Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony988935

Moja dziewczyna nazwała moją byłą suką

Polecane posty

I dlatego lepiej się nie puszczać nazywając to "kochaniem", potem takie rozterki z tego wychodzą :)

Gość gość
Jedna i druga nazywasz byla. Jedna z nich byla/ obecna...pogubilam sie. Ta z ktora jestes teraz byla pierwsza , a ta druga potem o na koncu znow jestes z ta pierwsza? Jesli tak to ta w srodku byla kochanka▪▪▪▪ ?

Gość gość
Jesli jest tak jak pisze...to nie dziw sie zectwoja stara obecna nowa dziewczyna tak powiedziala o tamtej....A ty jeszcze twierdzisz ze tata kochales:/ a moze nadal kochasz skoro tak sie oburzasz? I dziwne jest to ze w lozku wspominasz o kochance

Gość gość
Moorland ma racje ja to juz nawet nie doczytuje do konca co Moorland pisze ale wiem ze ma racje :)

Gość gość
dokładnie jest jak pisze moorland,jeśli nie kochasz juz tamte to się nie wściekaj tylko pozwól obecnej się wyżalic i wyrzucić zlośc za to co zrobiłes...nie bedzie Cię biła,ale jak powyzywa tą s..ę to jej ulży zapewne....a jak u Ciebie jest złośc to czyżby tamta Cie zostawiła i wróciłes do tej??

Gość gość
Nie powienes bylej bronic, bo to tylko wzmocni w obecnej poczucie, ze ci jeszcze nie przeszlo, tylko powiedziec, ze bardzo nisko cie ceni skoro mysli ze zadajesz sie z sukami i co w takim razie sadzi na swoj temat.

Gość gość
W calyej sytuacji to suka jestes ty chlopcze. Widac ze sam nie wiesz o co ci chodzi i jak ta suka biegasz z cieczka. Obie powinny ci zasunac kopa w d**e, a nie daja sie wymieniac jak skarpety. Dzisiaj A jest byla, a B obecna, a jutro B jest byla a A obecna. Nasrane masz we lbie chlopie.

Gość gość
Jednoznaczne to jest to ze Ty jesteś jakiś nieogarnięty, to ona powinna być zniesmaczona jeśli w ogole wspominasz o bylej. Miala prawo się wkurzyc, może niekoniecznie takich slow uzyc ale miała.

Gość patrząca_z_politowaniem
Chłopcze z Ciebie to dopiero suka w tej sytuacji. Przede wszystkim dlatego, że zraniłeś swoją obecną dziewczynę, wiążąc się z tamtą 'suką', a teraz wróciłeś i śmiesz gadać o tamtej. Widzisz, kiedy osobie, która Cię kocha nagle mówi się, że kocha się inną.. cóż, taka rana może się zabliźnić, ale nigdy nie zniknie. Twoja panna ma prawo bluźnić.. ale pomyliła się w jednym. Ty tu jesteś suką, nie tamta dziewczyna.

Gość gość
Poza tym ten temat jest smieszny bo się zachowujesz jakbys bronil tamtej bylej heh....

Gość gość
autorze Twoje wypowiedzi świadczą o tym ze jestes bardzo niedojrzały jestes z obecna wiec co cie obchodzi byla?

Gość gość
poza tym lezysz w łozku z kobieta i gadasz co uwazała jakas tam marta? gdzie tu logika? po co wspominasz przy obecnej o byłej? pewnie jestes młodym gówniarzem

Gość zniesmaczony988935
gość: nied****a, mówiłem przecież, że niczego między nami nie było do zerwania z byłą/obecną. Piszę była/obecna, niech będzie Karolina, to dziewczyna z którą byłem dwa razy - raz przed Martą, raz po Marcie. Jestem z nią teraz, nie mam i nie miałem kochanki. Nie kocham już Marty i oburzam się nie tyle ze względu na nią, bo do niej mam spory żal, ale ze względu na Karolinę. Nie powinna tak mówić dlatego, że jest sobą, a nie dlatego, że tamta nie jest suką. Tak, tamta mnie zostawiła, ale to było już dawno. I nie było łatwo wrócić. Było bardzo niełatwo. A użyła słów własnie takich, a nie innych i to mnie zasmuciło.

