Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsilna83

Nie potrafię wytrwać na dietach

Polecane posty

Gość bezsilna83

Byłam kiedyś na Dukanie, norweskiej, 10 dniowej, w żadnej nie wytrwałam do końca, jedząc ok 1200 cal jakoś wytrwałam z 3 tyg ale nie schudłam za dużo. Moim problemem jest to że zabradzo lubię słodycze oraz mam rozepchany żołądek od jedzenia dużych porcji... Chciałabym schudnąć w dolnych partiach ciała, pupa, biodra, uda, nogi ogólnie. Proszę o wszelkie rady . Mam 164 cm i ważę 68 kg :-( Chciałabym chociaż 8 zrzucić....

Gość Olcia Dubicka
Bo te diety to głodówka i w cale się Ci nie dziwię że nie dajesz rady bo tu emocje wygrywają ;/ Mi panienka dla której opiekuję się potomkami chwaliła sobie preparaty odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je dostać na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące kupiłam 3 opakowania w zniżonej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I tak w miesiąc pozbyłam się 9 początkowych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z potomkami którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam na samej zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak wyczytałam że tabletki zostały sprawdzone przez najwyższego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie analizy co stawia ich w niepewności pod kontem bezpieczeństwa. Skład to tylko naturalne składniki co jednocześnie zwiększa bezpieczeństwo