Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olek222

dziewczyna nie chce zaprosic do siebie

Polecane posty

Gość olek222

poznalem ją miesiąć temu , była u mnie /moich rodzicow/juz drugiego dnia gdy się poznalismy.Do swojego domu rodzinnego nie chce mnie zaprosic bo mowi ze nie gada z matką /razem mieszkają/ma swoj pokoj .Co o tym mysleć?U mnie bywa kiedy tyllko chce.Czy to nie jest dziwne,nie znam jej matki w ogole, ani nikogo innego , ona cała moją rodzinę zna.Co o tym myslec , jakie macie rady ,kobiety pomozcie.Mamy po 30 lat .

Gość gość
jesli ma kiepską sytuację z rodzicami to się nie dziw. Zaprosi Cię a potem miesiąc będzie musiała wysłuchiwać że się puszcza czy że rodzice nie życzą sobie żeby kogoś zapraszała, bo to ich dom

Gość izkaw23
A może przyprowadza do domu innego?

Gość izkaw23
a co , jesli mysli o nim serio to nigdy mu rodziny nie pokaze?to chyba chore

Gość gość
izka jesteś kretynką , na takie coś może wpaść tylko lachociąg osiedlowy prawdopodobnym jest fakt że wstydzi się swojego domu , jest ubogo , alkoholizm rodziców ? brak łązienki złe warunki , ja z tego powodu nikogo nie zapraszałam

Gość kannnnka
Już od razu patologia w formie alkoholizmu albo biedy. Ja też nie lubię zapraszać chłopaków do siebie, a dobrze żyję, co kilka lat wszystko remontowane, nowe meble, itd. Po prostu moja matka jest szalenie apodyktyczna i bezczelna i nie chcę narażać facetów na oglądanie tego. Potem wychodzi krępująca sytuacja, oni współczują, mi jest głupio. Pokazujesz w ten sposób swoje bardzo intymne sprawy, rzeczy, które kształtują psychikę. Do tego dopuszcza się tylko ludzi naprawdę bliskich.

Gość wandammmmm
A jak się ma do tegp fakt że on ją do swego domu zaprasza i ona się tam wpycha ?Jesli sama nie moze dac tego samego moze nie powinna tez bywac u niego.A w ogole dziwne zwyczaje teraz ze to dziewczyny łazą do łaceta ,nie szanujemy się kochane ,nie szanujemy...

Gość matiiiiz
to zwykła d****a jest i tyle

Gość Wasabi
A czy przypadkiem nie pomyslałes o tym że może nie ma dość dobrych warunków, albo jeszcze coś innego ją powstrzymuje:-(

Gość gość
nie zaprasza go, bo pewno dzieciak w domu płacze a jej matka go wychowuje, bo mamusia na randkach!

Gość gosc234
cos innego powstrzymuje ....jasne ,musialaby herbate zrobic , czasem ciastko dołozyc itp a tak to ma to wszystko u jelenia gratis tylko mu d....da i tyle