Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kredyt hipoteczny getin bank

Polecane posty

Gość gość
Będziesz wypełniać jeszcze. Jak będziesz chciała kolejne transze to będziesz wypełniać wiec spokojnie. Dopytaj się doradcy.

I oczywiście jak ktoś może jeszcze podzielić się swoimi doświadczeniami z ww. bankiem to czekamy!

Gość biniasxx
Jeśli chcesz mieć pełną informację o najlepszym kredycie (czy to hipotecznym czy gotówkowym) zwróć się o przygotowanie oferty do Idea Expert. Oni również współpracują z Getin Bankiem i na pewno będą mogli coś więcej powiedzieć na temat ich kredytów lub zaproponują jakiś inny, który będzie miał lepsze warunki dla twojego scoringu.

Gość gość
Polecam skorzystać z wiedzy przed każdą operacją bankową, najlepiej sprawdzać oferty banków, mając lepsze rozeznanie szansa na błąd maleje, tak jak ja kiedyś przypadkiem trafiłem na taką porównywarkę bankową( http://crystalfinance.pl/produkty-finansowe) i dzięki niej zaoszczędziłem bardzo dużo czasu na szukaniu produktu gdyż wszystko sie na niej znajdowało :)

Gość gość
Dlaczego akurat Getin Bank? Jeśli w innym banku nie dostaniesz kredytu to Getin ok. http://www.kredytyhipoteczne.org.pl/oferta/16/getin_bank_kredyt_hipoteczny Jednak zanim zdecydujesz się na kredyt w Getin Banku, sprawdź inne oferty, ewentualnie skorzystaj z usług doradców finansowych (Open Finance to ta sama firma co GETIN, więc może skorzystaj z usług np. Expandera).

Gość gość
Witam ja staram sie o kredyt hipoteczny od wrzesnia i non stop cos nie tak ,ile czekaliście za decyzją?