Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwna sprawa

Polecane posty

Gość gość

dziwna sprawa - kupilam ostatnio sukienka, ktora wczoraj wieczorem zalozylam na impreze (wiem, powinnam ja byla wczesniej uprac, ale nie zdazylam). Sukienka zwykla, na dekolcie oraz po bokach na brzuchu ma koronkowe, czarne wstawki. Dzis rano wstaje, a w miejscach tych wstawek miliony czarnych wagrow. Co jest? Bylam w niej cala noc, ale nie tanczylam za wiele, tylko troche, wiec nie chodzi o to ze sie spocilam, a skora nie miala jak oddychac i zwariowala. Mieliscie tak kiedys? Co robic?

Gość gość
wlasnie sie przyjrzalam przed lustrem swoim plecom - tez mam tam wypryski :( o co chodzi? Cale cialo?

Gość gość
moze jakies uczulenie czy cos? ale rzygac sie chce jak wyobraze.

Gość gość
jesli uczulenie, to na co? nie smarowalam sie wczoraj zadnym balsamem, nic na siebie nie wylalam...

Gość gość
Uczulenie na chińskie barwniki do tkanin, z arsenem, talem, rtęcią...

Gość gość
kurcze, Ty serio mowisz? moze jestem ignorantka, ale myslalam ze skoro cos jest sprzedawane w sieciowce, to jakies atesty ma...

Gość gość
niestety nie :( tez na poczatku myslalam ze zostaly mi jakies punkciki, czyms sie pobrudzilam i chcialam to zebrac jakos, zdjac, ale szybko zorientowalam sie ze to jest jak zwykle wagry, takie jak np. na nosie sie robia...

Gość gość
Krótko mówiąc, umrzesz. I tyle.