Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po telefony Samsunga sięga głównie biedota a po iPhony elita społeczeństwa

Polecane posty

Gość gość
ja wybrałam Xperię, mam już drugi model i w pełni mnie zadowala

Gość gość
@Ruby69 a co sadzisz o samsung galaxy ' trend ' ? podobno jest kiepski i gorszy od innych s

Gość gość
nowsze blacberry też jest drogie jak apki :O

Też mam xperię, od dwóch lat prawie, spadła mi nie raz i działa, nigdy się nie zepsuła, jestem z niej zadowolona, chciałam nabyć Z1, ale ktoś napisał, że żre baterię, to duży minus dla mnie.

Gość mimi73
Ja od lat uzywam samsunga i nie zamieniłabym go na żaden inny. I nie chodzi tu o kase bo cuda apple mogę mieć w tej samej cenie co samsunga.Dla mnie bez różnicy jedno i drugie za 2 stówki mogę wyrwać, ale samsung mnie nie ogranicza tak jak iphone, poza tym niech się amerykanie chociaż troszkę natrudzą zanim mnie przeszpiegują -a apple dane na tacy podane

Gość 15 24 37
po najnowszym i najbardziej odjechanym telefonie poznać wieś tańczącą i śpiewającą . najmodniejsze najdroższe i nie ważne że kura grzebie obok ale jest super telefon

Gość gość
Wszystkie xperie żrą baterie bo mają ekrany TFT, one są bardzo energochlonne w porównaniu do AMOLED(galaxy s3,s4,note) i IPS (htc one). Blackberry to już martwa firma, ogłosili 2tyg temu że wycofują się z rynku konsumenckiego, firma zostanie sprzedana funduszowi inwestycyjnemu. System blackberry to porazka, nie ma tam prawie wcale wartosciowych aplikacji. Nokie to tez lipa, niby dobre aparaty ale slabe baterie i BEZNADZIEJNY system Windows. Ja mam Galaxy s4, jedyna wada to tandetna obudowa ale i tak am skorzane etui wiec to zadna roznica :D

iPhon to ewidentny lansik. Ja nawet nie krytykuję, że ktoś chce go mieć, bo związana jest z nim taka trochę elitarna otoczka, a każdy ma jakieś pragnienia, ale nie ma sensu lansować tezy, że jest lepszy od innych telefonów.

Gość 15 24 37
wieś tańczy i śpiewa bo szpanuje telefonem

Gość ja mam samsung galaxy s4, nie znam tego kodelu "trend". Uwielbiam ten tel i nie zamieniłabym na zaden inny;)

komiczne iPhon to ewidentny lansik. Ja nawet nie krytykuję, że ktoś chce go mieć, bo związana jest z nim taka trochę elitarna otoczka, a każdy ma jakieś pragnienia, ale nie ma sensu lansować tezy, że jest lepszy od innych telefonów. ''''''''''''''' Wlasnie.

Gość gość
Szybkie porównanie: Galaxy Note 3 (premiera była ubiegłym miesiącu), cena w Polsce: powyżej 2 500 zł. Większość Polaków nie byłaby w stanie kupić go ze swoich miesięcznych poborów. Note 3, cena w UK w 600 funtów, minimalna pensja: niecałe 900 funtów. Na tym oto prostym przykładzie widzicie jak politycy was r***ają, normalnie trzecie świat :)

Gość gość
Już od dobrych kilku lat nie, bo miałem rozum i wyjechałem. Nie będę płacił na Tuska i Rostowskiego złodzieja. Podatek Belki ? Na zachodzie nikt by do tego nie dopuścił a u nas ludzie pomarudzą a i tak przu urnach wybiorą tych samych

Ja tez mieszkam w Uk. Ale nie musisz pisac do ludzi, ze ich rzad r***a, bo to nie ich wina, ze mieszkaja w takim kraju...

Gość gość
hahaha ale glupi temat:-D

Gość gość
iphony to ograniczone telefony przez ios-a wyslij plik przez bluetoot :-D a te z androidem obojetnie czy szajsung czy inny badziew sa otwarte dla uzytkownikow. Poza tym wszystkie te smyrane komorki to goowna, klasyk to klasyk a nie,ze kieszen urywa.

Gość gość
zgadzam się spróbuj na tym złomie coś napisać jak masz wilgotne dłonie,albo rękawiczki. R*******em już dwa smartfony o ścianę więcej złomu nie kupię

Gość gość
to my jestesmy biedna elYta;) bo ja mam nokie lumie 925, maz iphone5, a corka samsunga galaxy 4, nic tylko isc i nadgodziny na nowy telefon robic:P

Gość gość
nie,wy jestescie szara masa, jak wam powiedza,ze majac szajsfona jestescie cool to wierzycie w to i nawet calej rodzinie taki kupujecie a producent zaciera raczki bo ciemnota czuje sie lepsza i lyka wszystko:-D

Gość gość
prawda jest taka,ze kazdy szajsfon na rynku spelnia wszystkie oczekiwania przecietnego uzytkownika dla ktorego skrot gpu nic nie mowi. Zadna roznica ktory szajsfon kazdy to samo goowienko tyle,ze mniejsze badz wieksze i z dwoma prockami badz stu osmioma:-D

Gość gość
Po ajfony sięga biedota intelektualna społeczeństwa.

Gość gość
nie kupuje;) za Darmo sobie wybieram przy przedluzaniu kontraktu;) dlaczego niemialabym sobie wybrac najlepszego telefonu na rynku ( w danym czasie) skoro moge i za to nie place:P chyba musialabym byc durniem zeby nie skorzystac z ''cool'' telefonu:P

Gość gość
wiadomo jak za free daja to sie bierze ale tez przy odpowiednim abonamencie, powyzej 100 zl zapewne ale if you need:-D a ile wydajecie na tel miesiecznie? ja 25 zl i mam w tum 1 gb netu,1000 sms do wszystkich i 60 min do all to a Wy?

Gość gość
aaa tam to spadajcie:-P :-D

Gość gość
05.11.13 jak masz za darmo :D pewnie jak wiekszosc na firme abonament :O