Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym sadzicie facet sie teoche spoznia na randke

Polecane posty

Gość gość

A potem wlazi w tylek, dotyka, podrywa. Tylko nie mowcie ze to nic nie znaczy. Nawet notoryczny spoznialski na pierwsza randke przyjdzie pol godziny wczesniej.

Gość gość
To znaczy ze ma juz żone

Gość gość
ma żone i musiał odprawić z nią godowy rytuał

Gość gość
Moj jezdzil do mnie 80 km byl zawsze przed czasem i to on na mnie czekal...czasem nawet godzine....Facet nie powinien sie spozniac jesli mu zalezy

Gość gość
a laska może? od kiedy? Myślicie że kogokolwiek pociąga to że macie nas w dubie?

Gość gość
Nie wierze w tek korki, jakby mu zalezalo to by wzial to pod uwage i wyszedl jeszcze wczesniej. Chce mi pokazac ze nie jestem najwazniejsza chyba....

Gość facet co czyta
"Moj jezdzil do mnie 80 km byl zawsze przed czasem i to on na mnie czekal...czasem nawet godzine....Facet nie powinien sie spozniac jesli mu zalezy" - natomiast kobieta może się spóźniać i to nie znaczy, że jej nie zależy? :P A nie może być tak, że się spóźnia a i tak mu zależy? :P

Gość gość
Bylam kiedys z facetem ktory zawsze sie spoznial ale na pierwsze randki zawxze byl wczesniej niz ja

Gość gość
Kobieta sie powinna spoznic z 15 minut

Gość gość
Do facet...gdy sie spoznia to powinien ladnie wyjasnic i przeprosic. Tak czy onaczej nie wypada by kobieta czekala

Gość facet co czyta
Dobra miłego dnia, nie chce mi się czytać tych bzdur. W ogóle fajnie tu czasem wpaść i poczytać "filozofie" i sposób "myslenia" kobiet. Dobra komedia :P. Narka

Gość gość
też tak mi się zdaje, z szacunku dla suczki trzeba robić spinkę. a nie takie pitu pitu

Gość gość
Tak mi sie wydaje, my kobiety dajemy sobie mydlic oczy czulymi slowkami a takie wlasnie zachowania mowia nam dokladnie co oni mysla, ze takna prawde to chce pewnie podupczyc ityle

Gość gość
Sprawdza Cie na ile może sobie pozwolić. Wychodzi mu że na dużo. Bo nie dość że czekasz na niego to potem wystarczy że jest milutki i może sobie podotykać. Bedzie sobie pozwalał na coraz wiecej