Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po telefony Samsunga sięga głównie biedota a po iPhony elita społeczeństwa

Polecane posty

a ja mam normalny telefon z klawiszami, bo dotykowe mnie wkurzają. | dla mnie telefonik musi być mały i kieszonkowy, a nie mieć wymiary cegły jak te sprzed 15 lat 🖐️

Gość gość
nie wiem czy czytałeś, ale apple ma dużo gorszą sprzedaż niż samsung :) wiesz był taki artykuł w newsweek-u. Premiera najnowszego iPhona też dostała bardzo słabe recenzje :) ja mam samsung galaxy s4 i nie kosztował tak mało, ale nawet nie o to chodzi, ma wiele przydatnych funkcji, dla mnie przydatnych, poza tym apple obniżyła jakość swoich produktów tym samym docierając do średnio zamożnych klientów. Więc nie wiem czy akurat racje masz mówiąc, że iPhone to smartfon "elit społeczeństwa" skoro teraz każdy może go mieć w zależności od wersji bogatszej lub uboższej, tępy Ch*ju :D

Gość gość
Ja mam smartphone samsung za 700 e , nie wiem czy biedote stac na ten telefon i propo..mieszkam w Europie zachodniej.

Gość gość
Ja mam iphona, telefon dla idiotow( tak go nazywaja w usa) ;))) bo jest latwy w obsludze! Moj maz ma samsung galaxy i w zyciu nie zamienil by go na iphona, mowi ze szybszy, lepszy wiecej mozna na nim zrobic itd... Choc ja jestem fanka iphona ;) dla idiotow ;))) bo ze mnie taka elektroniczna idiotka jest.... A mam go tylko dlatego, ze moje ukochane blackberry sie "rozwalilo" :))))) a samsung jest naprawde trudniejszy w obsludze, zawsze cos nacisne czego nie trzeba, gdy uzywam meza tel.... Kkkkkk

Gość gkkjghjh
Mój szwagier wynajmuje mieszkanie bo go na dom nie stać, ale iPhone kupił. On też z wyższej sfery? :-D

Gość gość
debile to Ci co zapłacą 2000zł za srajfona ktory jest tak samo gowno wart co Samsung za te 12zł w abonamencie :D

Gość gość
Tu są wszystkie odpowiedzi na pytania autora tematu... applefobia.blogspot.com ;)

Gość gość
iphon 5 to popierdółka przy nowej Nokii lumi 1020 między innymi sam aparat fotograficzny wymiata ponad 40 mpx 💤

Gość gość
Szczerze mowiac mam samsunga i to jeszcze po bracie. Samsung galaxy. Brat mi go dal bo bateria padala. Ja baterie zmienilam i smiga :-D co tu duzo mowic... Spadl nie raz - dziala. Zamokl mi - dziala. Apart sie zepsul i nie chcial dzialac - sam sie po jakims czasie naprawil i dziala. Kalibracja mi tez nawalila a po jakims czasie zaczela dzialac. Troche mam za cichy glosnik ale daje rade. Na co mi iphone? :-D

Gość gość
gejfon jest dla zamożnych wykształconych młodych mężczyzn ubranych i żyjących gustownie a nie jakieś smartfony dla wieśniaków.

Gość gość
fanboye appla to taka odmiana talibów

Gość gość
szacun dla Steva że wylansował ladaco jako obiekt kultu

Gość gość
ja tak sie kiedys zastanawialam po co kupowac drogi telefon z najwyzszej polki, jesli pewnie za rok bedzie on juz stary , bo wejdzie kolejna nowa wersja

pffff co za kretyński topik,ale skoro juz weszłam to sie wypowiem...elita sięga po Blackberry..srajfon to przeżytek...

Gość gość
nie cieszcie się tak tymi 20 czy 10, 30 mpix, bo to tylko chwyt marketingowy. Te mpix to rozdzielczość zdjęcia, nie świadczy to o jakości robionych zdjęć. Poczytajcie o tym, nie dajcie się robić w konia.

