Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet bez samochodu

Polecane posty

Gość gość
o to zrób prawko , kup samochód za tysiaka, wlewaj do niego paliwo , opłacaj oc i inne, miej odłożoną kasę na naprawy ( taki samochód to skarbonka bez dna) i nie będziesz miała problemu z dojazdem i powrotem z randek

Gość gość
A wiesz ile kosztuje ubezpieczenie, utrzymanie w należytym stanie technicznym by przechodził co roczne przeglądy, paliwo itp.

Gość gość
jak przeliczysz koszty utrzymania auta to spokojnie wychodzi,ze moglys smigac taxi, niektorzy tak wola nie musza prowadzic

Gość gość
Za tysiaka to nawet wózek dziecięcy ciężko kupić

Gość tralalal
[zgłoś do usunięcia] gość ja chcialabym aby moj najpierw zrobil- dkonczyl. a potem ja bym chciala zrobic. ale musze duzo jezdzic nawet na lewo. x Ja akurat mam taka prace ,ze pierwsza musialam zrobic. A po za tym jak domagasz sie takich luksusow to naucz sie pisac autorko , bo nie pisze sie jehac a JECHAC !... po pierwsze sama nie masz zbyt wiele do zaoferowania a wymagasz. Jestes zerem dla mnie! Bye

Gość gość
Ja akurat cie rozumiem. Pojda gdzies do klubu beda chcieli wrocic o 4rano a tu zonk.. dwie godz czekania na autobus... srednio fajnie.. mysli przyszlosciowo. Po co wiazac sie z kims kto np jej dziecka w nocy nie bedzie mial czym zawiesc.. no sorry. Ciamajdy zostaw kobietom ktore chca byc mamuskami a nie partnerkami... 25 lat to wystarczajaco duzo czasu by zrobic prawko i kupic chcby tiko.

Gość gość
ja jestem za nerwowa. dlatego boje sie zaczac robic prawko- ze wzgledu na to zebym nie zrezygnowala w polowie a kasa przeleci. musze w sobie przelamac ten strach ale jezdzic z moim.

Gość tralalal
[zgłoś do usunięcia] gość Ja akurat cie rozumiem. Pojda gdzies do klubu beda chcieli wrocic o 4rano a tu zonk.. dwie godz czekania na autobus... srednio fajnie.. mysli przyszlosciowo. Po co wiazac sie z kims kto np jej dziecka w nocy nie bedzie mial czym zawiesc.. no sorry. Ciamajdy zostaw kobietom ktore chca byc mamuskami a nie partnerkami... 25 lat to wystarczajaco duzo czasu by zrobic prawko i kupic chcby tiko. x Nosz kur*** to facet z nia idzie do klubu sie pobawic czy byc jej szoferem ???!!!! Inna bajka jak jest dziecko ale to mlodzi ludzie po 20 lat !

Gość załamany blondasss
ja sobie nei wyobrażam teraz nie mieć auta czy prawka. Ale znam też przypadki że takie związki są. wiec wszystko możliwe.

Gość gość
hahaha uwielbiam takie tematy ;p mój 24 letni facet też nie ma samochodu. Ba! Ja też nie mam...ale oboje mamy prawko(jeździliśmy wcześniej samochodami rodziców, teraz mieszkamy w innym mieście i poruszamy się komunikacją miejską). Bądź co bądź ani ja ani on nie mieliśmy własnych aut. I czemu on ma niby być gorszy w tym ode mnie? Co za różnica? Bo jest facetem? Tez mi powód!

nie wiem dlaczego tak krytykujecie ta dziewczyne. moim zdaniem facet powinien miec prawko jesli powaznie mysli o swoim zyciu, pracy, rozwoju i w ogole... no jak prawka mozna nie miec... :o

Gość tralalal
20 lat czlowiek to jeszcze sie uczy - ciezko jest takiemu znalezc prace i odrazu kupuc samochod i go utrzymac , zabieraz taka rozkaprysiona pinde na randki i za nia placic ! - W tym wieku ludzie sie czegos dorabiaja dopiero - nie kazdy ma wszystko na talerzu podane.

