Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie zamieszkać razem znak zapytania

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że każdy związek jest inny i że to jest indywidualna sprawa, ale chciałabym, żebyście mi tak mniej więcej powiedzieli jak uważacie kiedy jest najlepszy moment, żeby zdecydować się na wspólne mieszkanie.

Gość gość
My zamieszkaliśmy razem po jakiś 5 latach. poznaliśmy sie jako gówniarze ze szkoły sredniej. Jak zamieszkalismy razem ja miałam 22 a on 23 lata.

Gość gość
Ja z moim jesteśmy razem od 10 miesięcy i on już zaproponował, żebyśmy razem zamieszkali, ale dla mnie to trochę za wcześnie.

Gość gość
chcesz zyc jak rodzina to zlaoz rodzine.

Gość gość
Po ślubie kościelnym.

Gość okularnica xyz
Nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Jeżeli oboje jesteście juz dorośli/samodzielni i dobrze sie między wami uklada, macie plany na przyszłość, to mysle że pół roku jest czasem gdy ludzie zdążą sie poznać i stwierdzić czy traktują ten związek przyszłościowo.

Ze swoim obecnym zamieszkałam po nieco ponad półtora roku. On chciał szybciej, ale ja nie byłam gotowa. Zgadzam się jednak, że pół roku, to dość dobry czas, żeby się poznać i razem zamieszkać. Wiadomo, że im ludzie są starsi tym pewne rzeczy dzieją się szybciej. Para 16latków nie zamieszka ze sobą po kilku miesiącach przecież.