Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczynam poszukiwania faceta

Polecane posty

Gość gość

:D może macie jakieś rady? Na pewno nie zamierzam szukać na internecie ani w klubach!

Gość gość
Jestem tu, żonaty, dzieciaty, ale p******m

Gość gość
niee, u mnie w biedrze głównie żule :( nie chcę żula

Gość gość
Jak szukasz to akurat nie znajdziesz, no chyba że jakiegoś durnia

Gość gość
Nie znajdę durnia tylko super faceta :) Właśnie zakończył się mój poprzedni związek, który (co zobaczyłam dopiero po zerwaniu) był kompletnie nieudany, więc teraz wiem stanowczo czego szukam i wiem, że mi się uda! :) Moje nastawienie musi zdziałać cuda, bo jak nie to się pochlastam :D

Gość gość
domówki, praca szkoła wyjścia ze znajomymi, poprosić koleżanki aby na wspólne spotkania przyprowadziły kogoś jak znają

Gość gość
nie, nie na bzykanie :) Na szalony związek! Od dzisiaj poluję na mężczyzn, bójcie się :classic_cool:

Gość gość
Akurat chcicy nie mam, bo pigułki brane od dłuższego czasu całkowicie mi chęć na wszystko odebrały :( Ale spokojnie, poszły w odstawkę, więc jak nadejdzie mój wspaniały mężczyzna to już będę jak trzeba :classic_cool:

Gość gość
Jeszcze nie wiem ale jak go zobaczę to na pewno rozpoznam! :D Nie mam jakichś szczególnych wymagań

Gość gość
opisz jaki powinien byc z wygladu i charakteru

Gość mstr
szukającą , a ile masz lat i skąd jesteś ?

Gość gość
Oj no dajcie spokój, przecież nie będę szukać wysokiego, przystojnego bruneta o zielonych oczach, który uwielbia niskie kobiety, lubi czasem pograć na kompie (ale nie 24/7 :D), lubi czytać fantastykę a także oglądać horrory przy chipsach i piwie. Jak się taki znajdzie to będzie fajnie ale może strzała amora trafi mnie od średniego wzrostu blondyna, który czytuje Kanta i lubi oglądać kino peruwiańskie przy whiskey :D

Gość gość
A mnie browar i chipsy

Gość gość
no więc nie ograniczam się :D Jedyne wymagania to, że ma być wolny :D No i dobrze by było gdyby nie był typem imprezowicza co to codziennie do klubu lata, bo ja nie lubię :P Reszta dowolna :classic_cool:

Gość gość
Phi, nie uwielbiacie niskich kobiet? :classic_cool:

Gość gość
No cóż, mój przyszły wybranek będzie uwielbiał niskie (a konkretniej jedną niską) w każdym aspekcie życia! :D

Gość gość
No niestety już nie rosnę :D Chyba, że założę szpilki! :classic_cool: Może i natura poskąpiła mi wzrostu ale nadrabiam wieloma innymi zaletami :D

Gość gość
No właśnie zauważyłam, że jest całkiem sporo facetów lubiących niskie :classic_cool: więc całkiem nie mam z tym problemu, zawsze ma to swoje zalety - jestem zwinna, chyża i te sprawy :classic_cool: Co ciekawe z moich znajomych tylko jeden lubi wysokie babki, przy czym sam do najwyższych nie należy :D

Gość załamany blondasss
tak jak facet, kobieta na związek powinna być zaradna. Pustaków jest na pęczki, wystarczy wejść na fotke, fb i masz już setki pustaków które możesz kupić. ale takich zaradnych, kobiet jest mało. A ja z pustakami się nie wiążę - tak samo jak moi znaojmi. Podobnie zarabiają do mnie i mówią że na związek to tylko taką co sama zna wartość pieniądza. Z takimi panienkami pustakami wiążą się tylko grubasy przy kasie, a one ich w c***a robią. Dlatego dla mnie babka która tylko jest dla mnie za kasę to max 1 miesiąc i następna. Taka co nie pracuje, nie stara się znaleźć pracy, i sobie leży do 12.00 w dzień.

Gość gość
dobra dobra, ty wyzej, nie filozofuj, bo ta dziewczyna juz zajeta:classic_cool:🖐️