Gość gość
zbereznik ona nie napisała, że koleś nie ma prawka tylko, że nie ma auta, a prawko CHYBA ma, za to sama autorka nie ma nic, tylko wymagania. A argument z klubem śmieszny - siedzą w klubie do 4 a facet ma nawet piwka nie wypić tylko księżniczkę do domu 2km odwozić? jak nie ma busa to się taksę bierze, myślicie, że ile za nią zapłacicie, 200zł? my po imprezach często taksą w kilka osób wracaliśmy i wychodziło po 5-6zł za osobę

Gość gość
Mój ma 28, nie ma prawka ani samochodu, wstydzę się go przed rodzicami. Mój tata ciągle pyta, a czemu ON nie ma auta??? Aż mi głupio. Macie rację, każdy normalny facet w tym wieku już dawno powinien mieć prawko i auto. Ale obiecał że zrobi, zobaczymy. I tak bym się z początku bała z nim jeździć, ale sam fakt, że facet z autem jest po prostu bardziej męski :) Przecież można tanio kupić auto używane.

Gość gość
ale autorka napisała,że on nie ma samochodu, a prawo jazdy CHYBA ma.

Gość gość
A potem sie dziwia ze facet z ktorym zyja to c**a. Jasne niech nie ma prawka ani auta.. same ich wozcie i proscie by was jeszcze przelecial... niech nie robi nic a wy sie cieszcie ze wogole jakikolwiek nieudacznk was chcial.. autorko wiesz czego chcesz..... Szukaj faceta z jajami.. zaradnego. Niech wybuduje dom... niech cie ''zawiezie'' z bolami na porodowke.. a nie szukaj takiego faceta. Chcesz dziecka to zaadoptuj taki facet niczego ci nie da

ja wam powiem jak to z mojego punktu widzenia wyglada. facet nie musi nic robic, nie musi jej wozic, nie musi uslugiwac, placic itp... ale powinien miec mozliwosc to zrobic, gdyby tego chcial........

Gość gość
Mój tata też mówi, że to taki nieudacznik jak nie ma auta. A ja go nigdy nie słuchałam i każdy z moich facetów był takim nieudacznikiem, bo patrzyłam na uczucia, na miłość, a nie na zaradność. Teraz tego żałuję :( Dziewczyny nie patrzcie na uczucia, tylko na to czy facet zaradny, czy ma kasę, auto, mieszkanie, serio wam piszę, nie zmarnujcie sobie życia tak jak ja.

Gość tralalal
] gość A potem sie dziwia ze facet z ktorym zyja to c**a. Jasne niech nie ma prawka ani auta.. same ich wozcie i proscie by was jeszcze przelecial... niech nie robi nic a wy sie cieszcie ze wogole jakikolwiek nieudacznk was chcial.. autorko wiesz czego chcesz..... Szukaj faceta z jajami.. zaradnego. Niech wybuduje dom... niech cie ''zawiezie'' z bolami na porodowke.. a nie szukaj takiego faceta. Chcesz dziecka to zaadoptuj taki facet niczego ci nie da x x C**a to jak ma 30 lat i jesczez nie ma prawka- a chlopak ktory ma 20 lat ma prawko ale nie stac go na samochod to normalne ! Nie pitolcie juz

i odezwali się polscy nieudacznicy, którzy by chcieli, nie dość żeby baba ich wozila i nic nie wymagala, to może ich jeszcze utrzymywala. Porazka! kobietki, nie dajcie się tym zigolakom!

Mój Boże!! Jak można oceniać kogoś przez prymat samochodu? Do autorki - przykro mi ale jesteś blacharą!!! Skoro ciężko ci ruszyć d**ę do autobusu i chcesz się wozić nowym autkiem swojego fagasa to właśnie ją jesteś. Co za buractwo. Samochód jako wyznacznik statutu i majątku.Co za żal :|. Poza tym nie każdy ma dryg do jazdy samochodem i nie każdego stać na to żeby ten samochód utrzymać. W krajach Skandynawii już od dawno samochód zamieniono na rower i komunikacje miejską, bo jest to ekologiczne i ekonomiczne. Ale nie, bo przecież w Polsce tylko plebs jeździ komunikacją :s. Co za snobizm i konsumpcjonizm, aż niedobrze się robi człowiekowi. Autorko, sam nie masz ani auta, ani samochodu. Nie jesteś księżniczką i twój facet nie musi ci usługiwać. Co z tego że jesteś kobietą? Bycie nią automatycznie czyni cię królową na włościach, która trzeba zdobywać papą Kazimierzem?

