Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy przez to ze jestem inna jestem samotna

Polecane posty

Gość gość

Nie kręcą mnie imprezy, dyskoteki, ogólnie nie lubię tańczyć, znajomi zawsze się dziwią jak to można nie lubić tańczyć, widocznie można ;) zamiast imprez wolę iść pobiegać, pojeździć rowerem obejrzeć dobry film. Lubię aktywnie spędzać czas, zamiast chodzić do barów wolę iść pozwiedzać, ogólnie jakieś wycieczki. Mam 23lata i tak się zastanawiam czy przez to, że trochę się różnię od swoich znajomych wciąż jestem samotna? czy tylko w barach, dyskotekach można kogoś poznać? czy naprawdę niema kogoś takiego jak ja..

Gość jestem funką Realu Madryt
Levviatan, bo Ty wolisz w tym czasie pucować berło.

Gość gość
I bardzo dobrze robisz! Ja mam 25 lat i żyje tak samo jak Ty , najwazniejsze jest to jak Ty lubisz spedzac czas , fajnie ze spedzasz go aktywnie. Moim zdaniem dojrzałaś i wiesz co jest w zyciu wartosciowe i cenne. I takiego tez poznasz faceta .

Gość gość
myślę że znalazł by się nie jeden co docenił by Twój styl bycia;) np. ja...mi się bardzo on podoba;) poznać kogoś można wszędzie choćby na jakiejś wycieczce czy cuś.

Gość gość
Widzę, że jednak nie jestem sama ;) ale w moim otoczeniu niema takich osób jak ja, wszyscy mówią, że dziwna jakaś jestem, że marnuję młodość itp. Levviatan szkoda, że mieszkam tak daleko ;)

Powiem ci jedno. Znajdzie się taki który będzie też to lubił co ty. Bo nie każdy lubi imprezy. Ja sam nie za bardzo lubię imprezy. Rzecz jasna co jakiś czas na jakąś imprezę się pójdzie tak raz lub 2 razy w roku.

no cóż magia internetu jak znajdziesz kogoś podobnego do siebie to mieszka taka osoba daleko ;) no chyba że jest się milionerem wtedy odległość nie gra roli ;]

Gość gość
faktycznie internet, w ogóle inny świat-świat wirtualny ;) życzę Ci, zebyś również znalazł swoją drugą połówkę :)

Gość gość
warto być sobą...z pewnością znajdziesz kogoś podobnego do siebie... jak być kobietą spełnioną? http://www.zlotemysli.pl/empatia,wkom/prod/12269/subtelna-kobieta-we-wspolczesnym-swiecie-ludmila-bliss.html

Nie wiem o co ci chodzi autorko. Nie widzę nic wyjątkowego w twoich upodobaniach. Też nie lubię chodzi po dyskotekach i klubach. No i co? Jestem jakaś unikatowa z tego powodu? Takich ludzi są miliony. Musisz chyba zmienić znajomych skoro twoi lubią się tylko i wyłącznie w takich rozrywkach.

Gość gość2
Ja lubię dyskoteki i bary, a jestem samotna, tak więc nie szukaj przyczyn w swoim sposobie spędzania czasu, po prostu nie trafiłaś na daną osobę i tyle, żadna filozofia :)

Gość sluchasz jakiejs muzyki
?lubisz moze koncerty, festivale?nie mowie tu o zalaniu ryja na festivalu ale o konkretnych wykonawcach

Gość gość
tak lubię słuchać metalu ;)

Gość gość
a skad jestes autorko ?

Gość gość
No to wio na koncert metalowy albo jaki festiwal. Tam se znajdziesz chłopa. Kurcze jak jesteś taka aktywna to aż ciężko uwierzyć że nie spotykasz podobnych sobie...rozejrzyj się za znajomymi z podobnymi zainteresowaniami