Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczynam poszukiwania faceta

Polecane posty

Gość gość
to powodzenia w szukaniu :)

Gość gość
hahah :D nie bierz się za rudych to dobra rada, oni są fałszywi!

Gość robak1802
Zabciu moze złomiarz by ci wpad w oko? 3 dychy dziennie zarobie ,dawno niebzykalem bachorów niemam z malopolski jestem

złomiarzom podziękuję :classic_cool: nawet ja jestem w stanie zarobić więcej niż 3 dychy dziennie :D

Gość robak1802
Ale ja mam jeszcze rente na glowe

szukasz faceta a nick sobie zrobilas taki, ze pierwsze skojarzenie jakie ja mam to "stara ropucha" :P :) z przyjazni ci to mowie... :)

Gość gość
Ej, to mój teren fratre😠

Pierwotnie miała być kalarepa, bo właśnie ją jadłam ale już było zajęte :( Zresztą jak już pisałam na kafeterii go nie szukam a na żywo takich skojarzeń nie budzę :D

Gość gość
To jak z tym koncertem hrabino?:classic_cool:

Gość gość
To wybierz się na koncert sama.Ja pojawię się z kalarepą w klapie.Jeśli stwierdzisz, ze jestem:classic_cool: zawsze możesz podejść i zagadać.Jeśli nie- będę miał zagrychę do piwa w czasie koncertu:classic_cool:

hmm, interesująca propozycja :D ale nie wiem czy byłabym w stanie Cię wypatrzyć w tłumie, szczególnie biorąc pod uwagę mój nędzny wzrost:D jedyne co widzę w tłumach to plecy ludzi przede mną :P

Gość gość
Dawaj cizia swój numer telefonu :classic_cool: i gadaj ile ważysz, jaki rozmiar nosisz i jaki masz numer buta :classic_cool:

e ty, a bolało jak spadałaś z nieba? :D Jeśli tekst zadziałał to dawaj telefon :P Wtedy ja napiszę SMS gdzie i kiedy ewentualnie możesz przyjechać. :)

kurde, taki oryginalny tekst, musisz być mistrzem podrywu :D Bardziej poleciałabym jednak na (ale to tylko na żywo) "Co tak stoisz jak widły w gnoju?" :D

Inne Anioły to musiały się jednak dziwić. Że jeden z nich chce iść mieszkać na Ziemię. :) Dobre co? To co, kiedy bara bara? :D

Nie no, trzeba przyznać, że teksty z aniołami to żenada tysiąclecia, nie wiem która laska leci na coś takiego... :P

No dobra, teraz będzie szach-mat i spadające majtki. E! Pewnie jesteś właścicielką firmy Wedel? Bo jesteś słodka jak ptasie mleczko i delicje razem wzięte :D

Gość szczeraa prawdaa
Jeśli szukasz namiętnie to nie znajdziesz normalnego ogarniętego życiowego Mężczyzny, no a jeśli uda Ci się to znajdziesz ale największego nieudacznika, znam to z własnego doświadczenia :-) No ale Kobiety choć ja nią również jestem uwielbiają bzdety a potem no właśnie mają bzdetne życie. Lecą na słowką jaka jesteś cudowna i ta jedyna no właśnie to bzdet, bo Mężczyzna ma pokazywać konkretami nazwijmy to czynami :-) Sama również nie chciałabym poznawać kogoś w świecie wirtualnym lecz w świecie rzeczywistym tak jest najlepiej, na tą chwilę jestem singielką ale nie szukam jak ma być Mężczyzna, który będzie mnie Kochał to fajnie ale jak go nie będzie to też dobrze. Nic na silę bo pozniej to odwroci sie przeciw Tobie. Pozdrawiam

Ale to nie jest tak, że mam zamiar szukać na siłę :) Nie będę każdego faceta rozpatrywać pod ewentualnym względem przyszłego małżeństwa :D Ale chyba to oczywiste, że prędzej kogoś znajdę wychodząc z domu i patrzeć czy jakiegoś ciekawego faceta nie ma w pobliżu niż siedząc w domu na kanapie i oczekiwać aż miłość zapuka do mych drzwi? Co to za bzdury, że jeśli będę szukać to trafię na nieudacznika? Nie rzucę się na pierwszego lepszego chętnego faceta przecież :D Zresztą droga koleżanko takie życiowe prawdy to sobie możesz głęboko między pośladki wsadzić :classic_cool: to, że Ty masz przykre doświadczenia, bo rzucałaś się na każdego zainteresowanego faceta to nie znaczy, że każda kobieta taka jest :P I to jest szczera prawda a nie bzdury wypisane przez losową osobę na kafeterii, która myśli, że pojęła życiową prawdę i wielką mądrość :) Więc proszę wyjść z tekstami typu "kobiety są takie, faceci tacy, blondynki głupie a niscy faceci mają duże przyrodzenia", bo mi to strasznie na nerwy działa :D

Gość zenek architekt
Odp********e się od rudych. Grzecznie proszę. Potem zacznę przeklinać :)