Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony988935

Moja dziewczyna nazwała moją byłą suką

Polecane posty

Gość zniesmaczony988935
Otóż nie! Widzę, że Karolina jest bardziej atrakcyjna, ale to właśnie ją zostawiłem dla Marty. Nie może to więc oznaczać, że jest lepsza.

Gość gość
możliwe ze jest dobra osoba ale wolalaby by być ta pierwszą, tak się zamanifestowala zazdrość,jesli jest ogolnie ok to nie ma co histeryzować,nie opowiadaj jej o byłej i nie podkreślaj pozycji obrońcy byłej bo pobudzisz zazdrość ,niektórzy faceci tez z zazdrości czasem mogą jakos tam nazwac tego który posuwal ich ukochana wcześniej,to takie pierwotne i się ma co się rozczulać nad tym za bardzo,jak jest dobra dla Ciebie to olej nazewnictwo o byłej najlepiej by tematow nie było

Gość SpleenQueen
Koleś, piszesz, że Karolina jest bardziej atrakcyjna od Marty, ale zakochałeś się w Marcie, były spojrzenia i uważasz że jesteś W PORZĄDKU bo zanim do "czegokolwiek doszło" to powiedziałeś Karolinie "sorry, nie kocham Cię już, kocham Martę". CZY TY SOBIE ZDAJESZ SPRAWĘ JAK ONA CIĘ MUSIAŁA KOCHAĆ SKORO KIEDY MARTA KOPNĘŁA CIĘ W D**Ę TO POZWOLIŁA CI WRÓCIĆ? Podziwiam tę kobietę, dla mnie nie byłoby powrotu choćbyś na klęczkach przepraszał, choćbyś się czołgał i ziemię spod moich stóp lizał. A Ty sobie w intymnej sytuacji wspominasz Martę, przez którą zniszczyłeś życie Karolinie? I CZUJESZ SIĘ ZNIESMACZONY BO TAMTA COŚ ZŁEGO POWIEDZIAŁA NA MARTUSIĘ? Wydaje mi się, że nadal jesteś zabujany w Marcie i dlatego jej bronisz, ale skoro Cię rzuciła. A Karolina jest głupia skoro pozwoliła wrócić takiemu kolesiowi. Pewnie jakby Marta na ciebie skinęła to byś z wywieszonym jęzorem u sterczącym k*****m poleciał.

Gość GregorrrrrrrroooooO
Ty jakbyś był normalny to byś to olał ale jakiś p**duś z ciebie Niech cię ta była nie interesuje oraz zdanie na jej temat