Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lazy monday

Gdzie poznać i jak uwieść starszego mężczyznę

Polecane posty

Gość lazy monday

Zacznę od tego, że równolatki kompletnie mnie nie pociągają. Nie wiem z czego to wynika, ale mdli mnie na samą myśl, że ktoś taki mógłby mnie dotykać. Pamiętam, że jeszcze kiedy byłam właściwie dziewczynką (szkoła podstawowa, gimnazjum), to zamiast oglądać się za chłopcami i przeżywać z nimi pierwsze uniesienia miłosne skrycie wzdychałam do nauczycieli, praktykantów i kolegów ze starszych roczników. Jeżeli tylko w moim otoczeniu pojawił się atrakcyjny mężczyzna to od razu czułam dreszcze na ciele i łaskotanie w brzuchu. Lata mijały, a ja odtrącając kolejnych chłopców podobnych mi wiekiem doprowadziłam do tego, że całkowicie brakuje mi obycia z facetami. Nie wiem zatem w jaki sposób miałabym zainteresować sobą mężczyznę, by nie wyjść w jego oczach na gówniarę która chce się jedynie dowartościować, że starszy facet zwrócił na nią uwagę. Najbardziej pociągają mnie faceci stosunkowo jeszcze młodzi, ale tacy, którzy fizycznie i psychicznie w znacznym stopniu przestali być już chłopcami. Czyli zazwyczaj tacy w wieku 26-35 lat. Niestety tacy najczęściej są już zajęci albo poszukują kobiet w swoim wieku, by ich oczekiwania względem siebie się pokrywały. Tak to przynajmniej wygląda z moich obserwacji, ale założyłam ten temat, by zasięgnąć Waszej opinii. Czy dwudziestolatka, może zainteresować sobą starszego faceta, nie tylko jako potencjalna kochanka?

ja mam 28 a mialem pewne "zazylosci" z 19-to latka... :) ale usprawiedliwia mnie to ze nie wiedzialem ile ona ma lat... :D:P

Gość gość
Jeżeli ty masz 20 lat, a koleś powiedzmy 27, to żaden problem, jesteś normalną młodą kobietą. Dla części tych po 30 możesz być smarkulą, ale wystarczy że pokażesz kawałek cyca i duży kawałek uda, to da im obietnicę, że choć młoda to w pełni kobieta. I już, facetom tyle wystarczy na początek. Najlepiej abyś była na studiach i podrywała wykładowców albo kolesi ze studiów zaocznych (tam zwykle jest więcej studentów-staruchów).

mowie wam ze sa kobietki ze jak w dowod nie spojrzycie to zrobia was w wala nawet jak cwani jestescie... :D:P

Gość lazy monday
Jestem studentką, niestety(?) żaden z wykładowców nie jest w moim typie, ale to dobrze, bo podrywanie wykładowców jest dla mnie stanowczo niewłaściwe, poza tym mogłabym narazić jego i siebie na bardzo przykre konsekwencje ;) Fakt, rok temu poznałam fajnego faceta z zaocznych, niestety nasza znajomość się nie rozwinęła, ponieważ ja studiuję dziennie więc się mijamy.

Gość lazy monday
Właściwie, gdybym się postarała to mogłabym sobie dodać kilka lat eleganckimi ciuszkami, niestety na co dzień preferuję mało kobiece ubrania ;)

Gość gość
idź do domu starców

Faceci krócej żyją. Do tego starszy, i co w wieku 50 być wdową? :P Młodszych lepiej brać ;)

Gość gość
jak to gdzie poznać , na pielgrzymce do Częstochowy i od razu uwieść

Gość gość
Kurcze, autorko, tez mam 20 lat i tez gardze chlopcami (bo inaczej ich nazwac nie mozna) w moim wieku. Szkoda, ze tylko tacy zwracaja na mnie uwage... Wygladam na starsza niz jestem i to moze jest ten problem? Ze szukaja wygladajacej mlodziej? Nie zalezy mi ile koles ma lat i czy jest gruby (nawet takich przy kosci lubie). Ale oni po prostu mnie nie zauwazaja. Tylko opedzam sie od gowniarzy w moim wieku i mlodszych.

Gość bibibibi
ja mam 23 lata a kręci mnie pewien 37 latek mrrr

Gość gość
Zapraszam do Sopotu do Unique Club tam jest pełno takich podstarzałych polujących na małolaty :D

Gość kazdy na mloda poleci
wystarczy isc do baru.ja mam niestety juz 30+, to raczej na mnie poluja 50 letnie dziadki i starsi

Gość gość
a czego oczekujecie od starszych facetow? bo raczej to pewne ze zdobedziecie ale bardziej pewne ze na chwile chyba ze trafi sie wolny

Gość lazy monday
Ja oczekuję właśnie, że to będzie coś więcej niż "na chwilę". Wydaje mi się, że młodzi chłopcy (nie mówię, że każdy, ale większość na pewno) potrzebuje się wyszaleć. Wiążą się z dziewczynami, ale te związku często się rozpadają. Ja potrzebuję faceta, który już zdążył zasmakować młodości i teraz zaczyna myśleć poważniej o kobietach :)

Gość gość
lazy monday Ja oczekuję właśnie, że to będzie coś więcej niż "na chwilę". Wydaje mi się, że młodzi chłopcy (nie mówię, że każdy, ale większość na pewno) potrzebuje się wyszaleć. Wiążą się z dziewczynami, ale te związku często się rozpadają. Ja potrzebuję faceta, który już zdążył zasmakować młodości i teraz zaczyna myśleć poważniej o kobietach usmiech.gif xxx Widać, że rzadko kiedy masz kontakt z rówieśnikami

Gość Grzes42
Rowniez jestem wolnym facetem , chetnie poznam mlodsza dziewczyne

Gość Grzes42
inacessibble89 z calym szacunkiem do Twojej osoby, ale wiesz ze to moja sprawa?

Gość Grzes42
inaccessible89, sorry za blad.

Gość Grzes42
Ok rozumiem pozdrawiam.

Gość gość
Hej. Mam 37 lat i od zawsze pociągały mnie młodsze :-) Z chęcią poznam jakąś fsjną młodą dziewczynę lubiącą jazdę rowerem :-) Jestem dosyć otwartą osobą lubiącą poznawać nowych ludzi, często o zdecydowanie nieszablonowym podejściu do życia. Osoby kreatywne, spontaniczne z pasją, choć nie tylko. Jestem osobą o pogodnym wnętrzu, ustabilizowaną i dojrzałą emocjonalnie. Na co dzień zajmuje się grafiką komputerową. Interesuję się też tworzeniem muzyki elektronicznej, fotografią cyfrową, sztuką, psychologią, szamanizmem, jogą, medytacją i wieloma innymi rzeczami - naprawdę sporo tego :-) W ramach ciekawostek dodam jeszcze, że jestem wegetarianinem i abstynentem. Wolny czas spędzam często aktywnie po za domem Lubię przyrodę i obcowanie z nią, także weekendowe wypady z dala od miasta, to jest coś co naprawdę lubię. Lubię więc podróże, te bliskie i dalekie, bardziej i mniej spontaniczne. Bardzo lubię żeglarstwo, jazdę rowerem, dobre ambitne kino, festiwale muzyczne mądre książki wiele wiele innych rzeczy też lubię :-) Właściwie to obecnie poza miłością nie brakuje mi chyba niczego. Jestem otwarty, także na przyjaźń. Zapraszam do pisania. Pozdrawiam. Samotny, dojżały, ustabilizowany życiowo Jakub ;-)

Gość gość
Mail do mnie icekub małpa op kropka pl ;-)

Gość gość
To zabawne :) kiedy czytam ten ostatni post :) Mam 38 lat, na codzień zajmuje się albo grafika komputerowa, albo handlem, albo marketingiem. Poza tym maluje, fotografuje, interesuje się szamanizmem, alternatywnymi metodami leczenia, psychologia i kocham wędrówki po lesie. Przez 8 lat nie jadłam mięsa, a teraz do tego powracam i prawie nie pije alkoholu (nie jestem abstynentką, ale są lata, ze w ogóle nie pije). W ramach ciekawostek dodam jeszcze, że jestem wegetarianinem i abstynentem. Wolny czas spędzam często aktywnie po za domem Lubię przyrodę i obcowanie z nią, także weekendowe wypady z dala od miasta, to jest coś co naprawdę lubię. Aha. Tez lubię młodszych facetow. :P

Gość gość
Sorki, wkleiłam kawałek Twego posta. W sumie jesteśmy bardzo podobni do siebie, haha :) P.s. Dodam, ze ja dla odmiany nikogo tu nie szukam. :)