Gość gość
chlopie wez sie ogol tu i owdzie i wracaj do przedszkola ! jakbys mial odrobine oleju w glowie to poczytalbys co ci pisza tutaj i sie zastanowil ale ty nadal brniesz w swe klamstwa uruchom myslenie choc raz!

Gość gość
znowu Morland ma racje :) wez tu czlowieku nie ublizaj skoro az sie prosza co nie Morland? ;)

Gość gość
Ale z Ciebie dzieciak, zasmuciło Cię coś takiego, no niesamowite, jak Ty się nad sobą rozczulasz, a ja może zasmucilo ze gadasz o bylej jak jesteś z nia. I tak kulturalna na tyle ze okreslila takim epitetem ja, a nie jakims innym - Ciebie. Mowisz jak jej slowo swiadczy o niej... poniosło ja, można to zrozumieć. Ale popatrz tu na swoje zachowanie... i tu się doszukuj powodu ze tak powiedziala

to już nawet nie było ubliżenie. Zamienił jedną na drugą, obecną trzymał jako koło zapasowe, z tamtą się umawiał, aż nie kopnęła go w d**ę to przyleciał do tej rezerwowej...i się dziwi, że ta jest wściekła. Głupia tylko, że w ogóle z nim jest.

Gość gość
To tępa d****a, zostaw ją :D

Gość gość
to fakt ! glupia pipa ja bym go kopnela w dupsko az by mu sie amorow odechcialo raz a skutecznie

Gość zniesmaczony988935
Ja rozumiem, że jej było przykro! I byłem gotowy, i nadal jestem, żeby ją za to przeprosić, tylko dlaczego ona zareagowała w tak agresywny sposób?

Gość gość
Zostawiles ja dla tamtej suki a później jak gdyby nic leżąc na łóżku wspominasz o niej...chyba bym ci leb rozpierrrrrdol..ila jak byś moim facetem był.

Gość gość
Jak to dlaczego zareagowala w taki sposob ? Bo jest prymitywna, chamska i brak jej podstawowych zasad kultury. Poza tym jest zawistna i nie moze wybaczyc tamtej ze pociagala Cie bardziej, ze byla bardziej seksowna i ze to tamta kochales. Bo jest typem baby tlumoka co za swoj brak seksapilu obciazy inna kobiete i to na inna kobiete zwali wine za swoje wlasne nieudacznictwo. Nie dziwie sie ze ja rzuciles dla innej. I uwazaj - jesli sie z nia ozenisz to ona taka wlasnie bedzie sie odnosic do Twojej matki siostry czy kuzynki.

Gość gość
I nie masz jej za co przepraszac. Przepraszasz za to ze byla aseksualna ? Ze tamta byla ladniejsza ? Przepraszasz za to ze pokochales ? Jebnij sie w ten swoj pusty leb. Jak sie obecnej nie podoba bycie z Toba to niech spada. Takiego aseksualnego wycier***a znajdziesz na kazdym rogu.

Gość zniesmaczony988935
No już nie przesadzaj! Ona nie jest aseksualna. Jest bardzo ładna i atrakcyjna, nawet bardziej niż tamta. Zdecydowanie bardziej. Aczkolwiek niektórych rzeczy, o których wspomniałeś, się obawiam.

Gość zniesmaczony988935
Co znaczy lepsza? Nie potrafię tak szeregować ludzi, wybacz.

Gość gość
Autorze - a ja się obawiam, że Ty całe życie będziesz szukał rowiązań jakichś głupich sytuacji, ba w przyszłości może nawet problemów - tu na forum heh... Chyba ta Twoja dziewczyna się powinna obawiać, że ma takiego faceta co to gorzej przezywa jakas sytuacje niz nastolatki z bravo. A reakcja Twojej dziewczyny jest jak najbardziej na miejscu, spodziewales się ze będzie Cie wypytywać z zainteresowniem o to jakie Twoja ex ma zdanie w danej sprawie itp.?

Gość gość
ktora lepiej ciagnie

Gość gość
Nie potrafisz szeregowac ludzi lepsza itp. ale bardziej ladna, bardziej atrakcyjna, a przez to lepsza to już potrafisz ;)