Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

czy to romans czy mam walczyc czy odpuscic

Polecane posty

Gość gość

WWitam, pracuje ze mną jedna dziewczyna, jest bardzo dobrą koleżanką kolegi z pracy. Znają się długo bo chyba z 3-4 lata. Niedawno ten kolega rozstał się z partnerką za namową tej koleżanki bo podobna ta jego dziewczyna robiłamu piekło o wszystko.Serio widziałam że się męczył. Od jakiegoś czasu zaczęli jezdzic razem autem (praca polega na rozworzeniu pakunków) dodam że jezdzi tylko z nią, ona zerwała ze swoim chłopakiem w tym samym czasie co kolega bo się niby też z nim nie dogadywała, ona sobie ustala grafik bo on tylko ją pyta jaki chce miec i gdzie jechac, ostatnio widziałam jak on do niej jechał i na drugi dzień szedł. Ponoc mieszka u rodziny (ten kolega). Myślicie że oni sa parą albo się spotykają? Zaprzeczają bo on mówi że ona go wysłuch**e i może się wypłakac. Wierzycie? Pytam bo kręciliśmy z tym kolegą, było powoli tak ze myślałam że coś będzie z tego i naraz przestał się do mnie odzywac z dnia na dzień. Wierzycie że to serio tylko przyjaźń? Ona nieraz na niego gadała niefajne rzeczy, on mi gadał że jest ładna i wg. Co myślicie? Wypierają się a ja bym chciała wiedziec bo zależy mi na nim i nie wiem co robic :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować