Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość agata

do wszystkich mam poród w 2014 roku dzielmy się razem naszym szczesciem

Polecane posty

Gość gość agata

jestem w 4 tyg ciąży dopiero początek poród wg obliczeń 22 czerwiec 2014. kiedy isc na pierwsze usg aby zobaczyć serducho.????

Gość gość agata
podobno najlepiej w 7 ,8 tygodniu ale czy na te wszystkie badania morfologia mocz glukoza itp. nie bedzie za późno ???? czy bierzecie jakieś witaminy dla kobiet w ciązy bo jak tylko od 2 mcy kwas foliowy i teraz też cały czas

Gość gość
N I E T E N D Z I A Ł Idźcie na dział dla matek i osób w ciązy

Gość gość agata
nikt nie rodzi w 2014???????????????????? wiec napisze coś o sobie starałam się z mężem nie długo bo 3 miesiące. w tym miesiącu miałam przeczucie że ten miesiąc okej. Kochaliśmy się 11dc i 14 dc a owulacje czułam ból w 13 dc przy 28 dniowym. Wiec albo bedzie córa z 11 dnia albo syn z 14jak myslicie???? nie wytrzymałam i poszłam na beta hcg w 9dpo czyli w 22dc i wyszło 2,04 gdzie od 0-5 to wynik ujemny brak ciązy ale nie dało mi to spokoju skoro nie jestem dlaczeo nie 0 tylko 2 i powtórzyłam 12dpo czyli w 25dc i już wyszło ze jest ciąża 52 a za kolejne 4 dni beta hcg wyszła w 29dc w dniu spodziewanej miesiączki 235 czyli za te 4 dni przyrosła idealnie 114% co dwa dni .

Gość gość agata
gdzie mam isć????? przecież rozpoczełam temat od nowa to gdzie na jakim forum ja pisze