaś, dobranoc

Gość gość
prawiki są super :)