Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamirrkaa80

jaką dietę wybrać by schudnąć ok 5 kg w 10 14 dni pomóźcie

Polecane posty

Gość tamirrkaa80

Jaką dietę wybrać by w 10-14 dni zrzucić 5-6 lg?

Gość gość
ja na dukanie białkowej schudłam 8kg w 14 dni

Gość gość
nie i podjadam nawet czasami batoniki

Gość gość
A z jakiej wagi startowales/las i jak sie to klasyfikowalo jezeli chodzi o kalorycznosc

Gość Marina833
Od siebie mogę powiedzieć, że nie ma co stosować diet, po prostu regularnie się odżywiaj i w miarę możliwości rusz tyłek nawet wieczorny spacer jest dobrym rozwiązaniem, ja dodatkowo stosowałam jeszcze slimette, który kupiłam ze strony http://jakskutecznieschudnac.info.pl dzięki czemu pozbyłam się 7 kg w 3 tygodnie. pozdrawiam

Gość gość
wyeliminuj słodkie, smażone, pieczone- poza tym jedz normalnie ( bez obżerania się:) i do tego- ocet jabłkowy. -rano szklanka przegotowanej wody +2 łyżki stołowe octu- wypij na czczo - przed obiadem to samo - koło 19-tej to samo :) Ocet jabłkowy do 7% W 1 tydzień schudłam 4 kg :) Octu Kamisa nie doradzają, ja piję firmy Develey

Gość gość
a od kiedy to tyjemy od smażenia czy pieczenia? jeśli smażysz bez udziału tłuszczu nie przytyjesz

Gość gość
haah diety sa niezdrowe, a odkad bialkowa jest zdrowa?

Gość Olcia Dubicka
Na diecie to nie schudniesz 5 kg w 14 dni ;/ Mnie pani u której opiekuję się dziećmi zarekomendowała tabletki odchudzające Forever Slim, pozyskałam od niej pierwsze pojemnik w upominku a też można je dostać na allegro. Jako że najlepiej jest brać je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w zniżonej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrowym odżywianiem. I takim sposobem po miesiącu zrzuciłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z ruchu to tyle co spacery z potomkami którymi się opiekuję i w piaskownicy ;) Wcześniej byłam tylko na odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak wyczytałam że preparaty zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i przyjęte do sprzedaży w Polsce co ręczy ich pewność a to jest najważniejsze i nie każdy podobny preparat przeszedł takie testy co umieszcza ich w złym świetle. Skład to tylko naturalne składniki co zarazem zwiększa bezpieczeństwo