Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczynam poszukiwania faceta

Polecane posty

Gość Jesus Christ
Za te herezje pokaram Cie krzywymi nogami i rozdwajajacymi sie koncowkami wlosow 😠🖐️

Gość gość
Witam, Fasole najpierw przeplukałem, potem zalałem ją przegotowaną wodą i zostawiłem na noc. Czy gotować fasole w tej wodzie bez odlewania ? (aby nie stracić witamin, głównie mi chodzi o białko - chyba tutaj nie grozi utrata ?) Czy wylać tą wodę bo może być zanieczyszczona i wlać nową przegotowaną ?

Gość bazyliii
A tY kObIeTo LaDna ChOcIaZ JeStEs?

Gość gość
no wlasnie wiec tu rada ...taki ubior na codzien najbardziej ich kreci faceta i na 100% na serio mam znakomite wyniki jak tak zaczelam no i sie bez przerwy zakoc***a to fakt nie wiezrysz to ubierz sie tak choc raz i zobacz rekacje facetow zupelnie beda wariowac na twoim punkcie : :) http://www.youtube.com/watch?v=LlE2iIf-pAk

O nie :D Za rady oszołomom (jakim niewątpliwie jesteś Ella) podziękuję! :D Jasne, mogę chodzić również po ulicach nago, pewnie jacyś faceci się zainteresują tylko podejrzewam, że nie tacy jakich ja szukam :D

Gość gość
brukiew = ella sprw & ptw:classic_cool:

No chyba Ci na mózg padło 😠 nie jestem żadną ellą 😡 Proszę mnie nie podejrzewać o jakiekolwiek powiązania z takimi oszołomami!

Gość gość
Panie chcące przyciągnąć uwagę mężczyzn powinny wyglądać kobieco, ale nie nazbyt wyzywająco. Nie chodzi o dekolt po pępek, ale elegancję. W cenie są sukienki lekko przed kolano, delikatnie wyeksponowany biust i buty na wysokim obcasie. Do tego najlepiej długie rozpuszczone włosy i niezbyt ostry makijaż. Liczy się naturalność.

Będzie trwał długo! :D Niestety na razie nikogo, bo nie dość, że byłam trochę chora to jeszcze na uczelni mnie gnębią zadaniami, projektami itp :( Ale w nadchodzącym tygodniu nie spodziewam się takich przeciwności, więc ruszę do ataku! :D

Gość gość
a gdzie jest ten zakochany?💤

Gość gość
20.10.13 [zgłoś do usunięcia] zbereznik pfff................... x :D:D:D

Gość gość
A ja szukam dziewczyny. Skąd jesteś brukiew?

dobrze dobrze kalarepo... :P napewno przyjade jutro na krakowski ogrodek w poszukiwaniu grzadki po nazwie studiow! :P ogarnij sie troche... :P ja projektuje domki np... :P

Gość gość
pisala ze z Tłuszcza :classic_cool:

Nie no, tak na serio to mam takie skrzywienie, rodzaj manii prześladowczej :D Nigdy w internecie nie podaję za dużo informacji na swój temat. Wiem, że to idiotyczne ale co poradzę :P

ciekawy jestem czym w takim razie zamierzasz zainteresowac tego potencjalnego wspanialego mezczyzne zeby pogadal z toba dluzej niz 5 minut... :P:)

na żywo już nie mam takich problemów :D A moje tzytzki są tylko dla wybrańców :classic_cool: Nie pokazuję ich pierwszym lepszym :D