Gość gość
Ko kuźwa facet po 20, prawko ma ale auta nie. Jakie te niektóre dziewuchy beznadziejne to masakra. :o Jak chcesz się wozić to może poszukaj sponsora? Albo faceta po 40, to będzie miał prawko, samochód, własny dom a nawet żonę i dzieci! Tych dwóch ostatnich tylko się pozbyć i pełen wypas! I ludzie, czy Wy jesteście normalni co poniektórzy? Laska chce wyjść z nim na 1 randkę a tam następna idiotka już z dzieckiem wyjeżdża :o chyba od 1 randki do dzieciaka daleko? Zanim się dziecka dorobią to facet może jeździć Ferrari :o Załamują mnie niektóre pajace tutaj

Gość gość
Yhym... zalozmy.. 30latek robi prawko... nastepny rok szuka auta.. nastepny kobiety.. i okazuje sie ze zostaly te ktore albo nikt nie chcial.. albo karierowiczki ktore zaraz go oleja bo wola pracowitego zaradnego pana prezesa... kobiety same sie skazujecie na takie zycie... ja mam 25 lat. Moj maz 27.. dzielilo nas 200km.. a byl u mnie co tydzien przez rok. Pozniej zamieszkalismy razem.. gdyby ciezko fizycznie nie chcial pracowac nic by nie mielismy... dzis mieszkam w swoim domu.. mam dziecko.. prawko i kazdy z nas ma samochod. Co za cos.. albo chce sie lezec albo isc do przodu... wiec nie pieprzcie mi ze taki facet to rzecz normalna.. owszem dzieki niemu ruszylam do przodu.. ale co bym zrobila z ciamajda.. ?

Gość tralalal
O Boze - ale co ma twoje zycie do ich pierwszej randki ? sek w tym ze jezdziliscie do siebie i nie wymagalas od niego na poczatku zlotych gor- a ta 20 letnia gowniara ma wygorowane wymagania i tyle. Chlopak zaprosil ja tylko do kina a ona juz uklada z nim cale swoje zycie. Inni juz tutaj dorobili im dzieci itp. To tylko pierwsza randka. Chlopaj ma 20 pare lat ma prawko ale nie ma samochodu bo zapewnie nie stac go na to. A ta mloda siksa jak chce chlopaka z samochodem to faktycznie niech zastanowi sie nad sponsoringiem ? - to mlody chlopak ma czas na rodzine i na dorobienie sie domu i samochodu ! A ona zeby zrobic na nim dobre wrazenie i przyjechac i dobrze spedzic z nim czas - wymysla ze on nie ma samochodu i ja to odrzuca od niego - no zal !

Gość winterHeat
przywieź, zawieź, przyjedź po mnie, zapłać, podaruj, zaproponuj coś

Dla mnie nie byłby to problem.Do kina czy do klubu nie chodzi się codziennie a poza tym wtedy mój facet też ma prawo się wstawić a nie siedzieć cały wieczór przy soku czy szklance wody.Po drugie widzę co chwilę jak tyłki laskom rosną i facetom bo nawet do sklepu,który jest 5 minut drogi od domu muszą zawieźć siedzenie autem.Ja osobiście wolę spacer lub rower.Zdrowiej,przyjemniej i nogi jakie zgrabne! :classic_cool:

Gość tralalal
Ja mialam 18 lat jak poznalam swojego faceta. On mial wtedy 20 lat nie mial prawka. Po roku zamieszkalismy razem. Ja w wieku 21 lat zrobilam prawko potem rok pozniej w Maju byl slub i potem on zrobil prawko - dzisiaj mamy wlasne 3 pokojowe mieszkanie ( nie na kredycie) kazdy ma swoj samochod i 2 dzieci. Nie skreslialam chlopaka na poczatku - co sie okazalo to bardzo zaradny chlopak byl i dalej jest zaradny- wszystko sam w domu potrafi naprawic, dziecmi zajmuje sie zawodowo ma swoje hobby i pasje nie rozumiem - dlaczego od razu trzeba skreslac czlowieka przez to co posiada lub nie. DNO totalne.

Gość gość
haha wlasnie widac jak czytacie. Napisalam ze on ma 25 lat, a ja 20.

Gość matka faceta
to przerazajace, ale w dzisiejszych czasach facet robi za SZOFERA swojej partnerki ;/ mam syna i on non stop gdzies, wozi swoja dziewczyne, jej matke, jej kolezanki. jak mu sie zepsul samochod to jego lubej nawet d**y do autobusu sie nie chcialo wsadzic, by go odwiedzic ;/