Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy system pada

KTO SIE ZNA NA INFORMATYCE PILNE

Polecane posty

Gość spaślak_
no dobra wiec pojde do inneog weta on da inne leki i ktore mam podawac te od pierwszego czy od drugiego ? przeciez oczywistym jest ze na cos sie trzeba zdecydowac.

Gość gość
a moja ostatnia to by była gdyby mi sterydy zapodał. wielu weterynarzy przetestowalam i wlasnie ten, który leczył bez chemii się tylko sprawdził.

Gość gość
z egipskiej czarnuszki jest lepszy.a kupic go mozna w kazdym sklepie ze zdrowa żywnością.

Gość gość
zwierzęta żyjace na wolności jakos wiedzą jakie zioło, rodzaj trawy czy kory z drzewa sobie dziabnąc jak im cos dolega.

Gość spaślak_
dobra dzieki poszukam

Gość spaślak_
kot zyjacy na wolnosci zyje rok wiec ja bym tak nie wierzyl w ten ich instynkt czy cudowne wlasciwosci ziol.

Gość gość
nie no, nie rób niczego wbrew sobie, a kotu wspólczuję, ze tyle czasu się męczy.

Gość spaślak_
on sie nie meczy tyle czasu przez rok go te lapy nie bolaly !!! napisalem ze na zew. moge sprobowac na dwie lapy chociaz czarno to widze ale to raczje nei zaszkodzi. tak czy owak dzieki musze isc spac bo wstaje za 2h🖐️

Gość gość
nie rok, a średnio 2- 4 lata w naszym cywilizowanym świecie:D i zalezy to od wielu czynników. Poza tym ja pisałam o zwierzętach żyjacych w prawdziwej wolności np. w buszu, a nie w naszych wielkomiejskich warunkach gdzie takiego kota moze auto przejechac ew. jakiś bydlak zapałowac:P,więc nie myl pewnych pojęc.

Gość gość
juz pisałam jak czarno to widzisz to najlepiej nic nie rób. mam nadzieję, że ktos go kupi od ciebie i się nim zajmie jak należy. 🖐️

Gość pomocy pomocy system pada
dzieki za wpisy.nie mam za malej partycji:Pja jednak stawiam na wirus albo inny syf bo po czyszczeniu kompa i wszelkich cudach jakich dokonalam zaraz po restarcie jest znowu za malo miejsca.a miejsca powinnam miec od c...uja i ciut ciut.chyba tylko format mnie ratuje.