Gość Żigolak
Typowe stwierdzenie autora cierpiącego na poważne kompleksy. Próby podbudowania własnego ego, poczuć się kimś lepszym. Serdeczne wyrazy współczucie. A z drugie strony to cały ten apple to jest bardzo mocno nadgniłe jabłuszko. Ale trzeba patrzeć realnie a nie wirtualnie.

Gość xperia z1
Tak jak wczoraj pisałam - dziś dostałam moją białą xperię z1, i ok, może megapiksele to chwyt marketingowy, może nie, w każdym razie te 20 mpx robi cuuuuuudne fotki :) świetna jest.

Gość gayapple
zauwazam ze geje uwielbiaja iphony i wszystko z apple , ciekawe czemu ;)

Gość gość
Pogodzę was wszystkich. Nabyłem Galaxy Note 3 - króla smartfonów. Żaden z waszych telefonów nie ma rysika i nie oferuje takich mozliwości software'owych jak nowy Note

Gość gość
Ale Note jest za wielki, to juz nie telefon a mini tablet

Gość gość
Mini tablety mają najczęściej po 7 cali, Note ma 5.7, poza tym ramka wokół ekranu jest cieniuteńka (mniej niż 0.5 mm między ekranem a krawędzią telefonu), więc on wcale nie jest taki wielki, do kieszeni się mieści.

Ciekawe, skoro ja i moj brat mieszkamy pod tym samym dachem, na wszystko rodzice nam daja kase i on kupil sobie iphona, ja samsunga galaxy. Tablety ja samsung galaxy on ipad. To znaczy, ze ja jestem biedota a on szlachta hahah :) Ja osobiscie uwielbiam serie samsung galaxy i mimo, ze rodzice kupiliby mi apple, to po prostu nie chcialam ani tel ani tableta:) A moi rodzice sa pol biedacy pol elita?? Hahah

Gość dsakldsad
Moj maz ma iPhona, a ja Blackberry. Kiedy wyszedl nowy iPhone maz kupil go sobie a mnie dal ten swoj starszy model. Wytrzymalam z tym iPhone tydzien i dalam go mojemu dziecku a sama wrocilam do mojego Blackberry :). Nie cierpie iPhone. Nie wiem czemu ale tak mam. Mieszkam w Hameryce;) i tu wiele osob ma iPhone ale tez wiele sie nim wcale nie pasjonuje i wybiera inne telefony.

Gość gość
Dla mnie zapłacenie więcej niż 200-300 zł za małe plastikowe gowno, do korego ktos wrzucił 10000 funkcji, z których wykorzystam 8 i który już po roku jest przestarzały, bo producent wypuścił 10 nowszych modeli, to istne szaleństwo i może być tylko wytłumaczone wtedy, gdy ktoś potrzebuje jakiegoś droższego telefonu, bo wykorzystuje go do pracy.

Gość gość
ja uważam że miliard to dobra cena, ja kupuję ciuchu u guciego i dolcze Gabana

Gość gość
Trop Albo to prowokacja albo autor nie zna się na telefonach

Gość gość84
Szczerze wam powiem, że nie widzę żadnego powodu, aby kupować cokolwiek z pod znaku jabłuszka. Sprzętowo nie jest w żaden sposób lepszy od innych producentów, system, który ogranicza użytkownika, do tego zamknięty na cztery spusty (spróbuj coś napisać na appka!). W MS użytkowników apple nazywają "zombies" i chyba coś w tym jest. Ogólnie apple nie jest ani lepsze, ani gorsze od np. Samsunga czy Sony. Popularność tych urządzeń to raczej kwestia lansu i ceny.

Gość gość
Telefon jak telefon. Drażni mnie podejście autora tematu, który najwidoczniej nie zna się na telefonach, a rzuca stereotypami:-P