Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po telefony Samsunga sięga głównie biedota a po iPhony elita społeczeństwa

Polecane posty

Gość gość

w europie srodkowo-wschodniej mieszka w glownej mierze biedota, ludzie bez stylu i poczucia dobrego smaku. Kupuja samsungi bo maja je za 1zl w najnizszych abonamentach. Po Apple siegaja ludzie z dobrym gustem, elita spoleczenstwa w europie srodkowo-wschodniej brakuje takich ludzi. Wszedzie tylko ciemna masa zal mi ich

Tylko idiota kupuje telefon żeby szpanować 🖐️ Nie liczy sie jabłuszko na tylnej płycie a to czy sprzęt spełnia swoja rolę.

Gość gość
jw wyprodukowanie srajfona kosztuje grosze, szkło i aluminium ale co z tego jak spadnie na chodnik i sie potłucze, słaba bateria, system ktory ogranicza uzytkownika

Gość gość
wiekszosc osob kupujacych iphona robi to dla lansu, bo to takie ''modne'' urządzenie, z hameryki, ''gwiazdy'' takie mają, takie to drogie :D Widac co robi z ludzmi marketing, gdyby zrobili dobrą kampanie dla kupy w złotym papierku to ludzie by to jedli. Wystarczy opowiadac, ze kupa jest zdrowa, zaplacic ''gwiazdom'' by mowili i jadly kupe i ludzie zaczną robic to samo. Bydło XXI wieku :classic_cool:🖐️

Gość gość
tak tak, a potem kolezanki blagaja mnie o pozyczenie laptopa, bo nie mają wtyczek do maca i jest to niepraktyczne , ale szpan ponad wszystko :d

Gość gość
Maciek B - wśród pederastów takich jak Ty zapewne ma znaczenie. Geje kochają Apple, nawet obecny prezes Apple to gej :D

Gość gość
Ja nadal mam starego Ericssona T28s, taki mały z antenką :D przeżyl wszystko, setki upadków, wpadniecie do wanny, przeleżał 2 dni w śniegu i mrozie gdy go zgubiłam i nadal działa :classic_cool: bateria tez trzyma mimo uplywu lat

Gość do maciek b
szkoda kasy na jakiegos iphone'a, smartfony z androidem sa bardziej praktyczne

Gość gość
a ja nie mam smartfonaaa o nie :P Tak ostatnio siedziałam w centrum handlowym na kawę zaszłam, i przyglądam się ludziom ...wszyscy w kawiarni...tablety, jezdzą tym palcem po telefonach....znajomi przy stoliku..zamiast rozmawiać nosy w telefonach a ja? czytałam ksiażkę...śmieszne jak ten świat się zmienia :)

Gość gość
jakim trzeba być kretynem żeby oceniać ludzi przez pryzmat posiadania iPhona...

Gość gość
a jak ja mam Sony ...chyba jakoś tak...Xperia...to co to znaczy?dodam,że jest biały:P

Gość gość
ale ja dodałam,że mój jest biały:P :classic_cool:

Gość xperia z1
Dodam, że procesor ma 2,2 Ghz i jest to procesor czterordzeniowy.

Gość gość
Xperia Z1 ŚWIETNY TELEFON ale...ma wade. Ekran żre prad, 5godzin to max przy ogladaniu filmow czy przegladaniu neta.

Gość xperia z1
do filmów mam tv sony i laptop sony vaio.

Gość gość
filmów nie oglądam ani na tel.ani w Tv ani w necie;a z neta korzystam tylko na laptopie:);więc mnie ta wada jakby nie rusza:D

Gość gość
To po co ci Snapdragon 800 2,2 ghz jesli tylko robisz fotki i dzwonisz? Hahahaha

Gość xperia z1
Mi nie jest do niczego potrzebny, po prostu lubię mieć zawsze najlepszy telefon :D Ale aparat jest dla mnie np baaaardzo ważny, bo 90% zdjęć wykonuję telefonem.

Gość gość
Ja to nawet fotek nie robię:Pdlatego pytam co to znaczy,jak mam taki telefon.....?może,że mnie lubią;)u operatora:D

Gość xperia z1
Myśmy dostali ten telefon za 300 zł :) Gdy wszędzie w tym samym abonamencie trzeba zapłacić od 700zł do 1200zł. Nasz operator zrobił nam ofertę indywidualną, za 15 lat bycia u nich. No i jest na firmę.

Gość gość
:)ja tam nie mam aż takiego stażu,bo wiele lat mieliśmy tel. na kartę ale miły Pan,który nas obsługuje(jakoś zawsze ten sam:) )zawsze szeroko się uśmiecha, patrząc na wysokość moich rachunków:D:D:D:D:D

Gość xperia z1
hehe, mojego męża chyba nic nie przebije - na bilingu ma 6-8 stron a4 połączeń :)